Widok
Kaś, kurcze, na pewno gdzieś takie ekspresowe robią - tylko gdzie ja je robiłam? Chyba w takim małym zakładzie w bocznej uliczce od Świętojańskiej do Władka robiłam - koło Empiku. Kurcze to chyba ul. Żwirki i Wigury jest. Nie wiem jak ci inaczej wytłumaczyć. Jak idziesz Świętojańską w górę, mijasz po prawej Empik i od razu na tym skrzyżowaniu za Empikiem jest. W prostopadłej do Świętojańskiej ;-)))
i znow tu cisza...
dziewczyny, co myslicie o tym spotkanku, ja juz w niedziele powinnam byc w gda, na 2 tygodnie, mozliwe, ze kilka dni bede poza 3miastem, ale ja moge dostosowac daty.dla mnie bez roznicy gdzie.
Marchew, przyjezdza cos kilka dni po mnie, wiec mozemy poczekac na nasza czarownice i wtedy umowic sie na spotkanie. oczywiscie ja-dwisia i Nizapominajka rowniez zaproszone. co wy o tym myslicie?
dziewczyny, co myslicie o tym spotkanku, ja juz w niedziele powinnam byc w gda, na 2 tygodnie, mozliwe, ze kilka dni bede poza 3miastem, ale ja moge dostosowac daty.dla mnie bez roznicy gdzie.
Marchew, przyjezdza cos kilka dni po mnie, wiec mozemy poczekac na nasza czarownice i wtedy umowic sie na spotkanie. oczywiscie ja-dwisia i Nizapominajka rowniez zaproszone. co wy o tym myslicie?
Izulucha, ja fizycznie czułam sie dobrze, i tez mi wszyscy mówili, ze ładnie wygladam, hih nieco podejrzane. Ale źle czułam sie psychicznie - pewnie przez hormony, najważniejsze, ze ty sie dobrze czujesz. Co do adpocji, to M. mówi, ze lepiej rodzinę zastępcza utworzyć, ale ja chyba bym nie mogła, bo jak bym sie juz do takiego dzieciaczka przywiązała to nie mogłabym go chyba oddac, gdyby znalazła sie rodzina adopcyjna.
i znow wrocilam do was, najciezsza robota zrobiona...
i tak imion jeszcze nie mamy wybranych, so porpozycje, ale jeszcze nie zdecydowalismy sie...
zobaczysz Michalowa, ty od razu blizniaki bedziesz miala, a Kas, ty masz juz swego wlasnego lobuziaka, ale moze adopcja to tez dobry pomysl.
mi intuicja mowila ,ze chlopiec, ale 2x snila mi sie dziewczynka i co mam dziewczynke...
ja na szczescie zle nie czuje sie w ciazy i wszyscy mowia, ze ladnie wygladam itp ( brzmi troszke nieskromnie), albo mowia, bo chca mi polepszyc humor, bo brzuch mam olbrzymi, a jeszcze ma byc wiekszy...
i tak imion jeszcze nie mamy wybranych, so porpozycje, ale jeszcze nie zdecydowalismy sie...
zobaczysz Michalowa, ty od razu blizniaki bedziesz miala, a Kas, ty masz juz swego wlasnego lobuziaka, ale moze adopcja to tez dobry pomysl.
mi intuicja mowila ,ze chlopiec, ale 2x snila mi sie dziewczynka i co mam dziewczynke...
ja na szczescie zle nie czuje sie w ciazy i wszyscy mowia, ze ladnie wygladam itp ( brzmi troszke nieskromnie), albo mowia, bo chca mi polepszyc humor, bo brzuch mam olbrzymi, a jeszcze ma byc wiekszy...