Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 456****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy wątek, nowa szansa ;)) może się w końcu rozkręcimy ;))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
eh, jakbym znała takie zaklęcie to pewnie byśmy byli kilka lat w plecy;P
Kasia, jasne :)

Ja też się nie mogę doczekać fotek, bo to zawsze jakaś możliwość powrotu w przeszłość ;) Najgorsze, że rodzina - moja i męża - co chwilę pisze i wydzwania kiedy będą zdjęcia, czy im powysyłamy, a mnie szlag trafia, bo sama chciałabym je zobaczyć!

4,5h do końca

Caes. też tak miałam co chwilę telefony, maile, sms-y z prośbą o przesłanie fotek. Myślałam,że szału dostanę ;))

Teraz czas na spóźnione śniadanko :).
Coś mnie dziś głowa pobolewa, chyba jednak za dużo tego wina wczoraj wypiłam ;))
Kasia, czyżby kac? hihihi ;)))

Ja osttanio cały czas jak taki neptyk chodze - spac mi sie chce niemiłosiernie a wyjątkowo w nocy dobrze spałam, Mamut nie przyłaził, a spałabym z chęcia cały dzień
czas szybko leci...ja moge z perspektywy ciazy powiedziec, ze pierwsze 12 tygodniu dluzlo sie bardzo, a teraz to leci ten czas i leci. i nie mozna go niestety zatrzymac...

Kasiu, super, ze jestes zadowolona z filmu, bo jak nie myle sie mialas z firmy afif.

mnie znow glowka pobolewa i juz tableteczka polknieta, zobaczymy czy rozkreci sie czy nie.
połowa!

Izulucha, dopiero poznałaś płeć dziecka, a nim się obejrzysz, będziesz zastanawiać się jak Kaś - kiedy minęły te 2 lata... :)

dokladnie...i do tego wiekowo staro sie juz czuje, a co bedzie pozniej
Lekki kacyk jest ;)).Teraz tigerka piję :)

Izulucha tak mam film od afif :) Dostaliśmy ładny obrazek (aniołka szczęścia domowego) oraz jedną płytkę gratis w prezencie od firmy :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry