Widok

*...*WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 392*...*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my nie mamy owieczek - bo za ogródkiem mamy pole a nie łączkę... ponoć ziemniaki na nim rosną - a my głupki cały czas kupujemy ziemniaki ;P
Ja tymczasem zbieram się do wyjścia bo pociąg czeka:))
noooooooo :) ja mam autobus do wiekszej miejscowosci co 2h :D :P dobrze ze jest dobre auto....
no ale sa tez plusy mieszkania na wsi, wszyscy sie znaja i owieczki mam pod nosem, co nie ladnie budza co rano ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
olenka - trzeba, trzeba - Wy też się zaszyliście - pewnie z komunikacją nie za wesoło - a nie wszędzie da się dojść - a jeśli się da - to najczęściej nie ma pogody aby się w ogóle chciało chodzić...
Kasia, ja się cieszę, co więcej - wykorzystuję to z zimna krwią ;)) ale pewnie uśmiech mi zejdzie jak się wyda jaki ma w tym cel ;))

Martus no wiem :) ale coz trzeba to trzeba ;)

Pewnie jakaś nowinka komputerowa:)

Zaraz się zbieram do domku. Jutro już nie będę sobie mogła pozwolić na tak częste udzielanie.

A zapomniałam powiedzieć, że z byłej firmy męża właśnie DZIŚ mają zamiar wysłać mu korektę pita. W zasadzie powinien być wdzięczny, bo mogli to zrobić np. 30 kwietnia.
szykuj się na finansowy szok ;P
moj to taki porzadny na co dzien, dom to musi lśnic bo on inaczej zasnąc nie może :0 zostawiłam ostatnio nie schowany odkurzacz w salonie to wyobraźcie sobie ze nie mógł zasnąc i o 24 zszedł żeby go schować :) to sie nazywa choroba :)

a co do rond w UK - moj T tez sobie chwali, ja jeszcze nie wiem bo na prawko w N.I ide dopiero w przyszlym roku :D

Marchew, chyba nawet bardzo, bo od wczoraj się stara ;))

Caes. to tylko się cieszyć :)), oby taki stan trwał jak najdłużej :)

A mój K. jeszcze w Łodzi jest, więc pewnie wrócic wieczorem. Teraz w ramach czasu wolnego "zwiedza" Manufakturę, podobno nasza galeria bałtycka może się schować ;))

A teraz śmigam na pocztę.
2,5h:)
izulucha - popieram ronda to świetny wynalazek... ale po Londynie nie wiem czy bym się odważyła jeździć...
pewnie coś drogiego;P
chłopa mi dzisiaj podmienili ;) ma dzień wolny od pracy i zamiast grać na kompie, albo się lenić, to zrobił zakupy, zaopatrzył nas, kota, ogarnął dom, a teraz gotuje grochóweczkę na obiad :) coś chce haha :)

witam sie w poludnie, ja dopiero ogarnelam sie z nawalu pracy...

dziewczyny, wierze, ze bedzie dobrze z nami, z naszymi rodzicami i naszymi zwierzakami...my teraz zmagamy sie z choroba tescia, mial juz dwie chemie i czuje sie ok, jest slaby, ale nie mawielkich efektow ubocznych po tej chemii. za tydzien czeka go trzecia chemia, mocniejsza i zobaczymy jak wtedy...lekarze nawet nie mowia jak na razie o zadnych rokowaniach, chca za pol roku zakonczyc chemia i zobaczy sie, ach takie zycie...ja wierze, ze bedzie dobrze.

ja juz zycia bez samochodu niestety nie wyobrazam, zawsze jak jade do gdanska, to cierpie, bo u mnie w domu nie ma samochodu i czesto czlapie sie autobusami po 1h i szkoda mi czasu po prostu.
w UK na poczatku ciezko prowadzic , bo faktycznie jak Mar-chew napisala, waskie te drogi maja, ale jest ok. ja pokochalam ronda, po prostu super, ze cos takiego wymyslili, przynajmniej nie ma wiekszych korkow.
do pracy uzywam transportu publicznego, ktory jest ok, wole DLR od metra, bo w metrze duszno i goraca, ale n a szczescie 3 przystanki tylko, a w DLR usiade i podziwiam widoki wokol i nie jest tak nudno.
No cóż u mnie ten karp miałby już imię i tak żyłby sobie w tej wannie do końca swoich dni.
ja nie mogę znieść myśli co się stanie z karpiem, który przed Wigilią pływa w wannie u moich rodziców :)

papa tym, które nie muszą w pracy kwitnąć i uciekają :)

ja to w ogóle mam problemy z jedzeniem jakichkolwiek zwierząt... a co dopiero królik... konik... piesek?? kotek?? masakra!

Papa Niezapominajka :)
dziewczyny ja sie żegnam jak narazie, pewnie jak zawsze zajrze jeszcze wieczorkiem :)
Jeszcze 3 godzinki i koniec macie, no Kropusia tylko 1h :)
Miłego życze, pa :*

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry