Widok
na początku trzeba się pokazać z jak najlepszej strony, no nie? ;)) niech korzysta póki może, bo przyjdzie taki dzień, że to jego PS3 za oknem wyląduje ;)) teraz musi się nagrać, bo... "będziemy mieli cały tydzień na Sycylii tylko dla siebie, nie pozwolisz mi przecież wziąć PS3 ze sobą..." zabić chłopa to za mało ;)))
Bardzo rzadko mi sie udaje załapać na popołudniowa drzemkę :) jak Mamut spi w ciagu dnia to ja jestem w pracy - a jak wracam to on mi pospać nie da. Uparty jest - włazi na mnie, ściąga ze mnie kołdrę i tylko co chwile Mamu pci (znaczy pić) Mamu baji (chce żeby mu właczyć bajki) i numer popisowy ija, ija - czyli mama ma udawać konia.
I jak tu spać?
I jak tu spać?
czesc,
ja jestem w domku, bo dzis rano mialam badanie krwi i glukoze musialam pic,hmm nic przyjemnego, ale wytrzyma sie...i wolne mam dzis od pracy...
Zora, nie przejmuj sie, na pewno taki twoj urok,jezeli jetes wysoka i szczupla...ja mam odwrotnie wszyscy mowia , ze mam blizniaki bo brzuch taki ogromny...i jak tu nie dolowac sie, a nie chce mi tlumaczyc sie o mojej tuszy brzusznej przed ciaza.aha i juz cos mowili, ze mozliwe, ze cesarka bedzie u mnie, a ja tak bronie sie przed nia...
ja-dwisiu, moi zdaniem moga byc zafalszowane, jabym zwrocila lekarzowi uwage nafakt o @
a ceas, ty pakuj sie...
a zeby was nie wkurzac w londynie upal,26 stopni i bezchmurne niebo
ps.nie zalogowalam sie, bo meza komp firmowy i mam zakaz logowania, a na momi instaluje antywirusa
ja jestem w domku, bo dzis rano mialam badanie krwi i glukoze musialam pic,hmm nic przyjemnego, ale wytrzyma sie...i wolne mam dzis od pracy...
Zora, nie przejmuj sie, na pewno taki twoj urok,jezeli jetes wysoka i szczupla...ja mam odwrotnie wszyscy mowia , ze mam blizniaki bo brzuch taki ogromny...i jak tu nie dolowac sie, a nie chce mi tlumaczyc sie o mojej tuszy brzusznej przed ciaza.aha i juz cos mowili, ze mozliwe, ze cesarka bedzie u mnie, a ja tak bronie sie przed nia...
ja-dwisiu, moi zdaniem moga byc zafalszowane, jabym zwrocila lekarzowi uwage nafakt o @
a ceas, ty pakuj sie...
a zeby was nie wkurzac w londynie upal,26 stopni i bezchmurne niebo
ps.nie zalogowalam sie, bo meza komp firmowy i mam zakaz logowania, a na momi instaluje antywirusa
Izulucha, ja się jutro spakuję... my wszystko na ostatnią chwilę, co ja się będę spieszyć hehe ;))))) Lecimy dopiero 21.40, więc zdążę od rana się spakować i połowy rzeczy zapomnieć ;)))
Izulucha, Ty się nie przejmuj uwagami ludzi, taka Twoja uroda i już! Brzuszek duży czy mały - ważne żeby dzidzi w nim dobrze było :)
Papa Zora i Helenka :)
Ja lecę wywiesić pranie, ogarnąć się zmuszę mężusia do ruszenia tyłka i pójścia ze mną do kina :) Od kilku dni się wybieramy i wybrać nie możemy, bo PS3 wygrywa z kinem w przedbiegach ;))
Izulucha, Ty się nie przejmuj uwagami ludzi, taka Twoja uroda i już! Brzuszek duży czy mały - ważne żeby dzidzi w nim dobrze było :)
Papa Zora i Helenka :)
Ja lecę wywiesić pranie, ogarnąć się zmuszę mężusia do ruszenia tyłka i pójścia ze mną do kina :) Od kilku dni się wybieramy i wybrać nie możemy, bo PS3 wygrywa z kinem w przedbiegach ;))