Widok

^.:.^WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 437^.:.^

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzień Dobry :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Silje udało mi się ;))
Zostały mi jeszcze 3h :))
no Caes idealną żoną jesteś :))

wizja burzy na weselniku bardzo mnie rozbawiła.
natychmiast pojawią się frakcję nienawidzące Caes za lanserstwo oraz te popierające wyjazdy zagraniczne kosztem wesela. pójdzie na noże, jak nic ;)))
na początku trzeba się pokazać z jak najlepszej strony, no nie? ;)) niech korzysta póki może, bo przyjdzie taki dzień, że to jego PS3 za oknem wyląduje ;)) teraz musi się nagrać, bo... "będziemy mieli cały tydzień na Sycylii tylko dla siebie, nie pozwolisz mi przecież wziąć PS3 ze sobą..." zabić chłopa to za mało ;)))

no wiesz, w sumie to mogłabyś mu pozwolić... no ale Ty zołza jesteś...
;)))
no właśnie, jestem wstrętna zołza - nie mogę stracić reputacji! już i tak szwankuje przez te śniadanka ;))

i zapiekanki!
Wy to jednak dobre żony jestescie. Ja mojemu rzadko kiedy obiad robię, a co dopiero o śniadaniu mówić :)
A poza tym to strasznie jakaś zamulona jestem. Spac mi sie przeokrutnie chce, normalnie zasypiam przed komputerem.
Nie wiem czy to ta pogoda na mnie wpływa, ale najchętniej bym cały czas spała.
Kaś ja też senna jestem. Zasypiam nawet dość wcześniej, jak na mnie, ale rano dobudzić się nie mogę ;))

Dzisiaj sobie zdałam sprawę, że muszę zacząć dokumenty wymieniać- grrr.
Dzisiaj to się wyspałam, ale wczoraj mamut mi zrobił pobudke o... 5.30 - myslałam, ze go ukatrupie:) jedyne dobre to, to że wdzień go zmuliło i ja jak grzeczna mamusia poszłam spać razem z synkiem. Dobrze, ze obiad miałam zrobiony, bo tak to by był kiepsko. Spaliśmy 2H!
Drzemka w ciągłu dnia nie jest zła ;)) Chociaż ja, jak zasnę np. po pracy na pół godzinki to potem się dobudzić nie mogę :)
Bardzo rzadko mi sie udaje załapać na popołudniowa drzemkę :) jak Mamut spi w ciagu dnia to ja jestem w pracy - a jak wracam to on mi pospać nie da. Uparty jest - włazi na mnie, ściąga ze mnie kołdrę i tylko co chwile Mamu pci (znaczy pić) Mamu baji (chce żeby mu właczyć bajki) i numer popisowy ija, ija - czyli mama ma udawać konia.
I jak tu spać?
oj wesoło wesoło masz w domu Kaś :)))
Kaś, chciałabym Cię zobaczyć w roli konia :D :)))))))))))))))))

ja nie mogę spać w dzień, bo potem fatalnie się czuję, jak skacowana :)

hahahahah mama ija ija:)))) dobre:))) to on koniki lubi:)))
ja też raczej nie sypiam w dzień - bo jak zasnę to conajmiej na 3h - więc się nie opłaca:)

ja się już zbieram do domku - miłego popołudnia dziewczyny:))
czesc,

ja jestem w domku, bo dzis rano mialam badanie krwi i glukoze musialam pic,hmm nic przyjemnego, ale wytrzyma sie...i wolne mam dzis od pracy...
Zora, nie przejmuj sie, na pewno taki twoj urok,jezeli jetes wysoka i szczupla...ja mam odwrotnie wszyscy mowia , ze mam blizniaki bo brzuch taki ogromny...i jak tu nie dolowac sie, a nie chce mi tlumaczyc sie o mojej tuszy brzusznej przed ciaza.aha i juz cos mowili, ze mozliwe, ze cesarka bedzie u mnie, a ja tak bronie sie przed nia...
ja-dwisiu, moi zdaniem moga byc zafalszowane, jabym zwrocila lekarzowi uwage nafakt o @
a ceas, ty pakuj sie...
a zeby was nie wkurzac w londynie upal,26 stopni i bezchmurne niebo

ps.nie zalogowalam sie, bo meza komp firmowy i mam zakaz logowania, a na momi instaluje antywirusa
Miłego popołudnia Zora :)))

Cześć izulucha :)) Ale ciepło macie w Londynie, tylko pozazdrościć ;)))

Izulucha, no nie, wcale nas nie wkurzyłaś, że w Londynie 26 stopni. Tylko lepiej sie w Trójmieście nie pokazuj, bo urok na ciebie rzucimy z zazdrości.
Ceas, no konia to ja całkiem nieźle umiem udawać :)
Moje dziecko w ogóle jest "wybitne". Ostatnio wyciągnął skadś butelke po wc picer i chciał się napić - całe szczęście była pusta. I moja siostra jak to zobaczyła ze zdenerwowania mówi do niego" Pogięło Cię" na co mój syn z wzrokiem wbitym w podłogę, cienkim głosikiem "Taak".
Izulucha, ja się jutro spakuję... my wszystko na ostatnią chwilę, co ja się będę spieszyć hehe ;))))) Lecimy dopiero 21.40, więc zdążę od rana się spakować i połowy rzeczy zapomnieć ;)))
Izulucha, Ty się nie przejmuj uwagami ludzi, taka Twoja uroda i już! Brzuszek duży czy mały - ważne żeby dzidzi w nim dobrze było :)

Papa Zora i Helenka :)

Ja lecę wywiesić pranie, ogarnąć się zmuszę mężusia do ruszenia tyłka i pójścia ze mną do kina :) Od kilku dni się wybieramy i wybrać nie możemy, bo PS3 wygrywa z kinem w przedbiegach ;))

Kaś, masz boskiego synka! :)))))))))) W Twoje zdolności konio-udawania też nie wątpię haha :))))))))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry