Widok

*****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 376*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowiutki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:))
Ja już się z papierkami na dziś uporałam więc jeszcze ok.15 minut i rozpocznę weekend :)
ja wlasnie wrocilam z lunchu i tez ciezko mi wysiedziec...a tu jeszcze niecale 2h.

ja mam obraczki matowe z blyszczacymi po krawedziach, generalnie sa matowe i jest ok, nic sie nie zmienilo, ja nosze do pracy, moj maz nie nosi, bo bezpieczniej jest bez, a i tak nie niszczy. aha i mam biale zloto, ale nie rodowane, a podroz poslubna tez mielismy: 3 tygodnie w NZ. i wlasnie minal rok kiedy tam bylismy i teskno nam za tym krajem...ach na wspomnienia sie zebralo...
ja też się wiercę - czekam weekendu - jeszcze 1 GODZINA!!!!!!! :)))
Kaś ja już wiercenie na krześlę mam za sobą ;).
Pewnie,że damy radę :)))
ja juz nie mnoge wytrzymać, wiercę sie na krześle jak potłuczona, chciałabym juz do domu!!!!
Kasia - jeszcze tylko 1,5 godzinki:))))
damy radę...:)
Papa, miłego weekendu :)
A my jakoś wytrwamy do 16:)
papapa dziewczęta - milego weekendu:))

my jeszcze 2 godzinki i do domciu:))))))
No to cześc, tym które juz kończą prace,
a pozostałe 2H
będę się zbierać powolutku :) więc już życzę przyjemnego weekendu :) oby pogoda dopisała!

gdzie uciekłyście? zostały Wam jeszcze 2h :P

ja przez ten katar to jakaś zamulona jestem

Caes. Kropusia jak fajnie macie, że już weekend rozpoczynacie :))
Ja już zaczynam się wiercić na krześle i dopada mnie ziewanie :)
papa Kropusia

mi zostało pół godziny, ale pewnie wyjdzie więcej zanim Luby po mnie dojedzie

my podróż poślubną będziemy mieć, bo dostaniemy ją w prezencie ;) inaczej pewnie byśmy nie pojechali, bo zawsze są ważniejsze wydatki... ale we wrześniu jedziemy na krótką i nie bardzo kosztowną, a wymarzoną wycieczkę w miejsce związane z naszym hobby :) przy okazji może uda nam się wpaść na chwilę chociaż do Krakowa i zajrzymy też do Kijowa na 1 dzień :) Nigdy nie byłam w Kijowie, więc też się na to cieszę :)

w krakowie, bylam okolo 6 lat temu z moim mezem, aby mu pokazac, bo on Polak, ale w ogole Polski nie zna...a krakow piekne miasto i u mnie w pracy znane niestety z upojnych stag nights czyli wieczorow kawalerskich.
hmmm wroclaw, przejazdem w autokarze. bylismy w poznaniu na weekend u mojej kuzynki, i czekajac na powrot do londynu, okazalo sie, ze samolot wyladowal we wroclawiu zamiast poznania, bo pogoda byla lepsza i ryanair zafundowal nam autokar z poznania do wroclawia gratis...i dlatego bylam w tym miescie.

Kropusiu, bedzie dobrze, a mi czasami tez nie starcza do konca miesiaca i pozyczam od siostry, bo kredytowki nie chce uzywac...oczywiscie moj maz o tym nie wie, bo zawsze mam ochrzan na co ja wydaje...
papa Kropusia:))) zazdroszczę... ja jeszcze ponad 2,5h..:(
a co do podróży poślubnej - to też nie miałam:) byłam w przed-ślubnej (niedługo przed ślubem zaczynałam nową pracę i nie wypadało brać urlopu...:)))

także moja poślubna podróż też jeszcze na mnie czeka..:)))
Powolutku zaczynam weekend. Ty Caes. też.

Papa
Akurat nie bardzo był na to czas, bo chciałam rozmawiać w tym tygodniu. Teraz powinno być spokojniej.
Caes. zanim poznałam mojego K. też mi się wydawało, że Pruszcz to daleko za Gdańskiem jest ;))
My planów wyjazdowych nie mamy, podróż poślubną też odkładamy w daleką przyszłością. Może kiedyś pojedziemy w ramach którejś rocznicy :)
3 h do końca!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry