Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 456****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy wątek, nowa szansa ;)) może się w końcu rozkręcimy ;))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miło, że pytasz Michałowa! ;) badania przyśpieszyłam, ale na wrzesień/koniec sierpnia, bo na te miesiące będę też starać o wizytę u profesora, którego znalazłam na Akademi Medycznej, niestety nie moglam odrazu się zapisać do niego, ponieważ w książecce ubezpieczeniowej męża, kadrowa zapomniala wpisać mu żonę... :/ za niecałe 2 tygodnie wszystko uzupełnimy, bo wtedy kończy się urlop w jego firmie...
No i mam nadzieję, że będzie dobrze i że szybo się wyrobimy z tymi badaniami i lekarzem... ;))
Strasznie się cieszę, bo wrzesień 2009 to już nie czerwiec 2010 :)

Jeszcze raz, wielkie dzięki Forumki za pomoc! :*
2h za nami

czesc,

ja dzis cos kiepsko spalam itp, wiec troszke zmeczona

ja juz w niedziele powinnam byc w domku i jestem na 2 tygodnie...ja dostosuje sie do was...

Silje, dobrze, ze przyspieszylas wszystko z tym lekarzem.

milego dnia, ja z tego co wyglada to nie powinnam miec bardzo duzo pracy
Cześć :))

Jestem z opóźnieniem. Rano byłam w skarbówce. Niestety sprawa wcale nie jest taka prosta do wyjaśnienia i będę musiała jeszcze raz przyjechać. Mam czas do czwartku na złożenie korekt itp. Zła jestem bo najlepiej,że każda z pań w urzędzie mówiła co innego ;))
3h za nami...
ale tu pusto...

cześć Kasia :) zapomniałam, że miałaś dzisiaj przeprawę ze skarbówką! widzę, że tam po staremu - nikt nic nie wie, albo każdy wie swoje... koszmar! powodzenia Kasia, oby sprawa jak najszybciej się rozwiązała!
a jak film z wesela?? :))

Faktycznie jakoś w tym tygodniu mało rozgadane towarzystwo. To jest chyba jakis fatalny tydzień.
Dzięki Caes. :)) Jutro jadę do znajomej księgowej i będziemy poprawiały wszystko. Wolę być stratna ja, niż za rok dostać wezwanie do złożenia wyjaśnień itd.

Co do filmu to wyszedł super. Przyznam się,że łezka się w okou parę razy zakręciła :)). Dostaliśmy też godzinny skrót dodatkowo, ale wczoraj tylko oglądaliśmy cały (2h i 20 minut)

Jesteście z Ja-dwisią też na filmie :))
Kaś, na szczęście ten tydzień powoli się kończy!

Pewnie tamta sobota ożyła we wspomnieniach... :) ach super :) Jeszcze tylko fotki ;) U mnie jeszcze tylko sesja plenerowa hehe ;)

No to widzę, że ładnie się z Jadwisią wtryniałyśmy w kadr - nie tylko aparatu! ;)) Nie da się tego jakoś wyciąć?? ;))

Biegamy dziś? :)

A tam od razu wycinać ;)) Fajnie to wygląda, bo ja Was wypatrzyłam i pomachałam więc kamera poszła w ruch ;))

Jestem za bieganiem ale tak później, bo jestem umówiona z koleżanką na kawkę po pracy w Pruszczu i myślę,że tak na 20.powinnam być już gotowa do joggingu :))
Patrze na te wasze suwaczki nie moge uwierzyc, że juz [ponad meisiac minął od Waszych ślubów - alez ten czas zachrzania.
oj zachrzania, zachrzania... i za to go nie lubię! ;))

Kasia, nie ma problemu, może być 20.00 ;) Po prostu jak będziesz mogła wybyć na bieganie to puść smska ;) A gdybyś chciała z koleżanką dłużej posiedzieć i bieganie odpadnie, to też puść smsa ;)

Ulga, że przynajmniej z Twojej winy jesteśmy na filmie, a nie wyszło, że się wcisnęłyśmy hihi ;))

Ciekawe co ta u Jadwisi? Jak jej urlop mija? Nic się nie odzywa zołza jedna ;))

witam!
coś mi internet od wczoraj nawala...także od wczoraj próbuje coś napisać do Was i mi za bardzo nie wychodzi;P
A u nas za 2 dni będzie 7 miesięcy od ślubu, czas biegnie nieubłaganie, nawet nie wiem kiedy to zleciało ;)

rzeczywiście, cicho trochę w wątku! :)
chym ciekawe - widzę, że jest mój wczorajszy post... pomimo, że neta mi wcięło...
cześć Marchew ;) może znasz jakieś zaklęcie na zatrzymanie czasu? ;)

nie dość, że szybko ucieka, to jeszcze na złość - jak człowiek marzy o zatrzymaniu go na chwilę - jeszcze szybciej przelatuje przez place ;)

mi sie cały czas wydaje, ze ja syna mego dopiero urodziłam, a on juz ma ponad 2 lata. Dramat. Ja uważam, ze okres niemowlęcy u dzieci powinien trwac znacznie dłuzej. Tym malutkim bąbelkiem nie zdazy sie człowiek nacieszyc.
malutkie dziecko zmienia się i rośnie z dnia na dzień dosłownie... szok

Caes. będziemy w kontakcie smsowym :))

Tyle przygotowań do ślubu a to raz dwa i po wszystkim ;)
Ja też nie mogę uwierzyć,jak patrzę na mój suwaczek że to ponad miesiąc temu było. Teraz z niecierpliwością czekam na fotki od fotografa :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry