Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 436****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Znowu nikt nie ma odwagi założyć nowego wątku ;) Więc znowu zrobię to ja ;P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jako jedyna odważna:)
Nawet nie zauważyłam, że już jest nowy wątek :)) w starym się trochę zasiedziałam ;))

Ja sobie ćwiczenia trochę odpuszczam na czas lata, jest zbyt ciepło i nie chce się w ogóle jeść... Za to powraca mój dziki napad na kawę w każdej postaci :)
no ba! :)

ja to chyba w ogóle o siebie nie dbam... ostatni zauważyłam przyrost wagi;/ ale znam przyczynę - za dużo KFC ;/
lato, czy zima, mi apetyt zawsze dopisuje =/
mam nadzieję, że na Sycylii słońce tak nam zaświeci, że nie będę miała siły jeść i wypocę te zbędne kalorie ;)

Ja na szczescie nie lubię KFC ani MC' Donalda... Jedyna moją slabością jest sernik ;D
Poza tym kiedyś lubiłam slodycze, ale przy moim mężu nauczyłam się ich nie jadać, jest wrecz uczulony na cukiereczki, ciasteczka, i czekoladki :)
ach, mi tez dopisuje, i kocham pizze, i brak cwiczen niestety nie jest dobry dla mojej figury...
ale jutro na basen pojde porelaksowac sie...
a do tego dolaczyl mi siewilczy apetyt, ze np.o 22 jestem przerazliwie glodna, ale nie jem tylko pije wode i probuje zasnac...
i co zauwazylam juz 1 spodnie nie wchodze, tzn nie dopinanm ostatnich 2 guzikow, bo ciasno...do tego obraczka zaczyna cisnac, mam problemy z wlozeniem i zdjeciem, ale moze wynika to z tego, ze jest dosc cieplo i palce powiekszyly sie...koniecznie musze kupic wage, aby zobaczyc ile waze...aaa panika, ale warto, w styczniu ja ide na odchudzanko...to moje postanowienie...

Kasiu, milej zabawy
Izulucha, Tobie póki co wolno się nie przejmować dodatkowymi kilogramami :))

a ja odpisalam w stram watku:)

jesli o apetyt chodzi to również się dopisuje . mam ciagle i to na wszytsko, ale od wiosny zaczynam co roku się mobilizowac i ograniczac. duzo pije, troche cwicze, ale fakt faktem w porównaniu z przed kilkoma laty to trudniej mi się zrzuca kilogramy zbeden:(
szef wyjechał już na weekend, więc mam ciszę, spokój i możliwość wcześniejszego wyjścia z pracy - to lubię! :)

ja też nie nawiedzę Mc Donalda... ale KFC - uwielbiam, a jak się jeszcze je za darmo to już w ogóle nie pomaga ;/
ja uwiebiam wszystko co niezdrowe:)

dobra, musze sie zabrac za robote.papa
3h za nami

Ja mam teraz taki problem, że jem nawet jak nie jestem głodna. Gdzieś wyczytałam, że to efekt stosowania leków, które przyjmuję, ale chyba na siłę szukam wytłumaczenia. Do tego uwielbiam czekoladę. No i jeszcze mój mąż - wcale mu nie przeszkadza że jestem większa. Chociaż w sumie to dobrze, bo wiadomo że nie rozmiar 38 zadecydował o tym, że zechciał mnie poślubić.
mój największy problem to to, że często jem, bo... się nudzę... jak nie mam co ze sobą zrobić, albo na coś czekam, albo się stresuję to jednocześnie opróżniam lodówkę =/ więc najlepiej dla mnie, bym non stop miała jakieś zajęcie... przed ślubem miałam aż nadto zajęć, a teraz? ;))
weszłam sobie na weselnik, przeleciałam wzrokiem po tematach i wyszłam... nie mam czego już tam szukać... było, minęło... smutno...

Ja starm się na weselnik już nie zaglądać, czasmi ot tak dla rozrywki, ale ogólnie niektóre tematy mnie powalają... Tak jak wczoraj dziewczyna napisała, że jej narzeczony bardzo dużo pracuje i ona zastanawia się czy go teraz nie zostawić, bo czuje się samotna, wyjezdza do nowego miasta i boi się nowej sytuacji! O, masakro!

Już sama nie wiem, czy to jest nie normalne czy ze mną jest coś nie tak??
Caes. ale powoli rozumiem dlaczego nie chcesz się spotkać na pogaduchach, ze mną nie pobiegasz, ze mną możesz tylko przytyć, bo nie ma to jak dobre ciastko do rozmowy, czekolada na gorąco itp....

Kurcze czemu ja tu cały czas zaglądam, przecież wciąż mam dużo pracy...
Kropusia, to teraz powiedziałaś no...

no i zrobilam się głodna, chyba czas na śniadanie... zupkę pieczarkową mniam! ;)
połowa
chyba tylko dla mnie dzisiaj ;)

nikogo już nie ma?
ale mi dzisiaj beznadziejnie wolno czas leci...

Ja jestem tylko muszę coś zjeść.
Ja jestem, trochę na forum, trochę przy pisaniu pracy... Mi czas dzisiaj leci jak oszalały... nie dawno była 8 a już jest 12:40 :|
ja też dziś w pracy - witam się:) ale jescze tylko jakieś 2 h tu posiedzę:)))
ja zjadłam już wszystko, co miałam ze sobą na dzisiaj

a ja siedze i glodna jestem, wyszlam aby zjesc melona i nic, nadal glodna...za 15 minut wychodze na lunch, bo nie wytrzymam. znow razem z moim T. bo tez ma lunch...

czesc Zora i Helenka, jak tam czujesz sie, bo w sumie jestes na ostatkach w pracy...?
a dziękuję izulucha - całkiem dobrze się mniewam:)) jeszcze jakieś 2 tygodnie w pracy - chociaż już nowej dziewczyny nie muszę szkolić - ogarnęła temat mniej więcej:))

a co tam u ciebie?? jak tam twoje izuluchątko??:))) masz zamaiar długo pracować??
To po jedzonku.
Normalnie dziewczyny wy macie prawo jeść podwójnie, ja coraz bardziej się załamuję moim apetytem. Z tego załamania muszę się pocieszyć czymś słodkim.
Szykuję się do domciu. W przyszłym tygodniu "egzamin".

Caes. życzę wspaniałej podróży. Zróbcie mnóstwo zdjęć i bawcie się dobrze.

No i pamiętaj o mnie, gdybyś jednak zdecydowała się przytyć:)

dzień dobry :)

właśnie wróciłam z oficjalnego zakończenia roku w szkole, dziś już było normalnie, świadectwa, kwiatki, gratulacje, jak co roku ;)
no i siadam do tłumaczenia, dziś jeszcze muszę wysłać jedno, na razie ostatnie z tej firmy, to techniczne. a jeszcze zajęcia popołudniowe dziś, więc dużo pracy jeszcze przede mną...

no i najważniejsze - bardzo Wam dziękuję za miłe słowa w tamtym wątku!!! :))
Kropusia jaki egzamin??
ach, pewnie już Ciebie nie ma i nie odpowiesz...
hej Jadwisia :)
Kropusia będzie się sprawdzać w nowych obowiązkach w pracy :) Powodzenia! :) I dziękuję :) Myślę, że jak wrócimy z podróży to potyjemy sobie razem od czasu do czasu Kropusia ;)

Kropusia, milego dnia i wlasnie jaki egzamin...

zora, ja czuje sie ok, pracowac to chcialabym do konca,nie wiem czy pislalam, ale w niedziele poczulam pierwsze bable takie delikatne...w brzuchu. stres z praca powoduje, ze nerwowa robie sie i mysle sobie, czy warto i tak awansu tu nie dostane, a roboty mam za dwojga...
generalnie mysle odejsc na macierzynski 30listopada plus wezme 2 tygodnie urlopu przed, wiec okolo polowy listopada...wiem dosc pozno. aha ja mam czasami ciezkie warunki pracy , bo wiadomo laboratorium itp, wiec nie jest latwo czasami...lekarz zasugerowal, ze jak czuje sie zmeczona , to mam przyjsc i wypisza mi zwolnienie na tydzien, dwa, ale co ja w domu sama bede robic...tutaj

jeszcze 2.10 do konca
aaa no to też życzę powodzenia :)

słuchajcie, a tak a'propos spotkań to my mamy zaległe spotkanie w Absyncie (lub gdzieś indziej;)) - mogłybyśmy sobie wreszcie pogadać na spokojnie w realu - Caes jak wrócisz z urlopu to może się skrzykniemy wreszcie :)
aaa z tego co pamiętam to miałyśmy się umówić, jak Ty Izulucha będziesz w 3city :)
Izulucha ja myślę, że być mogła sobie pójść trochę na zwolnienie, zdrowie jest teraz szczególnie najważniejsze, to niby banał taki, ale kurcze no prawdziwy!!! :)
Jadwisia, ja jestem za :) Reszta dziewczyn mam nadzieję też :) Kropusia? :) Kasia? :)

Izulucha, ambicje na bok, teraz odpoczynek jest najważniejszy i to wcale nie dla Ciebie, a dla wyczekanej dzidzi! :))

tak bede w gda od 26/07/09 do 08/08/09 z przerwa na 3 dni u tesciow...jednak
ale ja jak najbardziej jestem za...

jak bedziecie na 3miejskich drogach mijac niebieska cytryne( xsara picasso) na brytyjskich blachach to moj....
no właśnie, Kropusia i Kasia też po Twoim ślubie pisały, że chciałyby się spotkać na dłużej i spokojnie pogadać, więc myślę, że będą za :)
ja wracam z urlopu 19 lipca i jestem na miejscu, więc jak dla mnie jak najbardziej możemy się umówić w tym terminie, jak tu będziesz Izulucha :)
no gdyby jeszcze Izulucha się wkręciła na spotkanie, to byłoby idealnie :))

no to co... to ja się powoli będę żegnać i... spadam na urlop :)))

pa pa CEas,

udany urlop bedzie to wiem, ale odpocznij i delektujcie sie chwilami bycia ze soba...

mam nadzieje, ze uda mi wkrecic sie na to spotkanie...
dziękuję Izulucha :) a Ty i Izuluchątko odpoczywajcie! :)

papa :)

(i tak będę do Was zaglądać :P )

paaaa Ceas baw się cudnie!!!
niech ten miodowy urlop będzie słodki i przyniesie wiele pięknych chwil :))
dziękuję Jadwisia :)
oby tylko Luby raczył wreszcie po mnie tu przyjechać, bo inaczej ten urlop w pracy spędzę :))

kurcze... nie Luby, tylko Mąż! :) się nie przyzwyczaję :))

Mąż
Mężuś - ćwiczę :))

dobrze Ci idzie.
pewnie dlatego Mąż się spóźnia, żebyś się dobrze nauczyłam przed podróżą poślubną ;))
*nauczyła
podbijam, bo na trzeciej stronie wylądowałyśmy.
ja spadam na nieoficjalne zakończenie roku z koleżankami ;) ale jutro będę siedzieć przed kompkiem pół dnia co najmniej, to może się uda z Którąś z Was poplotkować :)
coś mnie dopadło... nie wiem czy coś zjadłam czy co, ale w momencie zrobiło mi się bardzo, bardzo niedobrze i ciężko na żołądku... ledwo do siebie dochodzę... bleee... a miałam napić się piwka kurde

Jadwisia, specjalnie zwróciłam dzisiaj uwagę na Twój suwaczek ślubny... w domu widzę 10 m-cy i 3 dni, a w pracy, mimo odświeżania strony, pokazuje mi 9 m-cy i 23 dni... interesujące... :)

Caes no to tydzień jesteś żonką :)

ach te suwaczki dziwnie działają. ja teraz jestem a kompie Męża, i tu też mi pokazywał 9 i 23, ale odświeżyłam i jest ok.

wróciłam z impry, zajrzałam do netu i lecę spac, po padnięta jestem, do jutra :)
Dzień Dobry sobotnio :)
cześć :)

Jadwisia, widziałam Twoją fotkę z uczniami - super! :) Wszyscy tacy uśmiechnięci, aż miło popatrzeć :) A Tobie ślicznie w sukience! :)

Też widziałam :) i mam takie samo zdanie jak Caes SUPER!
Miłej soboty dziewczyny!
My jedziemy kupiś coś na prezent, bo idziemy dziś na parapetówe do mojej kuzynki, nie mam jakoś ani nastroju ani ochoty dziś na imprezy, bo gadło mnie boli strasznie, do tego jeszcze na krtań mi padło i skrzecze, a pozatym jutro mam egzamin z prawa własnosci intelektualnej :/ i najchętniej dzisiejszy wieczór spędziłabym w łóżku z notatkami
Witam się w ten piękny i słoneczny weekend! ;)
witam sobotnio:)
Ja jeszcze zdjęcia nie widziałam... za chwilę wejdę na n-k i pewnie zobaczę:)
ja-dwisiu - ja bym powiedziała, że tam nie ma nauczycielki - jest tylko grupa uczniów... ale ślicznie wyglądasz w tej sukience...
Marchew, dokładnie! :) Jadwisia wygląda tak młodo, jakby sama była uczennicą, tudzież studentką :))

Niezapominajka, kuruj się! I mimo wszystko, baw się dobrze :)

Ja muszę dokończyć sprzątanie, wieczorem wpadają znajomi na grilla.

hello,

ja tez jeszcze nie weszlam na nk, ale pojde i zobacze...

ja czekam na siostre i przygotowuje jej sniadanie...a tak u nas pochmurno, ale cieplo i juz zaczelo kropic...

ide na zakupy z siostra, bo samej juz ciezko i oszczedzac mam sie...

milej soboty
jejejej dzięki Dziewczyny, kochane jesteście :)

to Wam coś opowiem:
dwa lata temu miałam taką sytuację - byłam na zastępstwie z maluchami z podstawówki, chyba z I klasą. ja uczę od IV klasy, więc mnie nie znają. to już był czerwiec, byłam z nimi na dworze. no i w pewnym momencie podchodzi do mnie jeden chłopiec, który się spóźnił i mówi tak:
"A Ty z której jesteś klasy?"
więc ja do niego, że jestem nauczycielką, że uczę niemieckiego i że jeszcze mnie nie zna, bo uczę od IV klasy. a on na to:
"Nie żartuj"
;))))))

Niezapominajka zdrówka życzę!
ja się wyspałam że hoho i siadam do tłumaczenia :)
Jadwisia dobre :)))))

Hehe ;)
Cześć, kilka dni się nie odzywałam, bo jakieś wariacje ciągle. Jakieś nam się kwęczące te dzieci trafiły :)
Do tego miałyśmy przygodę w Zoo. Zgubiłam kluczyki od samochodu - a nie mam zapasu. Przez godzinę łaziłam po zoo ich szukając. Całe szczęście zazwyczaj zostawiam otwartą klapę z tyłu (mam kombi) i otworzyłam samochód od środka, wiec w samochodzie czekała na mnie siostra z dwójką wrzeszczących dzieci. Całe szczęście kluczyki się znalazły - tzn. ktoś oddał je na parking. A ja mało histerii nie dostałam.
Wszystko się jakoś dobrze skończyło.
Także atrakcje były i stresik też.
Pogode na urlop srednia miałam, a we wtorek do pracy.
Podbijam wieczornie :)
Czuje sie fatalnie, choroba chyba sie rozwija :(, na parapetówie u kuzynki troche za dużo mówiłam i teraz już wogóle nie moge głosu z siebie wydobyć, kurcze boje się, że bez antybiotyków nie przejdzie, nałykam sie tabletek zaraz i zobacze jutro rano. Jutro musze wstać po 6 :/, bo na 8 do szkoły- ostatni raz! no i czeka mnie zaliczenie na pierwszej godzinie, a później egzamin.
Jutro napewno odezwe sie dopiero wieczorkiem po zajęciach.
Przyjemnej niedzieli życze :*
cześć niedzielnie :)

Kaś, urlop pełen atrakcji masz :))

Niezapominajka nie choruj!

Ja pierwszy raz nie mam niedzielnego doła... bo od poniedziałku urlop! :)

witam sie tylko bo dawno mnie nie bylo.... mam nadzieje, ze jak moja sytuacja sie poprawi to znow do was wroce... pozdrawiam Was dziewczyny

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
cześć Oleńka! trzymamy kciuki!

Oleńka, właśnie spojrzałam na Twój suwaczek... wszystkiego dobrego! :) miłości i mimo kłopotów radości z bycia razem przez kolejny rok i kolejne lata :)

Dzień dobry niedzielnie! ;)
My właśnie budzimy się do życia... Wczoraj byliśmy na grilu u znajomych. Trochę wizyta nam się przeciagnęła i trzeba było dzisiaj odespać! ;D

Oleńka, wszystkiego naj, naj z okazji pierwszej rocznicy ślubu! Samych pogodnych oraz szczęśliwych dni, i ogromu miłości, bo tej nigdy za wiele... :) :**
witam sie niedzielnie,

niezapominajko, powodzenia i napisz jak bylo i kuruj sie

olenka, gratulacje i zycze mniejszych problemow

Ceas: udanego urlopu...i przywiez slonca troche...

ja wczoraj znow na zakupach bylam, bo juz spodnie poszly w kat...i 3ba bylo kupic sobie cos co mnie nie cisnie, i nie spada...
kupilam sukeinke na slub i wesele za 2 tygodnie, wiec to mam juz z glowy...
a dzis poszlismy na spacer na Greenwich i bylo ok...strasznie fajnie tam jest, mam sentyment...
ja jutro do pracy, ale we wtorek nie ide, bo mam badania w szpitalu...wiec tez tragicznie nie jest...

milego popoludnia
cześć niedzielnie- wieczornie :)
Ostatni dzień w szkole minął dobrze, pomimo mojego kiepskiego samopoczucia, wszystko już zaliczone, został tylko jeden egzamin, no i musze w tym tygodniu nanieść poprawki i w lipcu obrona, troche mi smutno, że to już koniec :(
A jakiś czas temu pisałyście o spotkaniu ja oczywiście też jestem chętna, ale gdzieś w połowie trójmiasta najlepiej :), bo ja do Gdańska z tego mojego końca Gdyni mam ponad godzine dojazdu, kurcze no gdybym miała jeszcze jakieś towarzystwo w skm, a tu tylko ja z drugiego końca trójmiasta
Aha, bo w sumie i tak wiem, że mnie nie lubicie zołzy, bo nie wspomniałyście o mnie przy rozmowie o spotkaniu, ale co tam wprosiłam sie, żeby Wam popsuć to beznadziejne forumowe spotkanie :P
się tak nie ciesz Niezapominajka, będziemy się porozumiewać kodem, tak, żebyś nie poznała dnia, godziny i miejsca spotkania! :P

No ja wiem napewno umówicie się na spotkanie na tym drugim forum, na którym ciągle tylko obgadujecie dziewczyny z rodzinki
Miłego poniedziałku dla wszystkich...nawet tych forumkowych zołz, które knują na drugim forum :P
już nie będę taka najgorsza i Tobie Niezapominajka, choć z niechęcią, również życzę przyjemnego poniedziałku :P

do zobaczenia jutro Zapracowane ;) ja zajrzę tu jako urlopująca ;)

Cześć :))

Dziekuję za życzenia udanej zabawy :) Wesela były super, wybawiliśmy się bardzo ale strasznie zmęczeni wróciliśmy, takiego maratonu wesel dawno nie mieliśmy ;). Na szczęście następna impreza dopiero w sierpniu :)

dzień dobry :)

dzien dobry,

ja dzis z rana to malo czasu, bo zapracowana jestem

milego poniedzialku, choc nie wiem jak ten dzien do milych moze nalezec...
a co to ma być? poniedziałek, a tu cisza jak makiem zasiał! i spadamy na druga stronę! no żebym ja na urlopie musiała wątek reanimować... ;))))

hop!

Ja próbuję papierki od rana uporządkować i coś mi to wolno idzie ;)

Caes. czy bieganie tak o 19.30 będzie ok ? Dam jeszcze znać smsem i potwierdzę godzinę :))

3h :)
cześć:)

dopiero mogę tu wejść, niby szef na urlopie, a ja nic swobodniej nie mam. roboty jest ajest:)
Kasia, będziemy w kontakcie smsowym - mój tata wczoraj wylądował w szpitalu, jeśli nie będziemy go odbierać, to biegamy jak najbardziej, a jeśli trzeba będzie go zabrać, to mogę się nie wyrobić :( Ale będę informować na bieżąco! ;)

słuchajcie to jest szok!

siedzę w pracy w kurtce! tak jest mi zimno, mam sine usta, porobiłąm 100 przysiadów, wypiłma 2 kawy i nic, dalej zimno, więc stwierdziłam, ze zakładam kutke.

takiego lata dawno nie było !! normalnie jestem wkurzona na maxa!!
ej, a tak poza tym kiedy wreszcie będę miala 2 gwiazdki??? chyba jako jedyna mam 1 gwiazdkę :((((
zakochana24, fakrycznie to szok. tak zimno jest w 3miescie, w londynie cieplo ponad 20 stopni, ale poczmurno...
mam nadzieje, ze za miesiac, jak bede w gdansku nie bedzie tak zimno.
podobno w tym roku lata ma w ogóle nie być... na majówkę było pięknie - i wystarczy...

a w londynie zapowiadaja piekne lato i do tego rekordowe upaly...ale ja nie wierze...w te prognozy
Caes. to będziemy w stałym kontakcie :))

Zakochana wysłałam Tobie zdjęcia na maila :))

Połowa :)
u Was już połowa, a u nas... dopiero śniadanko się szykuje :)))) to jest życie ;))

Kasia, jak najbardziej jesteśmy w stałym kontakcie ;) mam nadzieję, że się dziś spotkamy :) i żeby tylko nie padało... =/

oo, to zaraz zagladam do poczty:) obejrzec fotki:)

a co do lata to slyszalam, ze dopiero sierpien ma byc ładny, prawdziwe lato ma być, a tak to pogoda w kratke.
Caes. mam nadzieję,że nie będzie padało :)
A ja śniadanko konsumuję też, tyle, że za biurkiem ;)
ja dziś sobie robieniby dzień głodówki, ale czuej, że mi się nie uda:( już jestem mega głodna, a to dopiero pół dnia.

ostatnio żywie się płatkami i musli, firmy sante- są rewelacyjnie pyszne:)
Zakochana a ja jem serek wiejski i chlebek :) Po weselnym obżarstwie brzuszek urósł ;))
Musli też lubię i muszę tych sante spróbować :))
kasia jakosnie wierze, że Tobie może brzuszek urosnąć:)a t musli to polecam:)

ja póki co piję jogust z błonnkiem:)

obejrzałam zdjęcia- super, fajnie Was przebrali na oczepiny, to jakiś zwyczaj?
Zakochana przebrani bylismy na zabawę podczas oczepin, polegało to na tym,że bylismy podzieleni na dwa zespoły (jeden mój, drugi męża). Wyglądaliśmy jak lekarze;) bo na łyżeczce mieliśmy piłeczkę taką do tenisa stołowego- tzw. wirusa, którego mieliśmy dostarczyć do mam, tam "wypić" kieliszeczek i z powrotem do swojej drużyny wrócić. I tak każdy z drużyny :)) Był ubaw po pachy :)) Moja drużyna wygrała :))
gratulacje Kasia, to już wiadomo kto w domu będzie rządził - wygrywa lepszy hihi ;))

a jak ;)))
tak trzymać! ;)))))

no to fajnie:)
nowy wątek czas założyć :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry