Widok

^.:.^WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 437^.:.^

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzień Dobry :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Caes, ciekawa odmiana byłaby z tym plenerem na Sycylii... :)

No dzisiaj trochę wietrznie, ale pogoda jest bardzo słoneczna i przyjemna :) szkoda tylko, że aż do sierpnia ma być w kratkę :/
dzięki dziewczyny za słowa otuchy:)) może faktycznie niepotrzebnie się przejmuję:)) bo przecież ciągle fika i w ogóle:)) może będzie drobna - jak jej tata w młodości - bo ja to wielka klucha byłam:))

a co do pleneru na Sycyli... kurcze - jak by caes to dała na weselnik to faktycznie by była afera!!!:) że jak tak można się lansować i w ogóle:)) buhahaha:)

2h za nami:)
Dzień dobry!

A ja mam od samego rana zły humor! Zamówiłam matę edukacyjną na allegro dla chrześniaka mojego męża i przesyła kurierska idzie już tydzień, dodatkowo nie ma z firma ani kontaktu mailowego ani telefonicznego. Poza tym od wczoraj na ich stronie doszło aż 5 negatywnych komentarzy od ludzi będących w podobnej sytuacji co ja... Robię mase zakupów przez internet i dopiero pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło + szkoda pieniędzy które przelałam, zawsze 120 zł byłoby w kieszeni :(

Zora, nie martw się rozmiarem swojego brzuszka, moja koleżanka w swoich dwóch ciążach miała bardzo mały (wyglądała na max 5 mc i to dopiero pod koniec się uwidoczniło), dzieci są zrowiutkie i prześliczne ;D
Caes a z pleneru na Sycylii to byś koniecznie musiała zdjęcia wstawić na weselnik, to by dopiero co niektórym pannom oko zbielało ;)))
cześć Dziewczyny - wróciłam od lekarza (reumatologa) - teoretycznie, bo wizytę mi podali, że mam we wtorek, a okazało się, że jestem wpisana na jutro :(( całe szczęście, że nie na wczoraj. dobrze, że nie mam lekcji w szkole już, bo by mi całkiem przepadło :/
a jeszcze do tego zrobiłam morfologię, i nie wiem, czy wyniki nie zafałszowane, bo mam okres kurde no, całkiem nie pomyślałam o tym, idąc na to badanie. mam wszystkie wyniki zaniżone - czerwone krwinki, hematokryt itp. wszystko, co właśnie wskazuje na reumatyzm, ale nie wiem, na ile to wiarygodne teraz...

Zora nie martw się nic, moja przyjaciółka też miała mały brzuch (i generalnie w ogóle wcale nie przytyła w ciąży), a urodziła super synka, tyle, że drobnej budowy. a jak Twoja Helenka nie jest wielką babeczką, to tylko się cieszyć, jak widać po jadwisi, małe kobietki są urocze ;))))
domyślam się, że się uspokoisz dopiero po USG, ale bądź dobrej myśli, na pewno będzie ok.

Caes, z tym plenerem na Sycylii to niezły pomysł jest :)
Plener na Sycylii to by dopiero była pamiątka ;))))
Zora na pewno wszystko jest dobrze i Helenka rozwija się prawidłowo :))

Caes. my plener odłożyliśmy na poźniej, tylko kiedy to poźniej będzie nie wiem. Koleżanka, która ślubowała 13 już ma fotki od fotografa zarówno ze ślubu, jak i z pleneru :))
śmialiśmy się z mężusiem, że chyba weźmiemy Piotra ze sobą na Sycylię i tam zrobimy plener :))) bo u nas normalnego lata niet =/

dzięki dziewczyny, ale i tak uspokoję się pewnie dopiero po USG:)

a wieje dziś faktycznie mocno!! to nie czas na plener nad morzem:)) z naszym "latem" to nie wiem kiedy będziesz miała okazję:)))

miłego wypoczynku caes:))
hej :)

Zora, niczym się nie przejmuj, przecież każda kobieta jest inna, każdy organizm jest inny i każdy brzuszek jest inny! Jedne kobiety mają duży, inne mają malutki, każda przechodzi ciążę inaczej, więc absolutnie nie można się do nikogo w tej kwestii porównywać! Helenka na pewno rośnie zdrowo, gdyby tak nie było, już dawno byś o tym wiedziała! Więc nie wkręcaj sobie niepotrzebnie takich obaw! :)

My mieliśmy mieć dziś plener i dupa, odwołaliśmy, bo wieje jak jasna cholera. Nie poradziłabym sobie ze swoimi włosami :) Zwłaszcza nad morzem :) Kurde... :( Mam nadzieję, że w kolejnym terminie pogoda będzie lepsza... =/ Słonko świeci, ale co z tego, zawsze musi być coś nie tak! Drzewa za oknami normalnie szaleją...

Miłego dnia!

Dzień Dobry, Witam sie po urlopowo.
Tyle sie u Was wydarzyło przez ten tydzień, że nadążyć nie mogłam :)
Ceas zazdroszczę urlopu - bo mój jak widać jesli chodzi o pogodę to był średnio udany.
Zora nie martw się, z Helenką na pewno wszytsko dobrze, czasem tak kobiety mają, ze maja małe brzuszki. Ciesz się tym, lepiej nosić mniejszy niz wiekszy i moze potem nie będzie widać, że go w ogóle miałaś :)
cześć Kasia:) dawno u was nie byłam dziewczyny:))

na suwaczku wskoczyła mi już "30" na początku - jak by nie było - zaawansowana ciąża - 8 miesiąc się zaczyna - a ja wczoraj byłam u lekarza - tam pełno ciężarnych - i wszystkie miały wieeeeeeelkie brzuchy - a ja..... aż się wstydziłam:(( wyglądałam przy nich jak bym w 6 miesiącu była...

powiedziałam lekarce, że wszyscy mi mówią, że mam mały brzych i mnie to wkurza - a ona na to - "bo ma pani jakiś mały".....

za tydzień idę na USG - i wtedy się okaże, czy Hela rośnie zdrowo:((( lekarka mi tłumaczyła, że jestem wysoka i że może dlatego mój brzuch wydaje się być mały...:( już mnie męczą koszmary, że coś jest nie tak....:(

przepraszam, że wam tak nudzę, ale martwię się...:(
a tak poza tym 1 h za nami:)
Cześć :)
tak, lecimy na tydzień, plus dzień czy dwa przed i po u teściowej, a urlopu 2 tygodnie. nie mogę się doczekać, tam podobno gorąco, a u nas lato dobijające... w zasadzie nie lato, a "lato"...

na pewno Jadwisia, robimy genialne zapiekanki hihi ;)

ale Wam zazdroszczę tej Sycylii i tego słońca tam i upału...
lecicie na tydzień tak? a urlopu w sumie dwa tygodnie macie?
a może my faktycznie takie pyszne te zapiekanki robimy, co??
tak sobie mówmy ;))))
Jadwisia - no dokładnie, u mnie jest to samo ;)))

ja mojemu mężowi też dziś zapiekanki na kolację zrobiłam.
jak zwykle przyszedł i zaczął marudzić, że ja niby robię takie dobre - a dobre jest w nich to, że nie on je robi ;)))
jednym dobrej nocki, innym miłej pracy zatem :)

ja sobie winko sączę :) mąż dalej gra, a ja krążę z nudów po necie... teraz jeszcze zapiekanek mu się zachciało... czyli weźmy się i ja zrobię... ;)

cześć tylko się krótko przywitam wieczornie i może potem jeszcze zajrzę na moment, na razie muszę jeszcze popracować :(
dobrej nocki tym co już idą spać :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry