Widok
Dzięki Caes. :)) Jutro jadę do znajomej księgowej i będziemy poprawiały wszystko. Wolę być stratna ja, niż za rok dostać wezwanie do złożenia wyjaśnień itd.
Co do filmu to wyszedł super. Przyznam się,że łezka się w okou parę razy zakręciła :)). Dostaliśmy też godzinny skrót dodatkowo, ale wczoraj tylko oglądaliśmy cały (2h i 20 minut)
Jesteście z Ja-dwisią też na filmie :))
Co do filmu to wyszedł super. Przyznam się,że łezka się w okou parę razy zakręciła :)). Dostaliśmy też godzinny skrót dodatkowo, ale wczoraj tylko oglądaliśmy cały (2h i 20 minut)
Jesteście z Ja-dwisią też na filmie :))
Miło, że pytasz Michałowa! ;) badania przyśpieszyłam, ale na wrzesień/koniec sierpnia, bo na te miesiące będę też starać o wizytę u profesora, którego znalazłam na Akademi Medycznej, niestety nie moglam odrazu się zapisać do niego, ponieważ w książecce ubezpieczeniowej męża, kadrowa zapomniala wpisać mu żonę... :/ za niecałe 2 tygodnie wszystko uzupełnimy, bo wtedy kończy się urlop w jego firmie...
No i mam nadzieję, że będzie dobrze i że szybo się wyrobimy z tymi badaniami i lekarzem... ;))
No i mam nadzieję, że będzie dobrze i że szybo się wyrobimy z tymi badaniami i lekarzem... ;))
cześć:)
nikt za mna nie tęsknił wczoraj:( ja teskniłąm za forum, ale siła wyższa. dziś jest jeszcze wyższa siła wyższa, gdyż szef szefów przyjeżdza , takze adijos forum.
z rana chciałam się przywiać i tyle:( jutro mam wolne:) hip hip hurra. oby była dobra pogoda!
takżedo poniedziałku, miłego weekendu:)
nikt za mna nie tęsknił wczoraj:( ja teskniłąm za forum, ale siła wyższa. dziś jest jeszcze wyższa siła wyższa, gdyż szef szefów przyjeżdza , takze adijos forum.
z rana chciałam się przywiać i tyle:( jutro mam wolne:) hip hip hurra. oby była dobra pogoda!
takżedo poniedziałku, miłego weekendu:)