Widok

Tanie ciuszkowanie Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, zakładam nowy wątek żeby już nie mieszać w tamtym.

Intensywnie szukam lokalu, w którym mogłybyśmy się spotkać i powymieniać/posprzedawać ciuszki i inne rzeczy. Napisałam do jednego miejsca (na razie nie będę pisać nazwy), Pani napisała że mają salę ok 30m2 (nie wiem czy to dużo czy mało czyli czy wystarczająco :)) no i że chcieliby symboliczną opłatę. Ile - tego mi jeszcze nie napisała - czekam na odp.

Czy jesteście nadal chętne? Dziewczny, znajdźmy jakieś miejsce gdzie będziemy się mogłby spotykać cyklicznie bo przerażają mnie ceny rzeczy dla dzieci a i pogadać z Wami bym chciała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hop na dziś. Powtarzam wiadomość:

Mamy miejsce :) I termin :)

Tanie ciuszkowanie - sprzedaż ciuszków i akcesoriów dziecięcych
3 marca (sobota) od 15 do 18.
Złobek Stryluś, ulica Żeglarska 4 (boczna od ul. Polanki).

Za salę p. Ela (właścicielka) nic nie chce, jedynie co to musiałybyśmy kupić takie foliowe kapcie ochronne dla naszych klientów (my na sali możemy przecież zmienić obuwie). Sprawdzałam na allegro i najtańsze z przesyłką wychodzą 14,85zł za 100szt czyli dla 50 gości - myślę że tyle wystarczy. Jak pisałam p. Ela nic nie chce ale myślę że wartoby było kupić coś w podzięce w sensie może coś słodkiego. Ogólnie zakładałam że przy 10-11 sprzedających (bo tyle myślę że tam wejdzie) jak zrzucimy się po 5-6zł to starczy na te kapcie i żeby coś kupić. A 6zł to chyba nie jest tak dużo co? Same oceńcie.

Zbieram więc zapisy na mamy SPRZEDAJĄCE (kupujących zapraszamy bez zapisów :)). Zapisy (tylko pewne! nie chcę potem płacić za kogoś) zbieram na maila: garpik@wp.pl Ilość miejsc ograniczona. W razie pytań jestem do dyspozycji :)
wysłalam maila- zapisuję się jako sprzedająca:)
a co do plakatów- ja mogłabym porozwieszać w okolicach zaspy
Też jestem chętna, jeśli się uda wyleczyć dzieciaki do tego czasu - napisałam maila.
tez napisalam maila ale nie mam potwierdzenia
Dziewczyny, przepraszam że wczoraj nie odpisałam na wszystkie maile ale coś mnie trafiło i cały wieczór spędziłam w łożku. Potwornie się czułam i nie miałam siły siedzieć przy kompie. Przepraszam. Dziś powinno być lepiej i jak tylko mała zaśnie to odpiszę na wszystkie maile. Wybaczcie.
Basiula ja też napisałam maila.
czy te rzeczy będziecie miały wycenione? czy trzeba będzie o każdą rzecz pytać ile kosztuje?
to pewnie różnie. Kilka dziewczyn miało ponaklejane ceny.
Dziewczyny ja też ja też! Chętnie sprzedam jak i kupię! moj mail. ms.gdansk@wp.pl
basiula mi nie odpisałas ale mam nadzieje ,ze jestem zarejestrowana jako sprzedająca:-))
Odpisałam na maile :) Mam 9 mam na liście. Jeśli jeszcze są chętne osoby to myślę , że jedna, dwie mamy się zmieszczą. Zapraszam!
MAM TAKĄ SUGESTIĘ: MAŁO SPRZEDAJĄCYCH MOŻE NIE WYPALIĆ,LEPIEJ COŚ NA WZÓR GIEŁDY KTO CHCE SPRZEDAJE,KUPUJE,WYMIENIA ATRAKCYJNE MIEJSCE TO FAKTYCZNIE DOM KULTURTY NA MORENIE Z UWAGI NA DOJAZD TAKIE IMPREZY MOGŁYBY BYĆ RAZ W MIESIĄCU, CO KWARTAŁ.ZAWSZE OW TEN SAM DZIEŃ KAŻDEGO MIESIĄCA REKLAMY NA FORUM I NA PLAKATACH NA PRZYSTANKACH.POMYSŁ SUPER.POWODZENIA.
To jak mi Tosia wyzdrowieje a myśle, że tak to ja jako 10 :)jako sprzedająca sie pisze zaraz maila wyśle
IKA mi niestety Morena nie pasuje. Zawsze też możesz zorganizować :) My spróbujemy po raz kolejny tutaj - mam nadzieję że wyjdzie :)
mi nadal nie odpisalas:-(wiec nie wiem czy jestem na liście:-)
IKA ma rację :] (jeśli to jest ten dom kultury o którym myślę - przy Biedronce? tam kiedyś był bar mleczny?)

dobre miejsce - duży parking :] i dobre dojazdy autobusami - przystanki bezpośrednio koło Domu Kultury :]
Agusia tak to ten o którym myślisz :)
Dziewczyny, które się zapisały - wysłałam do Was maila :)

Jutro powinnam mieć plakatyo naszej akcji to wrzucę i będzie można wydrukować i porozwieszać - kto będzie mógł :)
basiula, jak tam?cos temat ucichl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry