Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 436****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Znowu nikt nie ma odwagi założyć nowego wątku ;) Więc znowu zrobię to ja ;P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
paaaa Ceas baw się cudnie!!!
niech ten miodowy urlop będzie słodki i przyniesie wiele pięknych chwil :))
dziękuję Izulucha :) a Ty i Izuluchątko odpoczywajcie! :)

papa :)

(i tak będę do Was zaglądać :P )

pa pa CEas,

udany urlop bedzie to wiem, ale odpocznij i delektujcie sie chwilami bycia ze soba...

mam nadzieje, ze uda mi wkrecic sie na to spotkanie...
no to co... to ja się powoli będę żegnać i... spadam na urlop :)))

no gdyby jeszcze Izulucha się wkręciła na spotkanie, to byłoby idealnie :))

ja wracam z urlopu 19 lipca i jestem na miejscu, więc jak dla mnie jak najbardziej możemy się umówić w tym terminie, jak tu będziesz Izulucha :)
no właśnie, Kropusia i Kasia też po Twoim ślubie pisały, że chciałyby się spotkać na dłużej i spokojnie pogadać, więc myślę, że będą za :)
tak bede w gda od 26/07/09 do 08/08/09 z przerwa na 3 dni u tesciow...jednak
ale ja jak najbardziej jestem za...

jak bedziecie na 3miejskich drogach mijac niebieska cytryne( xsara picasso) na brytyjskich blachach to moj....
Jadwisia, ja jestem za :) Reszta dziewczyn mam nadzieję też :) Kropusia? :) Kasia? :)

Izulucha, ambicje na bok, teraz odpoczynek jest najważniejszy i to wcale nie dla Ciebie, a dla wyczekanej dzidzi! :))

Izulucha ja myślę, że być mogła sobie pójść trochę na zwolnienie, zdrowie jest teraz szczególnie najważniejsze, to niby banał taki, ale kurcze no prawdziwy!!! :)
aaa z tego co pamiętam to miałyśmy się umówić, jak Ty Izulucha będziesz w 3city :)
aaa no to też życzę powodzenia :)

słuchajcie, a tak a'propos spotkań to my mamy zaległe spotkanie w Absyncie (lub gdzieś indziej;)) - mogłybyśmy sobie wreszcie pogadać na spokojnie w realu - Caes jak wrócisz z urlopu to może się skrzykniemy wreszcie :)
Kropusia, milego dnia i wlasnie jaki egzamin...

zora, ja czuje sie ok, pracowac to chcialabym do konca,nie wiem czy pislalam, ale w niedziele poczulam pierwsze bable takie delikatne...w brzuchu. stres z praca powoduje, ze nerwowa robie sie i mysle sobie, czy warto i tak awansu tu nie dostane, a roboty mam za dwojga...
generalnie mysle odejsc na macierzynski 30listopada plus wezme 2 tygodnie urlopu przed, wiec okolo polowy listopada...wiem dosc pozno. aha ja mam czasami ciezkie warunki pracy , bo wiadomo laboratorium itp, wiec nie jest latwo czasami...lekarz zasugerowal, ze jak czuje sie zmeczona , to mam przyjsc i wypisza mi zwolnienie na tydzien, dwa, ale co ja w domu sama bede robic...tutaj

jeszcze 2.10 do konca
hej Jadwisia :)
Kropusia będzie się sprawdzać w nowych obowiązkach w pracy :) Powodzenia! :) I dziękuję :) Myślę, że jak wrócimy z podróży to potyjemy sobie razem od czasu do czasu Kropusia ;)

Kropusia jaki egzamin??
ach, pewnie już Ciebie nie ma i nie odpowiesz...
dzień dobry :)

właśnie wróciłam z oficjalnego zakończenia roku w szkole, dziś już było normalnie, świadectwa, kwiatki, gratulacje, jak co roku ;)
no i siadam do tłumaczenia, dziś jeszcze muszę wysłać jedno, na razie ostatnie z tej firmy, to techniczne. a jeszcze zajęcia popołudniowe dziś, więc dużo pracy jeszcze przede mną...

no i najważniejsze - bardzo Wam dziękuję za miłe słowa w tamtym wątku!!! :))
Szykuję się do domciu. W przyszłym tygodniu "egzamin".

Caes. życzę wspaniałej podróży. Zróbcie mnóstwo zdjęć i bawcie się dobrze.

No i pamiętaj o mnie, gdybyś jednak zdecydowała się przytyć:)

To po jedzonku.
Normalnie dziewczyny wy macie prawo jeść podwójnie, ja coraz bardziej się załamuję moim apetytem. Z tego załamania muszę się pocieszyć czymś słodkim.
a dziękuję izulucha - całkiem dobrze się mniewam:)) jeszcze jakieś 2 tygodnie w pracy - chociaż już nowej dziewczyny nie muszę szkolić - ogarnęła temat mniej więcej:))

a co tam u ciebie?? jak tam twoje izuluchątko??:))) masz zamaiar długo pracować??
a ja siedze i glodna jestem, wyszlam aby zjesc melona i nic, nadal glodna...za 15 minut wychodze na lunch, bo nie wytrzymam. znow razem z moim T. bo tez ma lunch...

czesc Zora i Helenka, jak tam czujesz sie, bo w sumie jestes na ostatkach w pracy...?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry