Widok

^.:.^WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 437^.:.^

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzień Dobry :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie nigdy sie tak nie mówiło - tylko chusteczka do chrztu.
Ale ja nie bardzo sie na tych rzeczach znam :)
Izulucha, nie ma sprawy, chociaz myslę, ze najlepszym nauczycielem będzie dla Ciebie Twój maluch :)
Ta chrzczonka to jest chusteczka do chrztu? tak mi teraz do głowy wpadło.
W moich stronach ojciec chrzestny dziecka kupuje właśnie chrzczonkę. Występuja tego różne wzory, np: kaftanik albo wieksza chusteczka/ serwetka... Pod czas chrztu nakrywa się nią dziecko, albo mama maleństwa po prostu trzyma ją w dłoni.

Kaś, w Trojmieście inaczej się to nazywa??
Silje - prezent super i napewno wystarczy...maty edukacyjne sa supe...moj T rowniez podarowal srebny smoczek na pierwszy zabek, ale bez graweru, bo nie dalo rady jak zrobic...
Kas, ja do ciebie na korepetycje zapisze sie z konio udawania...

Silje - super, że paczka doszła. Prezenty też super, tylko co to jest chrzczonka? - pierwszy raz słyszę, takie okreslenie.
Moja dlugo oczekiwana paczka nadeszła w końcu! ;) Mata jest śliczna, jak u nan pojawi się dzidziuś napewno mu coś takiego sprezentuję ;)

Myslicie, że mata edukacyjna, srebrny grawerowany smoczek, i chrzczonka wyhaftowanymi danymi dziecka, to odpowiedni prezent na chrzest od chrzesnego?
Caes. nie zapomnij kremów z wysokim filtrem no i wody termalnej ;))

Kaś, masz boskiego synka! :)))))))))) W Twoje zdolności konio-udawania też nie wątpię haha :))))))))))

Izulucha, ja się jutro spakuję... my wszystko na ostatnią chwilę, co ja się będę spieszyć hehe ;))))) Lecimy dopiero 21.40, więc zdążę od rana się spakować i połowy rzeczy zapomnieć ;)))
Izulucha, Ty się nie przejmuj uwagami ludzi, taka Twoja uroda i już! Brzuszek duży czy mały - ważne żeby dzidzi w nim dobrze było :)

Papa Zora i Helenka :)

Ja lecę wywiesić pranie, ogarnąć się zmuszę mężusia do ruszenia tyłka i pójścia ze mną do kina :) Od kilku dni się wybieramy i wybrać nie możemy, bo PS3 wygrywa z kinem w przedbiegach ;))

Moje dziecko w ogóle jest "wybitne". Ostatnio wyciągnął skadś butelke po wc picer i chciał się napić - całe szczęście była pusta. I moja siostra jak to zobaczyła ze zdenerwowania mówi do niego" Pogięło Cię" na co mój syn z wzrokiem wbitym w podłogę, cienkim głosikiem "Taak".
Izulucha, no nie, wcale nas nie wkurzyłaś, że w Londynie 26 stopni. Tylko lepiej sie w Trójmieście nie pokazuj, bo urok na ciebie rzucimy z zazdrości.
Ceas, no konia to ja całkiem nieźle umiem udawać :)
Miłego popołudnia Zora :)))

Cześć izulucha :)) Ale ciepło macie w Londynie, tylko pozazdrościć ;)))

czesc,

ja jestem w domku, bo dzis rano mialam badanie krwi i glukoze musialam pic,hmm nic przyjemnego, ale wytrzyma sie...i wolne mam dzis od pracy...
Zora, nie przejmuj sie, na pewno taki twoj urok,jezeli jetes wysoka i szczupla...ja mam odwrotnie wszyscy mowia , ze mam blizniaki bo brzuch taki ogromny...i jak tu nie dolowac sie, a nie chce mi tlumaczyc sie o mojej tuszy brzusznej przed ciaza.aha i juz cos mowili, ze mozliwe, ze cesarka bedzie u mnie, a ja tak bronie sie przed nia...
ja-dwisiu, moi zdaniem moga byc zafalszowane, jabym zwrocila lekarzowi uwage nafakt o @
a ceas, ty pakuj sie...
a zeby was nie wkurzac w londynie upal,26 stopni i bezchmurne niebo

ps.nie zalogowalam sie, bo meza komp firmowy i mam zakaz logowania, a na momi instaluje antywirusa
hahahahah mama ija ija:)))) dobre:))) to on koniki lubi:)))
ja też raczej nie sypiam w dzień - bo jak zasnę to conajmiej na 3h - więc się nie opłaca:)

ja się już zbieram do domku - miłego popołudnia dziewczyny:))
Kaś, chciałabym Cię zobaczyć w roli konia :D :)))))))))))))))))

ja nie mogę spać w dzień, bo potem fatalnie się czuję, jak skacowana :)

oj wesoło wesoło masz w domu Kaś :)))
Bardzo rzadko mi sie udaje załapać na popołudniowa drzemkę :) jak Mamut spi w ciagu dnia to ja jestem w pracy - a jak wracam to on mi pospać nie da. Uparty jest - włazi na mnie, ściąga ze mnie kołdrę i tylko co chwile Mamu pci (znaczy pić) Mamu baji (chce żeby mu właczyć bajki) i numer popisowy ija, ija - czyli mama ma udawać konia.
I jak tu spać?
Drzemka w ciągłu dnia nie jest zła ;)) Chociaż ja, jak zasnę np. po pracy na pół godzinki to potem się dobudzić nie mogę :)
Dzisiaj to się wyspałam, ale wczoraj mamut mi zrobił pobudke o... 5.30 - myslałam, ze go ukatrupie:) jedyne dobre to, to że wdzień go zmuliło i ja jak grzeczna mamusia poszłam spać razem z synkiem. Dobrze, ze obiad miałam zrobiony, bo tak to by był kiepsko. Spaliśmy 2H!
Kaś ja też senna jestem. Zasypiam nawet dość wcześniej, jak na mnie, ale rano dobudzić się nie mogę ;))

Dzisiaj sobie zdałam sprawę, że muszę zacząć dokumenty wymieniać- grrr.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry