Widok
Szukam przyjaciółki !!!! : )
Wiem, że powyższy wątek jest już obecny na forum ale chciałam zapoczątkowa nowy ( w starym się - pogubiłam : )
Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
Aby nie zakładać kolejnego wątku: jestem dojrzałą "młodą mamą" niewątpliwie po 33-ce. Mieszkam w centrum Gdańska, mam rocznego synka. Chętnie poznam inne mamy, w celu dostarczenia dziecku towarzystwa innych dzieci, a sobie sympatycznych koleżanek do pogaduszek. Lubię dobre filmy i książki - dające do myślenia i prowokujące do dyskusji, muzykę, wypady bliższe i te dalekie. Z uwagi na brak rodziny w Trójmieście spędzam czas raczej samotnie i w większości ze słodką "kulą u nogi" a dokładniej w wózku ;) Może jest ktos w podobnej sytuacji... Moj mail questa@interia.pl
Hej, jestem zdanska i tez poszukuje jakiejs ciekawej kolezanki do pogaduch, moja dotychczasowa przyjaciolka okazala sie falszywa, zawiodlam sie na niej i zerwalam kontakt. Brakuje mi szczerych rozmow ,,po babsku,,. Moj facet wyjezdza za granice do pracy i czuje sie samotna, potrzebuje kogos komu sie wygadam i wzajemnie :) Moj email prinsesa-89@wp.pl [pzdr:)
Czesc ! :)
Mam na imie Lucyna :) mam 23 lata, jeszcze mezatka nie jestem ani nie mam tez dzieci, ale wszystko w swoim czasie ;)
Moja kumpele rozjechały sie po swiecie i nawet nie ma z kim pogadac :( Ja siedze całymi dniami w domu i sie zanudzam, bo chłopak wyjechal za graanice...
Poznam chetnie każdą Dziewczyne która miałaby ochote czasem pogadac, poplotkowac, wyzalic sie, pozartowac itd...
Fajnie byłoby miec przyjaciółke, chocby tylko przez neta :)
moj mail: luna00@tlen.pl
gg# 6558724
Mam na imie Lucyna :) mam 23 lata, jeszcze mezatka nie jestem ani nie mam tez dzieci, ale wszystko w swoim czasie ;)
Moja kumpele rozjechały sie po swiecie i nawet nie ma z kim pogadac :( Ja siedze całymi dniami w domu i sie zanudzam, bo chłopak wyjechal za graanice...
Poznam chetnie każdą Dziewczyne która miałaby ochote czasem pogadac, poplotkowac, wyzalic sie, pozartowac itd...
Fajnie byłoby miec przyjaciółke, chocby tylko przez neta :)
moj mail: luna00@tlen.pl
gg# 6558724
Czesc dziewczyny:)! Mam na imie Monika mam 23 lata i 4-miesieczna coreczke Wiktorie. Mam strasznie duzo czasu poniewaz nie mam pracy. Powiem szczerze ze juz wariuje, pozostal mi tylko chlopak ktory jak dobrze wiecie nie zastapi przyjaciolki. Brakuje mi pogaduch o wszystkim i niczym. Potrzebuje rad i dobrego slowa, pogadac sobie tak od serca. Jesli chce ktos pogadac i sie zaprzyjaznic chetnie pogadam. Pozdrawiam serdecznie Monika
Hellow! Mam na imię Agnieszka i mam 23 lata. Mieszkam w Gdyni. Mam rodzinę(mieszkającą 450 km dalej),jakiś znajomych,studia,faceta,ale jednak czegoś mi brakuje. Czuję się samotna.I tak jak Wy poszukuje prawdziwej przyjaciółki,kogoś z kim mogłabym szczerze porozmawiać,wyjść na kawę czy cos w tym stylu.
Jeśli jest ktoś chętny na nową znajomość to moje namiary ice06@wp.pl lub gg 6373892
Jeśli jest ktoś chętny na nową znajomość to moje namiary ice06@wp.pl lub gg 6373892
Tez chetnie się zaprzyjaźnie ;)
Od pół roku w trojmiesice, jakoś mało znajomych i to mi doskwiera :D
20 lat, mieszkam z chłopakiem, studiuję.
Brak kolezanek, plotek, wspolnych zakupow, czy też wypadów gdzieś!
Studiuję zaocznie, więc czasu wolnego mam full ;)
Bardzo chetnie poznam osoby w podobnej sytuacji ;)
Jeśli też masz chlopaka i macie ochotę na wspolne piwko, czy tez zaprzyjaznienie się to tez fajnie ;) Oczywiscie bez podtekstow :D
moniaz90@o2.pl
A może jakies wpolne wakacje ? :D
Od pół roku w trojmiesice, jakoś mało znajomych i to mi doskwiera :D
20 lat, mieszkam z chłopakiem, studiuję.
Brak kolezanek, plotek, wspolnych zakupow, czy też wypadów gdzieś!
Studiuję zaocznie, więc czasu wolnego mam full ;)
Bardzo chetnie poznam osoby w podobnej sytuacji ;)
Jeśli też masz chlopaka i macie ochotę na wspolne piwko, czy tez zaprzyjaznienie się to tez fajnie ;) Oczywiscie bez podtekstow :D
moniaz90@o2.pl
A może jakies wpolne wakacje ? :D
Witam Was dziewczyny. Proponuję Wam organizowane spotkanie /musicie zebrać grupę około 10 dziewczyn/. Ja ze swojej strony oferuję mile spędzone 2 godziny, gdzie nauczę Was, jak wykonać prawidłowy makijaż. Zapewniam miejsce i wszelkie niezbędne kosmetyki i akcesoria.
Jeśli jesteście zainteresowane proszę o kontakt. tel 608 336 529 Iwona
Jeśli jesteście zainteresowane proszę o kontakt. tel 608 336 529 Iwona
Hej hej wszystkim !
Dopisuję się do poszukiwań...
Również jestem przyjezdna i brak mi bliskich osób.
Rodzina i przyjaciółki mieszkają w Krakowie, a ja w Gdyni.
Pierwszy wpis to prawdziwa sztuka, której ja (mam wrażenie) uczynic dobrze nie umiem. Bo jak się przedstawic ? Co napisac ? Jak nie popaśc w skrajności ? Tyle myśli stłoczonych w głowie, tyle słów chciałoby zaistniec...
To po kolei... jestem ciekawą świata i ludzi nieśmiałą gadułą, taką przed którą wszscy dają dyla, gdy tylko zauważą ją po drugiej stronie ulicy (bo a nuż przejdzie !). Mówię, mówię bez końca. Aż męczę tym siebie... ale jak ja to lubię !! Do tego jestem taka głupiomądra... zawsze na wszystko mam odpowiedź i to wg mojej własnej oceny - najgenialnielszą. Przynudzam, zanudzam i zamęczam... Chcę z tym walczyc. To będzie trudne, bo jestem neurotykiem (takim niemal typowym DDD). Od niemal trzech lat jestem mamą - i cóż z tego (ktoś powie), więc to jest najlepsze co może byc na świecie - przeglądac się w tych kochających bezwarunkowo oczach każdego dnia, widziec swoje ruchy i zachowania w powielonej karykaturze, słuchac swojego "matko boska" i uśmiechac się każdego dnia (nie bo tak wypada, trzeba, itd itp tylko dlatego, że uśmiech ciśnie się sam na usta)... heh żałuję, że zostałam tak późno mamą. Jestem już stara (nie obrażając nikogo ! własne odczucie !), a tak fajnie jest miec młodą mamę...
Jestem niepoprawną marzycielką, wciąż szukam ideałów i wierzę w ludzi. Miałam w życiu kilka ciężkich chwil do przeżycia (jak każdy z nas) i wyszłam z nich trochę obita, ale mocniejsza. Choc nie raz łzy ciekną po policzku staram się byc wierna sobie, swoim ideałom i nie iśc łatwą drogą. Bo jak powiedział ktoś bardzo mądry - trzeba od siebie wymagac, chocby inni nie wymagali...
Tyle tytułem wstępu.
Gdyby któraś z Was chciała podjąc to niełatwe wyzwanie...
podaję e-mail: 7Fasolka@gmail.com
Dopisuję się do poszukiwań...
Również jestem przyjezdna i brak mi bliskich osób.
Rodzina i przyjaciółki mieszkają w Krakowie, a ja w Gdyni.
Pierwszy wpis to prawdziwa sztuka, której ja (mam wrażenie) uczynic dobrze nie umiem. Bo jak się przedstawic ? Co napisac ? Jak nie popaśc w skrajności ? Tyle myśli stłoczonych w głowie, tyle słów chciałoby zaistniec...
To po kolei... jestem ciekawą świata i ludzi nieśmiałą gadułą, taką przed którą wszscy dają dyla, gdy tylko zauważą ją po drugiej stronie ulicy (bo a nuż przejdzie !). Mówię, mówię bez końca. Aż męczę tym siebie... ale jak ja to lubię !! Do tego jestem taka głupiomądra... zawsze na wszystko mam odpowiedź i to wg mojej własnej oceny - najgenialnielszą. Przynudzam, zanudzam i zamęczam... Chcę z tym walczyc. To będzie trudne, bo jestem neurotykiem (takim niemal typowym DDD). Od niemal trzech lat jestem mamą - i cóż z tego (ktoś powie), więc to jest najlepsze co może byc na świecie - przeglądac się w tych kochających bezwarunkowo oczach każdego dnia, widziec swoje ruchy i zachowania w powielonej karykaturze, słuchac swojego "matko boska" i uśmiechac się każdego dnia (nie bo tak wypada, trzeba, itd itp tylko dlatego, że uśmiech ciśnie się sam na usta)... heh żałuję, że zostałam tak późno mamą. Jestem już stara (nie obrażając nikogo ! własne odczucie !), a tak fajnie jest miec młodą mamę...
Jestem niepoprawną marzycielką, wciąż szukam ideałów i wierzę w ludzi. Miałam w życiu kilka ciężkich chwil do przeżycia (jak każdy z nas) i wyszłam z nich trochę obita, ale mocniejsza. Choc nie raz łzy ciekną po policzku staram się byc wierna sobie, swoim ideałom i nie iśc łatwą drogą. Bo jak powiedział ktoś bardzo mądry - trzeba od siebie wymagac, chocby inni nie wymagali...
Tyle tytułem wstępu.
Gdyby któraś z Was chciała podjąc to niełatwe wyzwanie...
podaję e-mail: 7Fasolka@gmail.com
Witajcie Dziewczyny! Ja mieszkam w Ostrowie Wlkp, jestem w zwiazku, mam córkę w wieku szkolnym. Mam sporo czasu. Chętnie nawiążę kontakt z kimś, kogo życie nie oszczędziło. Nie chodzi o wylewania wzajemnych smutków tylko o zrozumienie. Nie jestem imprezowiczką, nie palę, piję czasem browarka z mężem i jest fajnie. Wygrałam walkę z rakiem, to mnie nauczyło innego spojrzenia na własne życie, na ludzi, ustaliło nowa hierarchię wartości. Nadal się leczę ale to juz tylko profilaktycznie. Wyglądam podobno normalnie i staram sie żyć normalnie, choć nie zawsze mi to wychodzi. Jeśli znajdzie się jakaś bratnia duszyczka skądkolwiek i jakiejkolwiek płci to proszę o maila. Czesem miałoby się ochotę pogadać z kimś a nie bardzo jest z kim, znajomi maja swoje sprawy, tych kilku koleżanek, które mam nie mogę ciągle eksploatować. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i czekam na maile :) graffiti314@tlen.pl
Cześc Dominika,
Ja tez szukam przyjaciółki choć wiem że to niełatwa sprawa. Ludzie są obłudni i zakłamani, ale trzeba próbowac - bo ja wierze zę na tym globie jest mnóstwo fajnych i wartosciowych ludzi tylko trzeba ich odszukać. Piszesz ,że jestes gaduła - no to mamy cos wspołnego - więc mam nadziieję, że nie będzie chwili ciszy jakbyśmy się spotkały:)
Ja jestem 10 lat starsza od ciebie - ale jeśłi ci to nie przeszkadza to chetnie cięc poznam.
Pozdrawiam ciepło
Ja tez szukam przyjaciółki choć wiem że to niełatwa sprawa. Ludzie są obłudni i zakłamani, ale trzeba próbowac - bo ja wierze zę na tym globie jest mnóstwo fajnych i wartosciowych ludzi tylko trzeba ich odszukać. Piszesz ,że jestes gaduła - no to mamy cos wspołnego - więc mam nadziieję, że nie będzie chwili ciszy jakbyśmy się spotkały:)
Ja jestem 10 lat starsza od ciebie - ale jeśłi ci to nie przeszkadza to chetnie cięc poznam.
Pozdrawiam ciepło
Hej dziewczyny a może jakieś fajne 40 -tki szukają koleżanki ;przyjaciółki jeśli są takie i mają ochotę na spotkanie i pogaduchy przy kawie zapraszam,napiszcie.Ja mieszkam w Gdańsku mam 42 lata dzieci już prawie dorosłe i męża ze swoją pasją której ja raczej nie podzielam a więc często siedzę sama bo żadnej fajnej babeczki w pobliżu.Zachęcam ,napiszcie !!!!! anna68@vp.pl
I ja szukam nowych koleżanek do babskich spotkań i pogaduszek :-)
Obecnie mieszkam w Gdyni (przeprowadziłam się tu ze ze Szczecina), od kilkunastu dni mam 39 lat, dwójkę dzieci i wciąż zbyt mało koleżanek, które miałyby czas na babskie spotkania.
Mam wrażenie, że w tym wieku ;-) każdy ma już kogoś do babskich, koleżeńskich spotkań, więc problemem jest znalezienie ciekawych ludzi w mieście, w którym nie kończyło się żadnej szkoły i nie ma się aktywnego życia zawodowego poza domem, a to oznacza mało szans na trwałe przyjaźnie.
Szukam więc kogoś do wspólnej jazdy na rolkach, nauki salsy, wyjścia do kina czy na basen, by sobie na luzie poplotkować itp.
Najchętniej z Gdyni (ale niekoniecznie).
Kobietki! Jak będziecie mieć czas i natchnienie - piszcie!!!
Moje GG 33878544
Pozdrawiam.
Obecnie mieszkam w Gdyni (przeprowadziłam się tu ze ze Szczecina), od kilkunastu dni mam 39 lat, dwójkę dzieci i wciąż zbyt mało koleżanek, które miałyby czas na babskie spotkania.
Mam wrażenie, że w tym wieku ;-) każdy ma już kogoś do babskich, koleżeńskich spotkań, więc problemem jest znalezienie ciekawych ludzi w mieście, w którym nie kończyło się żadnej szkoły i nie ma się aktywnego życia zawodowego poza domem, a to oznacza mało szans na trwałe przyjaźnie.
Szukam więc kogoś do wspólnej jazdy na rolkach, nauki salsy, wyjścia do kina czy na basen, by sobie na luzie poplotkować itp.
Najchętniej z Gdyni (ale niekoniecznie).
Kobietki! Jak będziecie mieć czas i natchnienie - piszcie!!!
Moje GG 33878544
Pozdrawiam.
Ja mam propozycję:) Jestem wizażystką i prowadzę warsztaty wizażu w Gdyni w Centrum Kwiatkowskiego. Są one bezpłatne, sponsorem kosmetyków jest firma Oriflame. W czasie warsztatów wykonujemy sobie wzajemnie makijaż i zawsze można poznać kogoś fajnego!!! Jeżeli którąś z Was interesuje taka forma spędzenia wolnego czasu to zapraszam.:) Z racji ograniczonej ilości miejsc konieczna jest rezerwacja pod nr tel. 504-134-540. pozdrawiam Iwona
Witam wszystkie babki:)
Mam na imię Agnieszka, lat 29, mieszkam na osiedlu Olimp w Kowalach. Nie mam dzieci, tj. nie licząc mojego narzeczonego:) Wszystkie moje przyjaźnie nie były warte niczego, obecnie nie mam ani jednej "prawdziwej" przyjaciółki. Owszem, koleżanek troszkę jest, ale to za mało. Będzie mi bardzo miło poznać na forum wszystkie babki, które potrzebują pogadać.
Mam na imię Agnieszka, lat 29, mieszkam na osiedlu Olimp w Kowalach. Nie mam dzieci, tj. nie licząc mojego narzeczonego:) Wszystkie moje przyjaźnie nie były warte niczego, obecnie nie mam ani jednej "prawdziwej" przyjaciółki. Owszem, koleżanek troszkę jest, ale to za mało. Będzie mi bardzo miło poznać na forum wszystkie babki, które potrzebują pogadać.
Nie wiem czy to jest dobre miejsce na znalezienie koleżanki, ale jako że ostatnio nic innego nie przychodzi mi do głowy, to spróbuję...
Mieszkam w Gdańsku, na Ujeścisku od 2 lat. To już nie te lata kiedy podchodziło się do innej dziewczynki i pytało jak masz na imię i tak zawiązywała się przyjaźń :)
Urodziłam się w Gdyni i tam też zostały wszystkie moje znajomości. Na początku starałam się je podtrzymać i jeździłam do Gdyni, niestety z Ujeściska to spory kawał drogi i jakoś tak wszystko umarło.
Mieszkam tutaj z chłopakiem, nie mam dzieci. Nie mam nawet psa...
Jeśli znajdzie się tu jakaś dziewczyna, która lubi spacery i miałaby ochotę na spotkanie to zapraszam.
szaramysz7@o2.pl
Hania
Mieszkam w Gdańsku, na Ujeścisku od 2 lat. To już nie te lata kiedy podchodziło się do innej dziewczynki i pytało jak masz na imię i tak zawiązywała się przyjaźń :)
Urodziłam się w Gdyni i tam też zostały wszystkie moje znajomości. Na początku starałam się je podtrzymać i jeździłam do Gdyni, niestety z Ujeściska to spory kawał drogi i jakoś tak wszystko umarło.
Mieszkam tutaj z chłopakiem, nie mam dzieci. Nie mam nawet psa...
Jeśli znajdzie się tu jakaś dziewczyna, która lubi spacery i miałaby ochotę na spotkanie to zapraszam.
szaramysz7@o2.pl
Hania
Właśnie trafiłam na ten wątek i pomyślałam, że też spróbuję nawiązać z kimś kontakt. Mieszkam od niedawna w Straszynie pod Gdańskiem. Przeprowadziłam się z Poznania, mam 35 lat, obecnie jestem w 6 m-cu ciąży, od listopada idę na L4 więc będę miała duuużo wolnego czasu. Dotychczas byłam bardzo aktywna zawodowo (hotelarstwo) i towarzysko ale przyjaciele zostali w Poznaniu a ja jestem otwarta na nowe znajomości. Byłoby mi miło spotkać się z dziewczyną/dziewczynami, które tak jak ja miały by ochotę na kino, teatr, spotkanie w kawiarni czy poprostu spacer.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na kontakt: jowiw@wp.pl
Joanna
Pozdrawiam serdecznie i czekam na kontakt: jowiw@wp.pl
Joanna
Hej dziewczyny,
mam 22 lata i też szukam przyjaciółki... mieszkam od niedawna w Pruszczu Gdańskim i nie mam tu zbyt wielu znajomych, a miło by było spotkać się z kimś przy kawce, pogadać o wszystkim i o niczym, wyskoczyć na zakupy... Ostatnio myślę też o zapisaniu się na jakiś fitness, aerobik a wiadomo że z kimś to zawsze raźniej :)
także piszcie dziewczyny na maila: paxi.fixi3@gmail.com
pozdrawiam
mam 22 lata i też szukam przyjaciółki... mieszkam od niedawna w Pruszczu Gdańskim i nie mam tu zbyt wielu znajomych, a miło by było spotkać się z kimś przy kawce, pogadać o wszystkim i o niczym, wyskoczyć na zakupy... Ostatnio myślę też o zapisaniu się na jakiś fitness, aerobik a wiadomo że z kimś to zawsze raźniej :)
także piszcie dziewczyny na maila: paxi.fixi3@gmail.com
pozdrawiam
Hej!
Tak siedzę i czytam Wasze odpowiedzi na Post,także chciałabym poznać jakąś fajną babeczkę.Mieszkam w Gdańsku,mam 2.5letnią córeczkę obecnie nie pracuje i bardzo chciałabym nawiązać nowe znajomości.W domu czuje się samotna,gdyż partner dużo pracuje.Może znajdzie się jakaś kumpelka na spacer,pogaduchy lub siłownie...Piszcie na maila olakrysztal@wp.pl
Tak siedzę i czytam Wasze odpowiedzi na Post,także chciałabym poznać jakąś fajną babeczkę.Mieszkam w Gdańsku,mam 2.5letnią córeczkę obecnie nie pracuje i bardzo chciałabym nawiązać nowe znajomości.W domu czuje się samotna,gdyż partner dużo pracuje.Może znajdzie się jakaś kumpelka na spacer,pogaduchy lub siłownie...Piszcie na maila olakrysztal@wp.pl
No dobra, to teraz ja :D
Mam 28 lat, jestem mężatką, bezdzietną, pracuję, ale popołudnia i weekendy mam wolne. Mieszkam w Trójmieście od półtora roku, a od 2 m-cy w Gdańsku. Nie znam tu właściwie nikogo, a strasznie brakuje mi babskich pogaduch, wyjścia na kawkę, winko... piszcie na maila marlena.bialas@gmail.com
Mam 28 lat, jestem mężatką, bezdzietną, pracuję, ale popołudnia i weekendy mam wolne. Mieszkam w Trójmieście od półtora roku, a od 2 m-cy w Gdańsku. Nie znam tu właściwie nikogo, a strasznie brakuje mi babskich pogaduch, wyjścia na kawkę, winko... piszcie na maila marlena.bialas@gmail.com
Hej :) mabi:)
Ja mieszkam w Gd od orku i mam małego synka, ale chętnie też nawiązałabym jakieś znajomości. Popołudniami mogłabym wyjść na jakieś babskie spotkanie przy kawie czy winku - narzeczony chętnie zajmie się małym:)
Mam 25 lat i też prawie nikogo tu nie znam - oprócz znajomych narzeczonego...:)
podaje maila w razie czego - amelek1@wp.pl
pozdrawiam :)
Ja mieszkam w Gd od orku i mam małego synka, ale chętnie też nawiązałabym jakieś znajomości. Popołudniami mogłabym wyjść na jakieś babskie spotkanie przy kawie czy winku - narzeczony chętnie zajmie się małym:)
Mam 25 lat i też prawie nikogo tu nie znam - oprócz znajomych narzeczonego...:)
podaje maila w razie czego - amelek1@wp.pl
pozdrawiam :)
Ja też niedawno zjechałam do Gdańska i wszyscy moi znajomi zostali w rodzimym miasteczku. Mam córkę 3-letnią. Nie znam tu nikogo a mój mąż jest teraz w delegacji i będzie tylko w niektóre weekendy. Mam 25 lat. Chętnie poznam osobę z olimpu, pd.gdańska żeby mieć do kogo się odezwać i wypić kawę bo z 3-latką to raczej nie bardzo ;) gg 3732606
Tak od dłuższego czasu trafiam na ten wątek więc i ja napiszę :)
Mieszkam w Gdansku Wrzeszczu od ponad 2 lat z moim partnerem w czerwcu spodziewamy się córeczki. Obecnie jestem na L4 więc mam dużooooo czasu i chętnie bym się z kimś spotkała na kawę i pogaduszki a może trafi się jakaś mama z którą później będzie można pospacerować? Pozdrawiam i liczę, że się jakaś fajna babeczka odezwie :))
Mieszkam w Gdansku Wrzeszczu od ponad 2 lat z moim partnerem w czerwcu spodziewamy się córeczki. Obecnie jestem na L4 więc mam dużooooo czasu i chętnie bym się z kimś spotkała na kawę i pogaduszki a może trafi się jakaś mama z którą później będzie można pospacerować? Pozdrawiam i liczę, że się jakaś fajna babeczka odezwie :))
Witam, ja również mieszkam w Gdańsku od 1,5 roku i nie mam tu żadnych znajomych, ani rodziny poza rodziną męża. Obecnie jestem na L4, bo w czerwcu spodziewamy się dziecka, więc także mam wiele czasu i chętnie spotkałabym się na pogaduszki, spacer i wymianę informacji dotyczących stanu w którym sie znajduje :) Mój email: agaj.81@o2.pl Pozdrawiam
No to dolączam :)
Od tygodnia jestem mieszkanką Gdańska. Podobno mieszkam na Szadólkach :) przemieszczam sie w okolicach Rental Parku, nowootwartej Galerii Morskiej i Fashion House. Jeszcze dalej nie wyjechalam! :)
Moze znajdzie sie przewodniczka, ktora zapozna mnie z autochtoniczną ludnoscia i oprowadzi po okolicznych terenach? :) a moze ktoras jest tez samotna jak ja i razem podbijemy Szadólki?! ha ha! :)
Mam 30 lat, ale w duszy 20 :) nie mam dzieci. Jestem trenerem personalnym. Mam meza, ktory nawet w tej chwili jest w delegacji...:(
Moj mail: eve1979@poczta.onet.pl
Smialo piszcie, bez wzgledu na wiek!
Od tygodnia jestem mieszkanką Gdańska. Podobno mieszkam na Szadólkach :) przemieszczam sie w okolicach Rental Parku, nowootwartej Galerii Morskiej i Fashion House. Jeszcze dalej nie wyjechalam! :)
Moze znajdzie sie przewodniczka, ktora zapozna mnie z autochtoniczną ludnoscia i oprowadzi po okolicznych terenach? :) a moze ktoras jest tez samotna jak ja i razem podbijemy Szadólki?! ha ha! :)
Mam 30 lat, ale w duszy 20 :) nie mam dzieci. Jestem trenerem personalnym. Mam meza, ktory nawet w tej chwili jest w delegacji...:(
Moj mail: eve1979@poczta.onet.pl
Smialo piszcie, bez wzgledu na wiek!
Hej, ja jestem 27-letnią mężatką z Gdyni. Dzieci nie mam.
Również chętnie poszerzę grono znajomych :)
Interesuję się głównie fotografią oraz psychologią.
Bardzo lubię jeździć na rowerze i na rolkach.
Zapraszam do rozmowy :)
Mail do mnie: gdynianka1984@wp.pl
Również chętnie poszerzę grono znajomych :)
Interesuję się głównie fotografią oraz psychologią.
Bardzo lubię jeździć na rowerze i na rolkach.
Zapraszam do rozmowy :)
Mail do mnie: gdynianka1984@wp.pl
Loreena McKennitt- The Old Ways :
http://www.youtube.com/watch?v=O7UV51HWacA
http://www.youtube.com/watch?v=O7UV51HWacA
Witaj,
w lipcu kończę 20 lat. Jestem mężatką ( w październiku będzie 2 latka po ślubie) i mam córeczkę Olę, która 20 czerwca skończyła 7 miesięcy.
Tu, gdzie mieszkam nie mam znajomych. Od czasu do czasu ktoś wpadnie, ale to trochę mało;)
Jeśli chciałabyś nas poznać napisz proszę na adres: emilka4421@wp.pl
Dodam, że nie mieszkamy w Trójmieście:(
Pozdrawiam!
w lipcu kończę 20 lat. Jestem mężatką ( w październiku będzie 2 latka po ślubie) i mam córeczkę Olę, która 20 czerwca skończyła 7 miesięcy.
Tu, gdzie mieszkam nie mam znajomych. Od czasu do czasu ktoś wpadnie, ale to trochę mało;)
Jeśli chciałabyś nas poznać napisz proszę na adres: emilka4421@wp.pl
Dodam, że nie mieszkamy w Trójmieście:(
Pozdrawiam!
witam
Mam na imię Magda, uwielbiam poznawać nowych ludzi, generalnie bardzo "stadny" ze mnie człowiek. Jak większość kobiet uwielbiam rozmowy, długie i na każdy temat. poznawanie nowych ludzi i ich ciekawych osobowości to moja pasja takie małe zboczenie zawodowe bo z zawodu jestem psychologiem, nie zajmuje się terapią a psychologia biznesu. kilka lat temu zachorowałam i moje życie uległo diametralnej zmianie. Zmuszona byłam dostosować całe swoje bycie do wymogów choroby. Bardzo ale to bardzo chętnie poznam ciekawych ludzi.
pozdrawiam
Magda gg 765515
Mam na imię Magda, uwielbiam poznawać nowych ludzi, generalnie bardzo "stadny" ze mnie człowiek. Jak większość kobiet uwielbiam rozmowy, długie i na każdy temat. poznawanie nowych ludzi i ich ciekawych osobowości to moja pasja takie małe zboczenie zawodowe bo z zawodu jestem psychologiem, nie zajmuje się terapią a psychologia biznesu. kilka lat temu zachorowałam i moje życie uległo diametralnej zmianie. Zmuszona byłam dostosować całe swoje bycie do wymogów choroby. Bardzo ale to bardzo chętnie poznam ciekawych ludzi.
pozdrawiam
Magda gg 765515
Jestem z Gdyni, lat 27, plec zenska;)obecnie przebywam za granica przyjezdzam do polski nawakacje w lipcu szukam jakis fajnych kolezanek (kolegow nie wykluczam) do wspolnych wypadow,imprez,ognisk,plotek,spacerow po plazy itp.Moga byc osoby z Rumii,Redy,Pucka,Władka i okolic dostosuje sie jestem szalona;)Pozdrawiam moj mail truskawagdynia@gmail.com
Witam. Ja jeszcze nie mieszkam w Trojmiescie, ale w polowie Kwietnia zamieszkam w Gdasnku. Mam dwojke dzieci - corka prawie 6 lat i synek roczek. Jesli jakas mamusia mialaby ochote na spotkanie, to ja chetnie. Jesli ktoras ma dziecko w podobym wieku do mojej corki, to jeszcze lepiej, bo wiem, ze jej bedzie bardzo ciezko bez kolezanek i kolegow.
Prosze pisac jesli ktoras mama ma ochote na spotkanie niedlugo:):):)
Prosze pisac jesli ktoras mama ma ochote na spotkanie niedlugo:):):)
Hej, ja przyznam, że kilkakrotnie miałam tak, że przyjaźń się rozpadała. Teraz patrzę na to trochę inaczej. To były znajomości nazywane przyjaźnią. Tak jest bo niby chcemy takiej pełnej przyjaźni a często jest tak, że się spinamy przy drugiej osobie, choć ją lubimy to nie otwieramy się do końca. Mi bardzo w tym pomogła poradnia online. Mi jest tak łatwiej szczerze wygadać się osobie, która mnie nie widzi, ocenia na chłodno. Mia wszelka blokada. Szczerze doradza. Szczerze mogę polecić taką formę.
Czy poznałeś kogoś? Ja jeszcze podsuwam pod myśl takie ogłoszenia https://www.boonga.pl można tu poznać kogoś kto jest konkretniej zainteresowany jakimś spotkaniem w wiadomym celu ?