Widok

***TERMIN N A WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 54***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czas bym i ja rozpoczęła wątek :-))
dziewczyny jak tak czytam te wasze przygotowania to jestem w szoku bo ja nie mam jeszcze doslownie nic!! dopiero w ten weekend zaczynamy malować pokoik dla dziecka i wtedy dopiero zaczne mysleć o kupowaniu i urządzaniu wszystkiego

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no Marta, 3 trymestr w tym filmie na SR, to nic przyjemnego :) no i faktycznie tak jest :) jak tam nocka, u nas kiszka, co 2 godziny wstawanko

Dzieki Altea za wyczerpującą odpowiedź :)
ja już nie mogę doczekać się tych wykładów, a w szczególności listy z wyprawką - ciekawe czego jeszcze nie mam, a co mam ponadprogramowe?

Ja mam mase nadprogramowych rzeczy, tak jak ona mowi, ze szalenstwo zakupowe ogarnia w 1 ciazy :)

Ja miałam wyjątkowo spokojną noc.ylko teraz jakoś mnie nosi, nie moge miejsca znaleźć.Po tej wczorajszej wizycie u gina i usg jestem poddenerwowana, bo mała jest miednicowo ułożona kurcze a powinna już być głową w dół...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry