Widok

***TERMIN N A WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 54***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czas bym i ja rozpoczęła wątek :-))
dziewczyny jak tak czytam te wasze przygotowania to jestem w szoku bo ja nie mam jeszcze doslownie nic!! dopiero w ten weekend zaczynamy malować pokoik dla dziecka i wtedy dopiero zaczne mysleć o kupowaniu i urządzaniu wszystkiego

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no Marta, 3 trymestr w tym filmie na SR, to nic przyjemnego :) no i faktycznie tak jest :) jak tam nocka, u nas kiszka, co 2 godziny wstawanko

Dzieki Altea za wyczerpującą odpowiedź :)
ja już nie mogę doczekać się tych wykładów, a w szczególności listy z wyprawką - ciekawe czego jeszcze nie mam, a co mam ponadprogramowe?

Ja mam mase nadprogramowych rzeczy, tak jak ona mowi, ze szalenstwo zakupowe ogarnia w 1 ciazy :)

Ja miałam wyjątkowo spokojną noc.ylko teraz jakoś mnie nosi, nie moge miejsca znaleźć.Po tej wczorajszej wizycie u gina i usg jestem poddenerwowana, bo mała jest miednicowo ułożona kurcze a powinna już być głową w dół...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry