Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 552

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego, słonecznego, skoro świeci nam słonko.

wypowiedź zmoderowana (Admin46, 2010-03-11 13:39:19)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wczoraj to sie momentalnie zrobilo biało,a dzis lod przykryty topniejacym sniegiem...ortopedzi i chirurdzy beda mieli pewnie rece pelne robotki :( :( niestety....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas wiosna :)

W Gdańsku i Gdyni tylko resztki sniegu -ale słońce jest iście wiosenne!
Mój syn jeżdzi nawet w okularach przeciwsłonecznych, bo go słońce razi, hihi
tu w Rumi też słońce, ale u mnie na wsi to jeszcze wczoraj zima była na polach, no w moim ogrodzie już są miejsca gdzie śniegu nie ma, ale na tej dużej części ogrodu za domem jest jeszcze po kostki wszędzie dużo bo tam jest północ i mało słońca... ale rano było zimno dobrze że wzięłam berecik :)
u mnie niestety cały czas biało..co mnie strasznie wkurza brrrr...ja chce wiosne!!!
Niezapominajka, Jadwisia, dziękuję w imieniu męża ;) dziś już nieco lepiej, ale pozdrowienia przesyłam z domu, bo wzięłam wolne żeby zostać z mężem. mamy mały maraton po lekarzach dzisiaj.

miłego dnia!

Cześć dziewczyny!
Kiedy ta zima się skończy!?

Autko mi padło i musiałam dziś autobusem jechać do pracy. Odzwyczaiłam się zupełnie. Nie fajnie idzie się na przystanek w taki ziąb. Oczy łzawią, fryzurę niszcze wiatr...brrr
Mam nadzieje, że uda się dziś naprawić samochód i jutro już nim pojadę.

Niezapominajka - współczuję. Niestety tak czasami się dzieje, że trzeba samemu podjąć decyzję o dalszym życiu pupila.
Snieg był, ale się zmył:) Teraz jest ładne słoneczko :)
czesc dziewczynnny :) ale ten weekend szybko minał... i znow poniedzialek i caly tydzien w pracy... ahh... no i pogoda, ktora ostatnio jest bezlitosna :( :(
Hej :)
oj niezapominajko bardzo mi przykro, ale czasami to jest najlepsze rozwiązanie dla naszego pupilka...

a u nas znowu śnieg ..... i poranne odsnieżanie samochodu ;//
Cześć!

Niezapominajko, bardzo mi przykro z powodu Twojego pieska... Rozumiem co czujesz...

Dziewczyny pozdrawiam z Białegostoku :)
Dzień Dobry koleżanki :)
Cześć, Wszystkim dziękuje za życzenia dla Adasia.
Niezapominajka, wiem jak ci przykro z powodu pieska, ale takie niestety jest życie. ja kilka razy ratowałam małe koty. Jedną kotkę miałam niecały miesiąc - była bardzo chora, juz wygladało, ze wszytsko bedzie z nią ok i nagle nastąpił nawrót choroby i niestety umarła. oczywiscie strasznei płakałam, ale moja siostra mi powiedziała: chociaz ostatni miesiąc swojego życia miała szczęśliwy. I tak właśnie trzeba myśleć, dajemy zwierzakom najszczęśliwsze życie jakie dać mozemy. Trzymaj się.
Niezapominajka nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem, też stałam przed taką decyzją i modliłam się abym nie musiała jej podejmować i dzięki Bogu Kama umarła sama, ale było to jedno z najtragiczniejszych wydarzeń mojego życia, ja wciąż płaczę jak to i ją wspominam także bardzo bardzo Ci współczuje. Mój mąż pocieszał mnie mówiąc, że mogę być dumna z takiego psa i że miała ze mną cudowne życie, a ja sobie powiedziałam, że jest niebo dla psów i ona stamtąd na pewno na mnie patrzy... cholera znów mi łzy płyną. Także jestem z Tobą myślami bo wiem co przeżywasz.

Kaś spóźnione życzenia dla synka!

Ja właśnie wróciłam, spędziłam piekny słoneczny weekend w swoim domku, mam w ogródku już pierwsze oznaki wiosny: kwiatki się przebijąją z cebulek zasadzonych jesienią, dostałam takiej energi, że prałam, sprzątałam na maksa :)
ojoj stale ktoś choruje ostatnio... Caes, dużo zdrowia dla Męża!

Niezapominajko, rozumiem Twoje dylematy... tzn. ja nigdy nie miałam zwierzątka, ale pamiętam, jak mój Mąż podejmował taką decyzję... sam weterynarz był w pewnym momencie już zdania, że uśpienie będzie skróceniem bólu dla zwierzątka, bo terapia nic już dobrego nie przyniesie... trzymaj się ciepło :*
Caes zdrówka dla męża życzę
mamy leki na zapalenie spojówek, 2 rodzaje kropelek, także już jest lepiej :) dobrze, że chociaż z tym jest lepiiej, bo dzisiaj po 7.00 rano z innego znowuż powodu wylądowałam z mężem w szpitalu... :( co to się ostatnio dzieje, co chwilę komuś zdrówko się psuje...

Dzień Dobry niedzielnie :)
Ładnie dziś słoneczko świeci, mogłoby tak juz zostać.
Dzisiaj rano naszemu pieskowi znowu sie pogorszyło i nie chciała wogóle chodzić :/ Byłam z nia u weterynarza i dostała zastrzyk i tabletki, ale powiem Wam szczerze, że mam już dosyć, bo średnio 2-3 razy w tygodniu jesteśmy u weterynarza i naprawde zaczęłam się poważnie zastanawiać nad uspaniem. Nie chodzi tu o pieniążki, które wydajemy(ale swoja drogą nie jest to mało), tylko chodzi o to, że tak naprawdę tylko na chwile jej się poprawia i nie wiem czy jest sens przedłużać jej życie na siłe. Ona biedna się męczy, a my przy niej. Sama nie wiem co robić, bardzo trudna decyzja :(
Uuu nie dobrze... Zakraplaj mężowi świetlik w kroplach i przemywj często oczy rumiankiem - powinno pomóc :)
mojemu mężowi tez się cosik przypałętało - zapalenie spojówek :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry