Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 456****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy wątek, nowa szansa ;)) może się w końcu rozkręcimy ;))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Izulucha, gratuluję córeczki!!! :)) Macie na oku już jakieś imię? :)

Izulucha gratulacje :)) Ale fajnie :)))
Izulucha, super! zazdroszczę córeczki:) Pamiętam, ze jak byłam w ciązy, to wszytski obstawiali, ze dziewczynka będzie, tylko M. sie uparł, ze chłopak, no i wyszło na jego.
Izulucha, super wieści! Gratulacje! Ale Ci zazdroszczę hehe! ;-)))
Kaś, do trzech razy sztuka ;))

U salambo dziewczynka, u zory dziewczynka no i u izuluchy też :))
2h :))
Oj Caes, ja sie raczej nawet na drugą nie zdecyduje :)
Kaś, nigdy nie mów nigdy ;-).
Kaś, aż tak Ci synek daje popalić? :))

Same dziewczynki się pojawiają ostatnio, jeszcze trochę, a seksmisję na świecie będziemy mieli ;))

Michałowa, nie mówię nigdy, ale stara juz troche jestem i wygodna. Mam małe mieszkanko i nie wyobrazam sobie miec w nim dwójki dzieci. Więc zanim, jeśli w ogóle, dorobie sie czegoś większego, mogę juz byc nieco zastara na kolejne dziecko, ale zobaczymy co życie przyniesie.
Eee tam, za stara. Teraz sie granica wieku przesówa. Spokojnie do 45 roku zycia masz czas ;-).
Ale małe mieszkanko moze być problemem.

Jak jak marzę, żeby nam się w końcu udało. Ja już mogę mieć nawet trojaczki - płeć mi obojętna, byleby było to upragnione dziecko.
Kaś a co to znaczy za stara. Mojej mamie lekarz powiedział, że skoro mogła zajść w ciążę to stara nie jest a do 50tki brakowało tylko kilka lat:)
Michałowa uda się! Cytat z Lejdis: najlepiej od razu trojaczki, z każdej płci po jednym ;))

No niby tak, ale ja jakoś nie wyobrazam sobie ciązy w wieku np.40 lat, moze dlatego, ze jakos nie czułam sie w niej najlepiej. Chociaz zawsze chodizła mi po głowie adpocja, mzoe sie kiedys zdecydujemy, tylko ze niestety musielibyśmy ślub wziąć, a ślub to nie dla mnie.
3h za nami, 5h do końca

witam koleżanki - ja sobie jeszcze leniuchuje i za chwilę do pracy się szykuje:)
i znow wrocilam do was, najciezsza robota zrobiona...

i tak imion jeszcze nie mamy wybranych, so porpozycje, ale jeszcze nie zdecydowalismy sie...

zobaczysz Michalowa, ty od razu blizniaki bedziesz miala, a Kas, ty masz juz swego wlasnego lobuziaka, ale moze adopcja to tez dobry pomysl.

mi intuicja mowila ,ze chlopiec, ale 2x snila mi sie dziewczynka i co mam dziewczynke...

ja na szczescie zle nie czuje sie w ciazy i wszyscy mowia, ze ladnie wygladam itp ( brzmi troszke nieskromnie), albo mowia, bo chca mi polepszyc humor, bo brzuch mam olbrzymi, a jeszcze ma byc wiekszy...
cześć Marchew, nie czujesz jak rymujesz ;))

4,5h do końca

połowa

Izulucha, ja fizycznie czułam sie dobrze, i tez mi wszyscy mówili, ze ładnie wygladam, hih nieco podejrzane. Ale źle czułam sie psychicznie - pewnie przez hormony, najważniejsze, ze ty sie dobrze czujesz. Co do adpocji, to M. mówi, ze lepiej rodzinę zastępcza utworzyć, ale ja chyba bym nie mogła, bo jak bym sie juz do takiego dzieciaczka przywiązała to nie mogłabym go chyba oddac, gdyby znalazła sie rodzina adopcyjna.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry