Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 338****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to wreszcie ja założę jakiś wątek :)

nowy, weekendowy :)

(a ja znowu pracuję ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kasia- dzięki za info:) ja też chodziłąm do bardzomałej p. dermatologi zrezygnowałam z niej.

o rety, jak dziś czas mi się wlecze, strasznie wolno mija minuta za minutą:( no i głodna jestem mega od rana.
5h zostało :)

brrr zimno u mnie w pracy
zbliżamy sie do połowy :)
mi też nie jest zbyt ciepło w grubym swetrze :)

witam,

niezapominajko, przykro mi z powodu twojej sasiadki.

ja duzo pracy, uhhh, a taki mam len, ze glowa boli...

w londynie od rana ulewnie i to bardzo...

milego dnia, mi jeszcze zostalo 5h
Dziewczyny wiem, ze już pytałam o to kiedyś, ale zapytam jeszcze raz :) przyjmowałyście w tym roku kolęde?, ja mam w czwartek, omijając to, że pewnie będzie kazanie na temat grzesznego zwiazku to nie wiem ile dac w kopercie i czy wogóle dać, bo jak dla mnie to te koperty to lekka przesada, w zeszłym roku dałam 20zł a znajoma mnie obśmiała i powiedziała, że ona by sobie takiego wstydu nie robiła, juz jej nic nie odpowiedziałam wtedy, bo nie chciałam wdawać sie w bezsensowna dyskusje, w końcu każdy ma inne zdanie na ten temat
My kolędy nie przyjmujemy. Pomijając fakt, że nie rozumiem owego dawania kopert na kolędzie (bo niby z jakiego powodu mam księdzu płacić?), to chyba daje się przysłowiowe "co łaska", czyli tyle, na ile kogoś stać i ile uważa za stosowne, a nie kto da więcej... Także zachowanie koleżanki było nieeleganckie ;)

Witam w poniedziałek.

Niezapominajko 20 zł to wg mnie i tak za dużo.
cześć Kropusia, dawno Cię nie było

:)))

Wróciłam w pełni sił, ale mam strasznie dużo pracy, bo moje biurko dosłownie uginało się od dokumentów. W tej chwili ugina się trochę mniej.
Połowa za nami :)
Kropusia miło, że wróciłaś po dłuższej przerwie :)
No mój M jest za tym, żeby nic nie dawać, albo najlepiej wogóle nie przyjmować...ehh ja nie wiem sama
czyżbym dobrze (niestety) obstawiała, że choróbsko Cię dopadło?
fajnie, że jesteś z powrotem :) nadrabiaj zaległości w pracy i wracaj na plotki ;)

połowa za nami :)

w przeciwieństwie do wzoru obrączek :) tu się z moim Lubym zgadzamy - nie czujemy potrzeby przyjmowania kolędy, ani tym bardziej płacenia księdzu za zaszczycenie naszych skromnych progów.

Byłam przedmiotem obstawiania???))))

Niestety, ale rozchorowałam się i to dość mocno. Widocznie po 30stce trudniej przechodzi się choroby.

Wracam do mojej sterty.
hihi Kropusia, robiłyśmy zakłady ;))))

Cześć Kropusia :)

Ja się nie mogę z papierkami od rana uporać, ale na szczęście u mnie też sterta maleje :).
Jeszcze od rana nic nie jadłam ale presja czasu jakoś sprawia,że nie jestem głodna. Za dwa tygodnie mamy mieć kontrolę w firmie, więc trzeba 100 razy sprawdzać czy wszystko jest w porządu i zgodnie z prawem robione.

umnie za to luzy, nawet mi dziśneta za bardzo nie chce cztać. znowu mam kiepski humor :((
3h do końca

Zakochana to Ciebie dopad "blue monday"
http://www.tvn24.pl/-1,1582113,0,1,dzis-jest-najgorszy-dzien-w-roku,wiadomosc.html
Ja póki co nie daje sie i dalej na przekór wszystkim i wszystkiemu sie uśmiecham :)
nie wiem czy jakaś choroba mnie bierze, czy się nie wyspałam... jakoś nie bardzo się czuję :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry