Widok

***TERMIN N A WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 54***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czas bym i ja rozpoczęła wątek :-))
dziewczyny jak tak czytam te wasze przygotowania to jestem w szoku bo ja nie mam jeszcze doslownie nic!! dopiero w ten weekend zaczynamy malować pokoik dla dziecka i wtedy dopiero zaczne mysleć o kupowaniu i urządzaniu wszystkiego

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam wyjątkowo spokojną noc.ylko teraz jakoś mnie nosi, nie moge miejsca znaleźć.Po tej wczorajszej wizycie u gina i usg jestem poddenerwowana, bo mała jest miednicowo ułożona kurcze a powinna już być głową w dół...

Ja mam mase nadprogramowych rzeczy, tak jak ona mowi, ze szalenstwo zakupowe ogarnia w 1 ciazy :)

Dzieki Altea za wyczerpującą odpowiedź :)
ja już nie mogę doczekać się tych wykładów, a w szczególności listy z wyprawką - ciekawe czego jeszcze nie mam, a co mam ponadprogramowe?

no Marta, 3 trymestr w tym filmie na SR, to nic przyjemnego :) no i faktycznie tak jest :) jak tam nocka, u nas kiszka, co 2 godziny wstawanko

Pogoda beee,jakoś tak bez planów na przed południe jestem,po południu wizyta u gina trzeba wszystko obgadac ciekawe czy umówi sie ze mna jeszcze na wizytę.Teraz wypiję kawke i wezmę się na nożny frencz.

no ja też już bym się na autobus nie skusiła ale małż wolne mam więc musze to wykorzystać:) w nocy bolał mnie brzuch tak jakby coś mi zaszkodziło i nie mogłam zasnać bom si,ę zastanawiałam czy to jakiś znaczący ból hehe i zasnęłam chyba po 1..

uhhh...też bym pobuszowała po dzieciowych sklepach ale nici z tego :(
nie mam dziś samochodu a autobusem tłuc się nie bede

a u nas chyba chłodnawo za oknem..muszę sie doprowadzić do porządku z lecimy do mothercare i innych dzieciowych sklepów a po powrocie czeka mnie prasowanie:)

hello!

znowu słoneczny, gorący dzień nam się szykuje :)

pamiętam ten film Kasia. ech, aż mnie sentymenty biorą.

ja nie robię żadnych zapasów bo mama u nas będzie więc zawsze ktoś do sklepu wyskoczy a gotowaniem i sprzątniem zajmie sie mamcia:) nie skończyłam jeszcze prasować ale odpuszczam do jutra..spróbuję zasnąć chociaż brzuch mnie znowu boli

Asienka, mi sie podobaja wyklady, ciekawe sa. Chodze na nie z mezem i jemu tez sie podobaja, nie ma gadania bez sensu tylko konkrety. Notatki robie, bo np podawala wyprawke dla noworodka i troche tych rzeczy bylo.
Cwiczenia dzis mialam pierwsze i byl film takze na 1 mozesz sie ubrac normalnie. Na kolejne trzeba miec jakies spodenki dresowe i koniecznie skarpetki i jest szatnia gdzie mozna sie przebrac. W piatek mam kolejne cwiczenia, to napisze jak bylo :) bo film jak film, zabawny o 3 trymestrze i porodzie :)
Dziewczyny cicho z tym kebabem, smaka mi robicie, a Ty Gabi szalejesz. Prasowanie, sprzatanie, zakupy :)

raczej nie, bo sklepy mam pod blokiem

zastanawiam sie tylko czy nie zrobić Małżowi jakiegoś mięska np roladek albo kotlecików i nie zamrozić
więcej kupię tylko warzywek mrożonych Hortexu, przydadzą się na zupki dla mnie, a w zamrażarce zawsze mam zapas mięska

warto było, bo był naprawdę pycha :-)mniam ...

mąż wrócił z Tesco i kupił wszystko co było na liście. Mamy juz spore zapasy chemii, np. 7 płynów pod prysznic, 4 pasty do zębów, sporo papieru toaletowego itp. 10 sosów Napoli - to tak na w razie czego jakby nie było czasu przez pierwsze tygodnie żeby jeździć po sklepach.

Tez robicie jakies zapasy?

emilka-chyba wiem gdzie dokladnie pochłonęłaś tego kebaba hehe.to fakt,dobre mają :)

no ja nawet bieżące dziś poprasowałam ;)

ja mam już dla Antosia wszystko poprasowane, zostały tylko bieżące rzeczy moje i męża. A posciel i pieluchy dałam dzis do magla.

ale mam zgagę ... po tym kebabie w Redzie i sosie czosnkowym ... nie mogę normalnie ... buuuuuu

no wiem że 320 będą małe ale mysłałam że o to Emilce chodzi..pokoik bardzo fajny,super koszyczek!a ja uprasowłąm 20 szt zostało jakieś 40..idę koktajl bananowy zrobić i wracam do prasowania,pewnie jak Wy będziecie wstawały rano to ja się będę kładła z odciskiem po żelazku hehe

udało mi wkleic parę zdjęć z pokoiku. Jeszcze posciel nie ubrana, ale narazie chyba nie bedę tego robić, bo mały bedzie spał w rożku. Chyba póki co wystarczy prześcieradełko.

Co??No przestańcie! Jak czytam w księgach mądrości, maluch jest w normie akurat..a tu kurcze jakis mały sie okazuje;/;/....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry