Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 456****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy wątek, nowa szansa ;)) może się w końcu rozkręcimy ;))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Caes, widze, ze jak na złosliwa zołze przystało specjalnie założyłaś nowy wątek, bo ja sie tak naprodukowałam w starym. No normalnie szczyt złośliwości. I jak ja tu mam z Wami rozmawiać?!
mam tak spuchnięte i obolałe dziąsło od wyłażącej ósemki, że nawet wody nie mogę przełykać :( szału można dostać, te "mądre" zęby wyłażą mi już tyle czasu... no chyba kilka lat! mam wrażenie, że do końca zycia będą mi wyłazić =/

Kaś, no chyba nie liczyłaś na jakieś uprzejmości i odpowiedzi na Twoje wypociny z samego rana??

Noż...ja też w starym pisałam ;-)!
No ładnie, ja też się w starym wątku rozkręciłam ;))
No właśnie, tam się rozkręciłyśmy, a tu znowu ciesza będzie?
no nareszcie się koleżanki pojawiły, już myślałam, że będę monologować w nowym wątku :P

to tak na złość Caes milczymy, że nowy wątek podstępem, po cichu założyła! ;-)
no ja wiem, ja wiem wredoty jedne!

Zaraz mają się zjawić intalatorzy i podłączać nas do nowego internetu w pracy. Mam nadzieję,że szybko im to pójdzie bo bez netu ani rusz ;))
a tymczasem godzina za nami

no i milczą złośliwie no!

Caes. myślałam,że uda nam się wczoraj pobiegać, ale niestety instalacja trochę trwała a poza tym pilot do TV się zepsuł i musiałam jechac po nowy i jeszcze parę innych akcji było ;) Zajechałam do domu po 21.
Dziś w pracy luźniej bo szefa nie ma :)
Kasia, no trudno - pilot siła wyższa hihi ;)) Może jutro nam się uda? :)

Michałowa, ja własnie tez tak lubie jeździc z meblami. Jak mi ciągnęli kabel do internetu i telewizji to kazałam sobie zrobić mega długi, zebym w razie czego mogła z meblami jeździc po całym pokoku i żeby mi kabla wystarczyło:)
hym, po pokoku to jednak nie jeździłam, tylko po pokoju, hihi
Bo bym musiała do Malezji z tymi meblami pojechać, hihi
Własnie sobie sprawdziłam, ze Pokok to miasto w Malezji, turystyczne nawet.
;-))
Ja nie lubie przestawiania, bo wtedy okazuje się, że coś tam trzeba odmalować, coś dokupić itd. ;-). A ja leniwa jestem. Jak już jest dobrze, to nie lubie zmieniać.

Dziś zapowiada się spokojny dzień - o 10 szefowie mają spotaknie zarządu, więc do ok 13-14 powinnam mieć luz, głowy nie będą zawracać. Ale co ja bedę robiła??? Wszystkie wiadomości w necie już zdążyłam przeczytać przy kaffce...hmmm
czesc dziewczyny,

ja zaniedbuje watek, bo wiecie duzo pracy przez moj wyjazd i musze wszystko pokonczyc...

i zaczne od chwalenia: wczoraj bylam na usg i dzidzia ma 19 cm, jest zdrowiutkie i to najwazniejsze oraz szaleje ze szczescia, bo bedziemy mieli corke na pewno. do tego lekarz powiedzial, ze mala gimnastyczka rosnie i mamy 7 min DVD. po prostu jestem najszczesliwsza na swiecie, a maz dumny jak nie wiem i wola, co tam moje kobiety, jeszcze emocje nie opadly po wczorajszym...

a tak milej pracy, ja mam zapier...ale moze zajrze jeszcze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry