Widok
Właśnie do tej szkoły chodziliśmy, głownie dlatego, że była najbliżej naszego domu (mieści się w Baltic Oasis przy ul. Kopernika). Przyznaję, że dużo nam dała ta szkoła; oprócz ćwiczeń (prowadzonych przez sympatyczną panią Mariolę), była też nauka opieki nad noworodkiem i spotkania z ekspertami: ginekologiem, pediatrą, neonatologiem itp. Myślę jednak, że szkoły rodzenia przyszpitalne mają tą przewagę, że często w programie mają wycieczki na porodówkę. Tu mi tego brakowało. Mimo to, polecam.
ja codzilam do szkoly rodzenia w swissmedzie i bylam bardzo zadowolona. byly spotkania z ekspertami (neonatolog, psycholog, anestezjolog....), byly prezentacje przedstawicieli handlowych hippa, nivei, aventu. Bardzo fajne rowniez byly zajecia z fizjoterapeutka. Zajecia prowadzone przez pania Dagmare z Klinicznej.
Ja chodziłam do szkoły przy szpitalu na Zaspie.Bardzo fajne zajęcia,położna opowie wszystko o porodzie ,zwyczajach panujących w szpitalu na Zaspie,wizyta na porodówce,zajęcia z ginekologiem,pediatrą.Byłam bardzo zadowolona,tylko to dość długo trwa i już pod koniec mi się nudziło,ale ogólnie polecam.
Witaj, radziłabym Ci wybrać szkołe prowadzoną przez położne ze szpitala, w którym chcesz rodzić. ja zdecydowałąm się na wojewódzki i szkołę Dobry poczatek, zajęcia prowadzone są na grunwaldzkiej w gdańsku na przeciwko castoramy w hurtowni "Mama i ja" Jestem już po spotkaniach i jestem zadowolona - położne przyjazne, konkretne wiadomości, możliwośc umówienia się na wizytę na oddziale...zawsze można podejśc na nowy cykl zajęć, dopytać się, bądź uzyskać odp przez ich forum internetowe, jakbyś była zaintersowana obejrzyj stronę , tam są wszelkie wiadomości www.dobrypoczatek.boo.pl aha miesięczne zajęcia koszt 200zł, spotkania 2x wtygodniu.
ale powtarzam chyba najważniejsze jest to żeby położne prowadzące były ze szpitala w którym chcesz rodzić
Powodzenia , Magda
ale powtarzam chyba najważniejsze jest to żeby położne prowadzące były ze szpitala w którym chcesz rodzić
Powodzenia , Magda
jaszczurka
A ja polecam nowo otwartą SZKOŁĘ RODZENIA "CUD NARODZIN" w Gdańsku-Chełmie ul. Biegańskiego 10 (nawet mój maz byl zadowolony)
Prowadzą doświadczone położne ze Szpitala W ojewódzkiego
Katarzyna Juskowiak 503429235
Teresa Gajos 505956374
Wystarczy zadzwonic i dowiedziec sie kiedy zaczyna nowa grupa
Koszt 290 zł (za siebie i partnera) w tym jest 10 spotkań po 2 godziny, wizyta na oddziale w szpitalu, 5 par, i naprawdę można duzo sie dowiedziec i nauczyc na tych zajeciach;
szczegolnie dla takich jak My co po raz pierwszy oczekuja maluszka :)
pozdrawiam przyszle Mamy (ja pekam pod koniec czerwca) :)))
Prowadzą doświadczone położne ze Szpitala W ojewódzkiego
Katarzyna Juskowiak 503429235
Teresa Gajos 505956374
Wystarczy zadzwonic i dowiedziec sie kiedy zaczyna nowa grupa
Koszt 290 zł (za siebie i partnera) w tym jest 10 spotkań po 2 godziny, wizyta na oddziale w szpitalu, 5 par, i naprawdę można duzo sie dowiedziec i nauczyc na tych zajeciach;
szczegolnie dla takich jak My co po raz pierwszy oczekuja maluszka :)
pozdrawiam przyszle Mamy (ja pekam pod koniec czerwca) :)))