Widok

Tanie ciuszkowanie Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, zakładam nowy wątek żeby już nie mieszać w tamtym.

Intensywnie szukam lokalu, w którym mogłybyśmy się spotkać i powymieniać/posprzedawać ciuszki i inne rzeczy. Napisałam do jednego miejsca (na razie nie będę pisać nazwy), Pani napisała że mają salę ok 30m2 (nie wiem czy to dużo czy mało czyli czy wystarczająco :)) no i że chcieliby symboliczną opłatę. Ile - tego mi jeszcze nie napisała - czekam na odp.

Czy jesteście nadal chętne? Dziewczny, znajdźmy jakieś miejsce gdzie będziemy się mogłby spotykać cyklicznie bo przerażają mnie ceny rzeczy dla dzieci a i pogadać z Wami bym chciała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co do plakatów- ja mogłabym porozwieszać w okolicach zaspy
wysłalam maila- zapisuję się jako sprzedająca:)
Hop na dziś. Powtarzam wiadomość:

Mamy miejsce :) I termin :)

Tanie ciuszkowanie - sprzedaż ciuszków i akcesoriów dziecięcych
3 marca (sobota) od 15 do 18.
Złobek Stryluś, ulica Żeglarska 4 (boczna od ul. Polanki).

Za salę p. Ela (właścicielka) nic nie chce, jedynie co to musiałybyśmy kupić takie foliowe kapcie ochronne dla naszych klientów (my na sali możemy przecież zmienić obuwie). Sprawdzałam na allegro i najtańsze z przesyłką wychodzą 14,85zł za 100szt czyli dla 50 gości - myślę że tyle wystarczy. Jak pisałam p. Ela nic nie chce ale myślę że wartoby było kupić coś w podzięce w sensie może coś słodkiego. Ogólnie zakładałam że przy 10-11 sprzedających (bo tyle myślę że tam wejdzie) jak zrzucimy się po 5-6zł to starczy na te kapcie i żeby coś kupić. A 6zł to chyba nie jest tak dużo co? Same oceńcie.

Zbieram więc zapisy na mamy SPRZEDAJĄCE (kupujących zapraszamy bez zapisów :)). Zapisy (tylko pewne! nie chcę potem płacić za kogoś) zbieram na maila: garpik@wp.pl Ilość miejsc ograniczona. W razie pytań jestem do dyspozycji :)
Ja dziś uciekam ale zapisy zbieram nadal :) Dobranocka! Ps. Ewciak - zdrówka życzę :) Wiola - Wojtusiowi również!
napisalam maila
napsialm na priv:)
Ewciak , wyślij mi maila że się zapisujesz :P bo ja po mailu będę szła :)
Ja bym chciała się zapisać jako sprzedająca :)
no:) a jak cynamonowe ciacha:)
Pojedlim bo to prawda ;-)
Ewa dobrze napisałaś hihihihihihihi
No pewnie, że miło i dlatego trzeba to powtórzyć!!!!
Dziewczyny zapisywać się!!!!
podjedlim - no tym mnie rozwaliłaś ;))))
ja tam tez:) nie zrazilam sie bo jak dla mnie bylo fajowsko :) pojedlim sobie zarobilam :) bylo milo!!
ewciak - reklama będzie lepsza ;) po pierwsze nie ja będę robić plakat a żłobek - myślę że mają lepsze predyspozycje niż ja ;) po drugie zrobimy to trochę wcześniej i porozwieszamy w większej ilości miejsc więc mam nadzieję, że chętni szybciej się dowiedzą i sobie zaplanują. A po trzecie to sobota więc myślę że dzień też ma znaczenie... Kurcze, ja jestem jakaś pełna optymizmu ;)
no ja moge wpasc jako sprzedajaca ale jak to z ta reklama, zeby nie bylo jak ostatnio:)
tesula - tylko że tym razem dziecięce rzeczy sprzedajemy... może kiedyś uda nam się zorganizować taką akcję z rzeczami dorosłych...
nasza poprzednia akcja trochę nie wypaliła bo przyszło tylko kilku kupujących ale niezrażone niczym próbujemy jeszcze raz :)
Hej

ja bym chętnie się pozbyła trochę ciuchów

mam damskie i ciążowe, ale muszę z małżem pogadać, czy mnie puści (ja z Wejherowa)
Czy na takie akcje przychodzą jacyś kupujący? Bo nigdy nie brałam udziału
Mamy miejsce :) I termin :)

3 marca (sobota) od 15 do 18.
Złobek Stryluś, ulica Żeglarska 4 (boczna od ul. Polanki).

Za salę p. Ela (właścicielka) nic nie chce, jedynie co to musiałybyśmy kupić takie foliowe kapcie ochronne dla naszych klientów (my na sali możemy przecież zmienić obuwie). Sprawdzałam na allegro i najtańsze z przesyłką wychodzą 14,85zł za 100szt czyli dla 50 gości - myślę że tyle wystarczy. Jak pisałam p. Ela nic nie chce ale myślę że wartoby było kupić coś w podzięce w sensie może coś słodkiego. Ogólnie zakładałam że przy 10-11 sprzedających (bo tyle myślę że tam wejdzie) jak zrzucimy się po 5-6zł to starczy na te kapcie i żeby coś kupić. A 6zł to chyba nie jest tak dużo co? Same oceńcie.

Zbieram więc zapisy na mamy SPRZEDAJĄCE (kupujących zapraszamy bez zapisów :)). Zapisy (tylko pewne! nie chcę potem płacić za kogoś) zbieram na maila: garpik@wp.pl Ilość miejsc ograniczona. W razie pytań jestem do dyspozycji :)
Ja tylko dziecięce
jestem z Wrzeszcza i tam jak pisze Mikulka dotarcie od skm np, do kosciola to kwesia kilku minut :)

a mam i do sprzedania dzieciece i babskie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry