Widok

*****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 376*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowiutki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:))
Ja już się z papierkami na dziś uporałam więc jeszcze ok.15 minut i rozpocznę weekend :)
ja wlasnie wrocilam z lunchu i tez ciezko mi wysiedziec...a tu jeszcze niecale 2h.

ja mam obraczki matowe z blyszczacymi po krawedziach, generalnie sa matowe i jest ok, nic sie nie zmienilo, ja nosze do pracy, moj maz nie nosi, bo bezpieczniej jest bez, a i tak nie niszczy. aha i mam biale zloto, ale nie rodowane, a podroz poslubna tez mielismy: 3 tygodnie w NZ. i wlasnie minal rok kiedy tam bylismy i teskno nam za tym krajem...ach na wspomnienia sie zebralo...
ja też się wiercę - czekam weekendu - jeszcze 1 GODZINA!!!!!!! :)))
Kaś ja już wiercenie na krześlę mam za sobą ;).
Pewnie,że damy radę :)))
ja juz nie mnoge wytrzymać, wiercę sie na krześle jak potłuczona, chciałabym juz do domu!!!!
Kasia - jeszcze tylko 1,5 godzinki:))))
damy radę...:)
Papa, miłego weekendu :)
A my jakoś wytrwamy do 16:)
papapa dziewczęta - milego weekendu:))

my jeszcze 2 godzinki i do domciu:))))))
No to cześc, tym które juz kończą prace,
a pozostałe 2H
będę się zbierać powolutku :) więc już życzę przyjemnego weekendu :) oby pogoda dopisała!

gdzie uciekłyście? zostały Wam jeszcze 2h :P

ja przez ten katar to jakaś zamulona jestem

Caes. Kropusia jak fajnie macie, że już weekend rozpoczynacie :))
Ja już zaczynam się wiercić na krześle i dopada mnie ziewanie :)
papa Kropusia

mi zostało pół godziny, ale pewnie wyjdzie więcej zanim Luby po mnie dojedzie

my podróż poślubną będziemy mieć, bo dostaniemy ją w prezencie ;) inaczej pewnie byśmy nie pojechali, bo zawsze są ważniejsze wydatki... ale we wrześniu jedziemy na krótką i nie bardzo kosztowną, a wymarzoną wycieczkę w miejsce związane z naszym hobby :) przy okazji może uda nam się wpaść na chwilę chociaż do Krakowa i zajrzymy też do Kijowa na 1 dzień :) Nigdy nie byłam w Kijowie, więc też się na to cieszę :)

w krakowie, bylam okolo 6 lat temu z moim mezem, aby mu pokazac, bo on Polak, ale w ogole Polski nie zna...a krakow piekne miasto i u mnie w pracy znane niestety z upojnych stag nights czyli wieczorow kawalerskich.
hmmm wroclaw, przejazdem w autokarze. bylismy w poznaniu na weekend u mojej kuzynki, i czekajac na powrot do londynu, okazalo sie, ze samolot wyladowal we wroclawiu zamiast poznania, bo pogoda byla lepsza i ryanair zafundowal nam autokar z poznania do wroclawia gratis...i dlatego bylam w tym miescie.

Kropusiu, bedzie dobrze, a mi czasami tez nie starcza do konca miesiaca i pozyczam od siostry, bo kredytowki nie chce uzywac...oczywiscie moj maz o tym nie wie, bo zawsze mam ochrzan na co ja wydaje...
papa Kropusia:))) zazdroszczę... ja jeszcze ponad 2,5h..:(
a co do podróży poślubnej - to też nie miałam:) byłam w przed-ślubnej (niedługo przed ślubem zaczynałam nową pracę i nie wypadało brać urlopu...:)))

także moja poślubna podróż też jeszcze na mnie czeka..:)))
Powolutku zaczynam weekend. Ty Caes. też.

Papa
Akurat nie bardzo był na to czas, bo chciałam rozmawiać w tym tygodniu. Teraz powinno być spokojniej.
Caes. zanim poznałam mojego K. też mi się wydawało, że Pruszcz to daleko za Gdańskiem jest ;))
My planów wyjazdowych nie mamy, podróż poślubną też odkładamy w daleką przyszłością. Może kiedyś pojedziemy w ramach którejś rocznicy :)
3 h do końca!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry