Widok

***TERMIN NA WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 66***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zaraz lista!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja się zastanawiam nad takim kamionkowym ale zawsze zdąrze.Dzisiaj trochę sie namęczyłam,trochę gości było a w między czasie pomagałam mamie w robieniu lecza,swoje będę robic pojutrze, podbiegłam do zielonego światła po drodze na zakupy,później szybki spacer z psem i jak wracałam to myslałam tylko o tym zeby zściągnąć buty z nóg!

Ja zastanawiałam się nad nawilżaczem powietrza, ale ze względu na to, że kiedy będzie za duża wilgotność powietrza to meble będą puchły i będą pojawiać się bakterie. Kupiłam nawilzacz na kaloryfer to nie jest kamionka.
http://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,61609,1342948.html
Ja z trudem sie powstrzymuje...Ubrankowy szał minął az tak bradzo, bo mam juz w sumie 3 komody napchane, niedawno jeszcze 2 były, a teraz juz znowu przybylo..musialam swoje rzeczy zabrac z 3 komody, bo dla Jasia juz nie bylo miejsca;) Mąż się smial, ze mały juz nas wynosi z domu***
Brakuje mi drobiazgów, -ostatnio w weekend kupilismy inhalator i nawilzacz, nieodzowny "gadzet" w czasie zimy...

to widze,ze nie ja jedyna mam napady zakupowe w sklepach dzieciowych hehe:)

wrociłam z zakupów (ostatnich mam nadzieje) oglądałam karuzelki do łóżeczka w Akpolu, ceny ok od 30-120 zł a w Smyku masakra cenowa najtańsza od 99:/ i to taki badziew plastikowy. Kupiłam mała czapeczkę i taki fajny wałek do przytrzymania dzidzi w łóżeczku,dałam 29 zł

na forum dzis ogolnie cisza troche,nie tylko w tym wątku...Hmm..?przeciez to nie weekend...

ej kochane gdzie jestescie??Rozdwajacie sie???

Dzisiaj mi się też brzuch częsciej twardnieje, tepe, rozchodzace sie bole podbrzusza lub tępe kłucie w kroczu. Do tego od rana ból stawów biodrowych. No cóż, organizm zaczyna się przygotowywać pełną parą.
no niestety.

czyli czeka ją tydzień w szpitalu..?pozdrów ją i napisz jak wrócisz co u niej

Dziś do niej jadę. Przez tydzień będzie dostawać leki na podtrzymanie.

a swoją droga nie wiecie co z alteą??
idź wiper idź na pewno nie zaszkodzi:)

ano widzisz...jesteś mądrzejsza ode mnie ;) ja nadal nie wiem co i jak

no cóż...poczekamy zobaczymy

chyba pojadę dzisiaj do Tesco na jakieś ciuszki :)

ja też mam twardy przez wiekszość czasu ale przy skurczu to on napina sie jezszcze bardziej i chociaz na początku nie kumałam że to to ,to jak sie dowiedziałam to czułam już że się napina ale za chwilę przechodzi,taka fala.

brzuch to ja mam cały czas twardy :) przynajmniej tak mi się wydaje

powiem Ci że jak podawali mi oksy i miałam skurcz to nie czułam go w podbrzuszu tylko dziwne uczucie w kroczu bardziej..dlatego nie wiedzialam że to skurcz,dopiero potem jak mi powiedziała położna to widziałm że brzuch twardnieje ale ból czy jakkolwiek nazwać to dziwne uczucie było dużo,dużo niżej

ej...ale to nie są skurcze...przynajmniej wydaje mi się ze nie...bo za bardzo rozlazłe...ona tam na dole się rusza i wtedy boli

wiper ja coś czuję że u Ciebie to już naprawde tylko godziny,jutro rano napiszesz nam wesołą wiadomość:))

podbrzusze mnie dziś praktycznie od rana boli z małymi przerwami...moze Misia w końcu postanowiła wsadzić łepek do kanału rodnego?? ;)

w swissmedzie,z tego co mi wiadomo to zostaję na noc,bo mi dr powiedział że zejdzie po mnie o 8 na badanie,a w razie gdyby jednak skurcze wystapiły (jakos tam organizm na oksy zareagował) to ktg na miejscu i mała bezpieczniejsza

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry