Widok

***TERMIN NA WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 66***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zaraz lista!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabi będzie dobrze...w końcu upragniona Kruszynka będzie z Wami...Trzymam kciuki:)))

Gabi trzymaj się
moja przyjaciółka miała wywołanie i wszystko było ok

Ja również trzymam kciuki! Jeżeli lekarz tak zalecił to napewno wie co robi.
Pozdrawiam serdecznie !!!
Gabi, będziemy trzymać kciuki, nie martw się, wszystko się uda i może już jutro przytulisz swoją Zuzkę:))a teraz spróbuj się zrelaksować (wiem, że może być awykonalne) nastaw się, że musisz dać radę dla Was:))
dzięki dziewczyny,jestem dobrej myśli,nawet wypieki mi zniknęły:)musiałam się jeszcze szybko dopakować i łóżeczko ubrac i na bank czegoś zapomniałam:) o wywołaniu zadecydował mój lekarz prowadzący ,ciąża donoszona więc lepiej nie narazać małej,jeżeli uda się i jutro będę ją miała to oszaleję ze szczęścia! i tak dziś nie zasnę,zwłaszcza że malż będzie po 24:00 więc dopiero zaczniemy gadać..trzymajcie jutro kciuki,wiper odpisałam na II forum,dzieki

Gabi trzymaj się dzielnie:0 wszystko bedzie na pewno dobrze. Rodzisz w swissmedzie? to tam zdecydowali o wywołaniu porodu?

no wrócilim padam
akpol, słoneczko, leroy merlin padam
ale zakupy zrobione teraz tylko z apteki rzeczy i mogę się pakować :))
a dla młodej tylko przewijak i wózek zostało nam kupić

Ja też po oksytocynie i... mąż nie zdążył dojechać, tak szybko poszło :)

ja tez mialam oksytocyne i wszystko bylo ok :)

Gabi nie martw się tą oksytocyną. Ja miałam też wywoływany poród i jakoś poszło. Wszystko bedzie ok, trzymam kciuki!!!!!!! Jak masz jakieś pytania to pisz.
Pozwolę sobie napisać kilka słów bo od jakiegoś czasu poczytuję sobie forum. Ja rodziłam w maju i też miałam wywoływany poród oksytocyną z powodu wysokiego ciśnienia i zagrożenia ciąży. Gabi to jest do przeżycia ! Podają Ci oksytocynę przez 3 godziny i jak nie ma postępu to CC. Dasz radę a myśl o dzidziusiu doda Ci sił. Zobaczysz!!!
Gabi, wszystko na pewno będzie dobrze. Nie obejrzysz się, jak maleństwo będzie przy Tobie. 3mam kciuki!!!

napiszę Ci prywatną iwadomość na drugim forum, bo nie mam akurat dostępu do swojej poczty

siostrę poproszę to skrobnie na forum , albo napisz mi wiper nr na maila to jak nie bede w stanie na forum napisać to napiszę Tobie,wiecie co to się dzieje tak jakby obok mnie,mówię Wam co za uczucie,uwierze dopiero jutro przy pierwszym skurczu:)

Gabi, wszystko będzie dobrze... będe trzymać kciuki

masz do kogoś nr tel?? żeby informować nas co i jak??
kurcze, chyba nie rusze jutro z domu...

teraz sie tak zastanawiam bo czasem jak się oksytocynę podaje i nie ma skurczy to robi sie to np 3 dni z rzędu ale chyba u mnie to niemożliwe bo skoro chodzi o zdrowie małej to jeżeli tych skurczy nie będzie jutro to zrobią mi cc..nie wiem,ale wiem na pewno że dziś oka nie zmrużę..modlę się cały czas żeby mała zdrowa była

ehhh nie martw sie! napewno bedzie dobrze ......
Gabi myśl o tym że dzieciątko jest juz tak blisko!!!!będzie dobrze!

Gabi nie stersuj się, polegu na lewym bboku aby małą dotleniać. Wszystko będzie ok.

nie mam pojęcia ...ten doppler juz raz wyszedł mi nie najlepiej ale to było w 32 tyg a potem nastapiła poprawa a teraz nie ma co narażać dzidzi,ja się nasłuchałam o indukowanych porodach..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry