Widok

***Termin na wrzesień i październik***35

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już tam na pewno się nie pojawię, wolę pójśc dalej :)

Co za system chory!!!!!!!!Brak słów;/

No ja cicho też nie siedziałam :) żądałam, aby mnie przyjęła, bo długo czekam a po za tym bardzo potrzebuje tych wyników, a ona jedno, że mam jechać do Invicty.
Później ja sobie gadałam, a ona mnie zlała :(
Mało tego na przychodni wisi szyld z informacją, że punkt poboru kri czynny do 9.00, a była godzina 8.50. Mówie jej, że jeszcze 10 minut jest do czasy "zamknięcia". A babsztyl do mnie - proszę spojrzeć na drzwi - a na jej drzwiach do laboratorium wisi kartka, że czynne do 8.45 :(
Brak słów. Wolałam wyjść i się już nie kłócić, bo i tak z nerwów już mnie brzuchol bolał.

Znajac mnie, narobilabym rabanu i tyle...!

Ale mnie dzisiaj roznośni :( brrr
Rano poszłam do laboratorium w mojej przychodni na badanie moczu i krwi.
Było akurat pusto, pani była w środku z małymi dziećmi a ja nastepna w kolejce.
Czekałam cierpliwie 45 minut!!!!! Małe dzieciaczki płakały, bo im krew pobierano, a mnie serce się kroiło :( bo wiem, że i mnie to czeka już całkiem niedługo.
Tymczasem pojawia się Pan, który zabiera materiały do badania.... A "miła" Pani pielęgniarka mówi, że już nikogo nie przyjmie!!! Nie interesowało ją, że tyle czasu czekałam. Czas minął na pobieranie krwi, a Pan który zabierał materiał bardzo się spieszył i tyle!!
Usłyszałam tylko; "może Pani sobie jechać do Invicty, tam cały dzień przyjmują". Kurna... nie po to wstaję rano i czekam cierpliwie, aby babsztyl taki tekstami do mnie rzucał.
Mogła przecież mi wcześniej powiedzieć, że już nie zdąży nikogo więcej przyjąć.... Brak szacunku czyjegoś czasu i nerwów ! Wkurzyłam się na maxa i szybko musiałam biec do drugiej przychodni na osiedlu. Na szczęście zdążyłam... zostawiłam "jedyne" 50 zł... ehhh

No to się wygadałam :(

powodzonka!

no idę dziś do pracy zobaczymy co wyjdzie .....

miłego dzionka dziewczyny :)

o tak siedzenie na dupie szkodzi bardzo
ja tez tak mam jak za długo posiedzę w pracy czy przy kompie
chociaż w domu to sobie krzesło podstawię z poduchą to tez lepiej

rano to zwykle mam jak nowe :)

ale to co dziś wieczorem zobaczyłam to mnie przeraziło-brrrr
wynika z tego, ze siedzenie 8 godzin na dupie w pracy im szkodzi :(

rano to zwykle mam jak nowe :)

ale to co dziś wieczorem zobaczyłam to mnie przeraziło-brrrr
wynika z tego, ze siedzenie 8 godzin na dupie w pracy im szkodzi :(

może nie jest to super wygodne ;) ale nóżki rano jak nowe ;)
możesz je przykryć kocem, żeby się nie rozjeżdżały ;)

czkawka jest straszna...Misia ją zawsze ma jak ja się kładę spac :) nie mogę wtedy zasnąć

dobry pomysł z tymi poduchami pod nogi, dzisiaj tak będe spać

moja niunia ma właśnie czkawkę ale dziwne uczucie:)

wiper to nóżki do góry
ja mi spuchną to śpię z 2 poduchami pod nogami pomaga
ale jak dużo siedzę to prawa stopa jest 3 razy większa :/

agu_pe z wakacyjnych brała
będzie dobrze :)

ja ubolewam nad swoimi baleronami (czyt. stopami) załamałam sie jak je zobaczyłam po dzisiejszym dniu :(
mam wrażenie że nogi mi się skurczyły i zrobiły grubsze....a jutro chciałam założyć sukienkę :)

a ja własnie wróciłam od lekarza,nieplanowane spotkanie ale cóż..miałam odrobinę krwi na wkładce i kazał przyjechać,niby wszystko czyste i nie wiadomo skąd to ,może polipy które są na szyjce..generalnie badanie wziernikiem i myślałam że się posikam,pan dr przepraszał ale to bólu nie zmniejszyło:) główka Zuzki w kanale szyjki ,nacisk na krocze i dostałam fenoteral -rozkurczowy na podtrzymanie..jestem zdenerwowana bo fenoteral to nic przyjemnego,kołatanie serca,drżenie rąk,nudności itd i to nieuniknione i jeszcze do tego grożba przedwczesnego porodu..kuźwa a tylko 2 razy skurcze miałam i już fenoteral dostałam!!nie wiem czy to może być związane z ta główką naciskającą na szyjkę czy tylko ze względu na skurcze,nawet nie wiem czy to na 100 % skurcze były!może to skonsultuję..boje się zacząć to brać..jeszcze przepływy na granicy normy,c***o..doppler wyszedł ale może dlatego że do gabinetu wpadłam jak burza bo pan dr tylko na mnie czekał i nie zdażyłam się uspokoić,za 2 tyg idę na kontrolkę,kuźwa brała któraś ten fenoteral?!!!

do ktorego tygodnia mozna zrobic ta glukoze??

uuu, to nie fajnie...

wróciłam z TESCO, jest 50% przeceny na ciuszki :)
kupiłam fajne pajace, rozpinane na całej długości-będą akurat na pierwsze dni dla niewprawnej mamy ;)

aaaa, i tam są też bardzo fajne staniki do karmienia, niedrogie i duże rozmiary

nie ma tam mojego ale najbardziej zbliżony jest 75F a szkoda bo 75 G byłby idealny

Ojj Rybka, to Cie teraz czeka dieta, bo taki wynik, to cukrzyca niestety

Hej. Robiłam dziś obciązenie 50 no i dupa. wynik tragiczny, aż się za głowę złapałam. O-106 a po 60min-189!! Musze powtórke zrobić 75g. Nie wiem jak ja to wypiję, ledwo co mi ta 50 przeszła przez gardło. Ale czego się nie robi dla dziecka...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry