Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 456****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy wątek, nowa szansa ;)) może się w końcu rozkręcimy ;))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i znow tu cisza...

dziewczyny, co myslicie o tym spotkanku, ja juz w niedziele powinnam byc w gda, na 2 tygodnie, mozliwe, ze kilka dni bede poza 3miastem, ale ja moge dostosowac daty.dla mnie bez roznicy gdzie.

Marchew, przyjezdza cos kilka dni po mnie, wiec mozemy poczekac na nasza czarownice i wtedy umowic sie na spotkanie. oczywiscie ja-dwisia i Nizapominajka rowniez zaproszone. co wy o tym myslicie?
rozumiem, tez by trudno byloby stworzyc r. zastepcza itp.
psychicznie, to ja roznie czuje sie, moj maz mowi, ze szaleje i wyzywam sie na nim, ale ja tez zwalam na hormony rowniez...
ja jestem za :)

Ja też jestem za spotkaniem :) Trzeba tylko ustalić kto chętny, kiedy, o której no i gdzie :))
Kropusia? Kaś?

Hym, ja też. Tylko jakos bysmy musiały wcześniej ustalić, bo w pierwszy weekend sierpnia jade na spływ i nie bedzie mnie od 01-4.08
Michałowa, Ty jesteś z gdyni, nie wiesz czy gdzies w centrum, Świetojańska, Władka, jest fotograf ekspresowy. Musze zrobic zdjecie do biletu miesięcznego i najlepeij bym wyskoczyła w czasie pracy, tylko nie wiem czy gdzies tu jest taki fotograf.
3h do końca

o, pogoda ładna się zrobiła :)

Kaś, kurcze, na pewno gdzieś takie ekspresowe robią - tylko gdzie ja je robiłam? Chyba w takim małym zakładzie w bocznej uliczce od Świętojańskiej do Władka robiłam - koło Empiku. Kurcze to chyba ul. Żwirki i Wigury jest. Nie wiem jak ci inaczej wytłumaczyć. Jak idziesz Świętojańską w górę, mijasz po prawej Empik i od razu na tym skrzyżowaniu za Empikiem jest. W prostopadłej do Świętojańskiej ;-)))
Dzięki, chyba znaje, to blisko mojej pracy to sie chyba przejde.
2,5h

Ja dziś po pracy jadę po odbiór filmu ze ślubu i wesela :)) Jestem ciekawa jak tro wszystko wyszło :) Wieczór wspomnień chyba się szykuję ;)))
Kaś - a teraz zaczęłam wątpić, czy to jest na wysokości Empiku, czy jednak niżej ;-). Cholera nie pamiętam...ale mam nadzieję, że znajdziesz. Ale myślę, że większość fotografów ma teraz też taką usługę, jak zdjęcie w 5 minut.
Na pewno taką reklamę widziałam przy wyjściu z preonu skm na Wzgórzu - gdzieś w tych budkach jest fotograf.
Kasia, ale fajnie! :) Miły wieczór Wam się dzisiaj szykuje :)

:))
A teraz poszukuję cukierni gdzie mogę zamówić tort bezowy :))
Caes. czy wiesz może,czy w Pruszczu w jakiejś cukierni jest ?
W sobotę mój mąż ma imieniny i chcę kupić taki torcik :))
Kasia, niestety nie wiem, ale może zadzwoń do cukierni Want i zapytaj - tam robią różne naprawdę smaczne słodkie cudeńka :) tel. 058 682 10 46

2h

Dzięki zaraz zadzwonię :))
Znalazłam jedną ale w Gdańsku, w Pruszczu byłoby bliżej :))
torcik bezowy mmm... :)

w cukierni Want mają :)) Podjadę dziś albo jutro i kupię kawałek na spróbowanie :))
A teraz pałaszuję big milka :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry