Widok

Tanie ciuszkowanie Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, zakładam nowy wątek żeby już nie mieszać w tamtym.

Intensywnie szukam lokalu, w którym mogłybyśmy się spotkać i powymieniać/posprzedawać ciuszki i inne rzeczy. Napisałam do jednego miejsca (na razie nie będę pisać nazwy), Pani napisała że mają salę ok 30m2 (nie wiem czy to dużo czy mało czyli czy wystarczająco :)) no i że chcieliby symboliczną opłatę. Ile - tego mi jeszcze nie napisała - czekam na odp.

Czy jesteście nadal chętne? Dziewczny, znajdźmy jakieś miejsce gdzie będziemy się mogłby spotykać cyklicznie bo przerażają mnie ceny rzeczy dla dzieci a i pogadać z Wami bym chciała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja jestem ciekawa ile mam przyjdzie chociażby tu z forum? Mam nadzieję, że ktoś się pojawi oprócz sprzedających :)
podbijam bo tojuż za tydzień, czy są już plakaty?jak z reklamą?pozdrawiam
Ja poproszę o dopisanie mnie do sprzedających.
Niestety nie mogę się zalogować ,dlatego poproszę o kontakt
na @ .saba32@vp.pl
Mam dużo nowych akcesorii dla niemowlaków i czapeczek
po likwidacji sklepu.

Plakaty mogę wywiesić na Żabiance
basiula, jak tam?cos temat ucichl
Dziewczyny, które się zapisały - wysłałam do Was maila :)

Jutro powinnam mieć plakatyo naszej akcji to wrzucę i będzie można wydrukować i porozwieszać - kto będzie mógł :)
Agusia tak to ten o którym myślisz :)
IKA ma rację :] (jeśli to jest ten dom kultury o którym myślę - przy Biedronce? tam kiedyś był bar mleczny?)

dobre miejsce - duży parking :] i dobre dojazdy autobusami - przystanki bezpośrednio koło Domu Kultury :]
mi nadal nie odpisalas:-(wiec nie wiem czy jestem na liście:-)
IKA mi niestety Morena nie pasuje. Zawsze też możesz zorganizować :) My spróbujemy po raz kolejny tutaj - mam nadzieję że wyjdzie :)
To jak mi Tosia wyzdrowieje a myśle, że tak to ja jako 10 :)jako sprzedająca sie pisze zaraz maila wyśle
MAM TAKĄ SUGESTIĘ: MAŁO SPRZEDAJĄCYCH MOŻE NIE WYPALIĆ,LEPIEJ COŚ NA WZÓR GIEŁDY KTO CHCE SPRZEDAJE,KUPUJE,WYMIENIA ATRAKCYJNE MIEJSCE TO FAKTYCZNIE DOM KULTURTY NA MORENIE Z UWAGI NA DOJAZD TAKIE IMPREZY MOGŁYBY BYĆ RAZ W MIESIĄCU, CO KWARTAŁ.ZAWSZE OW TEN SAM DZIEŃ KAŻDEGO MIESIĄCA REKLAMY NA FORUM I NA PLAKATACH NA PRZYSTANKACH.POMYSŁ SUPER.POWODZENIA.
Odpisałam na maile :) Mam 9 mam na liście. Jeśli jeszcze są chętne osoby to myślę , że jedna, dwie mamy się zmieszczą. Zapraszam!
basiula mi nie odpisałas ale mam nadzieje ,ze jestem zarejestrowana jako sprzedająca:-))
Dziewczyny ja też ja też! Chętnie sprzedam jak i kupię! moj mail. ms.gdansk@wp.pl
to pewnie różnie. Kilka dziewczyn miało ponaklejane ceny.
czy te rzeczy będziecie miały wycenione? czy trzeba będzie o każdą rzecz pytać ile kosztuje?
Basiula ja też napisałam maila.
Dziewczyny, przepraszam że wczoraj nie odpisałam na wszystkie maile ale coś mnie trafiło i cały wieczór spędziłam w łożku. Potwornie się czułam i nie miałam siły siedzieć przy kompie. Przepraszam. Dziś powinno być lepiej i jak tylko mała zaśnie to odpiszę na wszystkie maile. Wybaczcie.
tez napisalam maila ale nie mam potwierdzenia
Też jestem chętna, jeśli się uda wyleczyć dzieciaki do tego czasu - napisałam maila.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry