Widok

*****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 376*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowiutki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba lepiej nie Mar-chew :)

zresztą jak ja bym Ci napisała, to pewnie byłoby to subiektywne, a nasz wątek jest otwarty, więc źle by było, jakby ktoś tu do nas jeszcze wszedł i zaczął nam tłumaczyć swoje...

a tak poza tym - nie warto tego roztrząsać...
miejskie, prywatne, PKSy - jakby się zastanowić cała gama:)

a w ogóle o co chodzi w tej całej sprzeczce - albo nie, nie chcę wiedzieć:P
to znaczy nie zastanawiałam się nigdy, ale jak pomyślę, no to pewnie tak :)
a to jeżdżą tam miejskie autobusy?
matko, ja do dziś nie wiedziałam ;))))
wracając do Pruszcza - jak się dowiedziałam na początku znajomości z moim K. to myślałam, że PKSem trzeba do Pruszcza jechać - bardzo się zdziwiłam - ode mnie było 20 minut autobusem:) i to jeszcze miałam praktycznie pod nosem ten autobus... ;P
dzięki Caes :)

ło matko, ale się jazdy porobiły na tym forum, mam nadzieję, że nie uciekniecie nam Wy co macie dostęp do drugiego na owo drugie ;)
i nie opuścicie naszego wątku - ostoi spokoju i normalności ;))

mnie też czasem ciągnie na taką imprezkę, strasznie rzadko na takowe chodzimy, a kiedyś na studiach to było minimum raz w tygodniu... ale się pozmieniało... postarzelim się ;)
a teraz ostatnio to też kasy na takie imprezowanie nie mamy, ale generalnie jakoś zawsze się człowiek wybiera, a potem jak przyjdzie co do czego to idzie na pifko i pogaduchy zamiast się pogibać ;)
na fotce rzeczywiście mało widać, ale wystarczająco żeby stwierdzić, że są śliczne :)

siedzę sobie przy kompie i słucham muzyki i tak mnie wzięło... poszłabym sobie na jakąś fajną imprezę, pogibać się na parkiecie, wysączyć piwko w miłym towarzystwie ach... :) daaawno nie byłam na czymś takim :)

no coś takiego, tylko koślawo wycięłam ;)

na zdjęciach zawsze gorzej wychodzi ten kontrast kolorów w nich, w rzeczywistości dużo lepiej wygląda :)

w każdym razie mi się strasznie podobają ;P
image
oj niewiele widać
spróbuję wkleić zdjęcie
image
Jadwisia, musicie mieć śliczne obrączki :) Też chciałam coś w tym guście, ale niestety Luby upierał się przy tradycyjnych ;) Niech mu będzie :P Jako, że kolory będą 2, to chyba też będę nosić zaręczynowy na jednej, a obrączkę na drugiej ręce

no wysłałam pierwszą część tłumaczenia :))

ja mam pierścionek z łączonego złota, białe z żółtym, wolałabym cały z białego, ale mój Luby chciał, żeby było trochę tradycyjnego żółtego :) zresztą wybrał mi tak śliczny i pasujący do mojego gustu pierścionek, że grzechem by było narzekać ;)
obrączki mamy z białego złota matowego z taką cieniutką niteczką żółtego w środku - z tego samego powodu - miało być odrobinę tradycji ;) ponieważ jedno i drugie jest łączone, to byłoby "za dużo szczęścia" na jednym palcu ;) noszę więc obrączkę na prawej ręce, a zaręczynowy na lewej...
ja mam pierścionek zaręczynowy z białego złota, obrączki będą złote - będę miała kolorowe łapska :))

w wątku cisza - a więc nastał weekend :)

hejka - właśnie wróciłam z pracy - trochę się ponudziłam:) muszę przeczytać wcześniejszy wątek... my w podróż poślubną pojechaliśmy do Hiszpanii i Maroka - bawiliśmy się tam miesiąc... obrączki też mam z białego złota i matowe- także powstałych rysek nie widać :D
hej hej a ja wróciłam ze szkoły i siadam do tłumaczenia, bo muszę jeszcze dziś wysłać...

Dziewczyny jak nie byłyście we Wrocławiu to koniecznie tam jedźcie!!! :) jak tylko będziecie mogły :)
piękne miasto, moje ulubione z polskich miast. Kraków wiadomo, że cudowny, piękny, pełno niezwykłych miejsc, ale Wrocław ma do tego taką świetną, radosną i otwartą atmosferę, przynajmniej ja się tam tak zawsze czuję :)

ja mam Polskę zwiedzoną wzdłuż i wszerz dość konkretnie, natomiast mój Luby mniej i teraz z nim odwiedzam niektóre kąty po raz kolejny... :)
pa pa dziewczyny...

milego weekendu
papapap Kasia
MIŁEGO WEEKENDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja też już się urywam:)))

trzymajcie się dziewczyny - wiosny życzę:))
Pa Kasia, Tobie rownież miłego weekendu.
Ja też się powoli żegnam, dzisiaj uciekam nieco wcześniej.
Miłego weekendu :)
Do poniedziałku, papa :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry