Widok

*****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 376*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowiutki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O, a dokąd jechał? do jakiej firmy? :)

Kropusia, zapytaj prosto z mostu, nie ma co owijać w bawełnę, kończy się marzec, musisz wiedzieć na czym stoisz

W Krakowie byłam wcześniej 3 lata temu, a we Wrocławiu nigdy. W Warszawie chyba ostatni raz z 5 lat temu.
On jechał na rozmowę:)

Ja jeszcze nie rozmawiałam, ale dziś usłyszałam coś między wierszami dlatego zacznę się rozglądać.
Kropusia no, to zabrzmiało jakby Pruszcz był na końcu świata :P jedno pytanie - dlaczego nie dołączyłaś do męża i nie wpadliście na kawusię, hm? :) o zwiedzaniu Pruszcza nie wspominając :P

a propos Krakowa... właśnie mi się przypomniało, że jest szansa na zwiedzenie go we wrześniu :) bo wybieramy się na małą wycieczkę, przy okazji której zahaczymy o Kraków :)

Ja też już jestem w nowym :)
Kropusia,a rozmawiałaś z pracodawcą o przedłużeniu Twojej umowy?
Na razie niestety kasy nie ma na żadne wyjazdy.

W tym miesiącu moja pensja zapewniła nam byt do 20go. Teraz jest jeszcze wypłata męża ale co będzie w kwietniu i potem skoro kwiecień to ostatni miesiąc mojej umowy?

Pewnie zastanawiacie się jak to możliwe wydać całą pensję do 20go, niestety przy takiej pensji jest to możliwe.

Tak więc w tej chwili jedyne podróże na jakie możemy sobie pozwolić to Gdańsk Główny, Sopot, mąż nawet raz zaszalał i pojechał do Pruszcza:)
melduję się w nowym :)

to ja tak znam Warszawę - widziałam kilkakrotnie jedynie dworzec PKP ;)

O Krakowie wolę nie wspominać, bo po co psuć sobie nastrój. We Wrocławiu widziałam jedynie dworzec kolejowy:)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry