Widok

Tanie ciuszkowanie Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, zakładam nowy wątek żeby już nie mieszać w tamtym.

Intensywnie szukam lokalu, w którym mogłybyśmy się spotkać i powymieniać/posprzedawać ciuszki i inne rzeczy. Napisałam do jednego miejsca (na razie nie będę pisać nazwy), Pani napisała że mają salę ok 30m2 (nie wiem czy to dużo czy mało czyli czy wystarczająco :)) no i że chcieliby symboliczną opłatę. Ile - tego mi jeszcze nie napisała - czekam na odp.

Czy jesteście nadal chętne? Dziewczny, znajdźmy jakieś miejsce gdzie będziemy się mogłby spotykać cyklicznie bo przerażają mnie ceny rzeczy dla dzieci a i pogadać z Wami bym chciała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mikulka, wiem że to o ten kościół chodzi. Mi też pasuje ta lokalizacja. Bo już Morena to niestety ja odpadam. Spróbuję się zorientować co i jak.
Chciałabym żebyśmy spotykały się jakoś cylkicznie (jakby dało radę) ale ciuszki dziecięce a odzież dla dorosłych żeby były osobno. Na razie mówimy o akcji sprzedaży ciuszków dziecięcych.
mi dokładnie chodzi o ten kościół

http://www.diecezja.gda.pl/modules.php?name=Kuria&op=Parafia&par=345

sali jest tam z 15 (w budynku za kościołem) z czego kilka jest ogromnych - wiem bo chodziłam tam na kurs przedmałżeński i ogólnie oni są otwarci na takie inicjatywy.
a lokalizacja jest super do od dworca skm i zkm idzie się 2 minuty (no z 200 metrów) i jest dużo miejsc darmowych do parkowania co na pewno jest ważne dla tych które przyjadą autem - zastanaiwam się tylko bo nie spytałam- czy sprzedajecie ciuszki dziecięce czy też babskie? :)
Wrzeszcz to fajna lokalizacja :P :)

tez jestem chetna jako sprzedajaca :)
A może Dom Kultury na Morenie mają dość dużą salę i podejrzewam że nie byłoby problemu z takim pomysłem. Drugi pomysł jaki mi przychodzi do głowy to na terenie kościoła Bożego Ciała jest salka, kawiarenka może tam też dałoby radę :)
Mikulka - kościół! Na MIckiewicza też mają jakąś salkę ale nie wiem jak dużą. Nie pomyślałam o tej instytucji :)
ja tez bylabym chetna jako sprzedajaca ;) agag3@wp.pl
hej, ja też bym była wstępnia zainteresowana taką sprzedażą i kupnem :) i tak spobie myśle, że można by było z salą spróbować w kościele na Czarnej czyli na ks. zatorskiego czy jakoś tak - mają tam bardzo duże zaplecze i mnóstwo sal więc może by się zgodzili - tylko ja nie za bardzo moge się kontaktować tam z kimś bo mam problem z porozumieniem się z osobami duchownymi, ale może ktoś by dał radę się dwoeidzieć bo sal jest mnóstwo i są b.duże no i punkt super bo przy dwrocu we Wrzeszczu i jest parking pod tym kościołem darmowy.
to moze ktos jeszcze sie dopisze ? bo ja chetna jestem - nie mysle o jakims super zysku ,ale fajnie chyba bedzie sie spotkac i pogadulic .
no ja tez myślę, że 6 osób sprzedających to mało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko właśnie obawiam się, że te wszystkie "państwowe" miejsca będą chciały kasę. Dlatego szukam wśród prywatnych żłobków / miejsc opieki bo dla nich to może być dodatkowa reklama.
6 osób sprzedających to chyba trochę mało, też chętnie pojawiłabym się jako sprzedająca i kupująca

A może jakieś przedszkole zgodziłoby się udostępnić salę albo miejsce na korytarzu jeśli jest duży, tylko nie wiem czy formalnie im wolno coś takiego.
No dobra, a więc byłam, widziałam. No rzeczywiście te 30m2 to nie jest powalająca powierzchnia ale pokój jest w kwadracie i w sumie możnaby się jakoś ustawić. Myślę, że sprzedającycych mam zmieści się góra 6 (i na pewno bez dzieci - nie tak jak ostatnio - bo tam na pewno nie będzie tyle miejsca) :/ Jednak musiałybyśmy załatwić stoliki. Pasujący im termin to dopiero II połowa lutego.

Szczerze mówiąc to ja się głęboko zastanawiam czy nie lepiej poszukać jednak czegoś większego. Może Wy macie coś na oku?
szukaj jak sie nie uda czekamy :) na cos nowego
No właśnie nie wiem jak te 30m wygląda. Jutro idę zobaczyć i dam znak. No nic nie obiecuję. Jak nie tam to szukamy dalej :)
zaznaczam sobie wątek - może jako sprzedająca ;-)
30 m to malo? mieszkalismy w kawalerce 35 m i wcale to nie bylo malo !! :) i mysle ze warto sprobowac, nic sie nie traci !:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
basiula ale 30m2 to strasznie mało :(
tzn bardzo mało miejsca :(
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Ja jestem chętna jako sprzedająca :)
Dziewczyny, chcę na jutro umówić się z ta Panią i dam znak (jutro mam wolne w pracy i mogę spokojnie bez małej podjechać :))
jak we Wrzeszczu to bardzo chętnie, jako sprzedająca. Oczywiście jak termin bedzie mi odpowiadał

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry