Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 552

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego, słonecznego, skoro świeci nam słonko.

wypowiedź zmoderowana (Admin46, 2010-03-11 13:39:19)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak słonko pięknie świeci :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć ;-)

Kurcze, mogłaby zostać już taka pogoda na dłuzej, a zapowiadają znowu śnieg ;-/
Ależ mnie tu admin zrugał, moze powinna być jakaś dostepna wersja dekoracji??
cześć zaglądam na chwilkę :)
ale ten Admin jest nietolerancyjny, no! a taki ładny wąteczek był :)

Michalowa dzięki za maila, napiszę do Ciebie dziś wieczorem :)
Witam już czwartkowo :)
Uff ten tydzień szybko minął, jeszcze jutro w pracy trzeba sie przemęczyć i weekend :) Mam nadzieje, że ten będzie przyjemniejszy od poprzedniego i nie przyniesie żadnych nieprzyjemnych niespodzianek.
Coś dziś byłyście bardzo zapracowane, bo niewiele miałam do nadrabiania, ale akurat dla mnie to dobrze, bo jakoś mnie strasznie bolą i pieką oczy :/
hej hej :)

oj ja byłam strasznie, zajęcia od 8ej do 20ej, teraz muszę jeszcze sprawdzian przygotować i jutro znowu na 8ą, ale okropnie mi się nie chce. na szczęście "za chwilę" weekend :)
Jadwisia mam nadzieje, że Twój suwaczek nie kłamie! :)
Tzn. w to, że jesteś żonką jak aniołek to nie wątpie :P, chodzi mi o tą wiosne...
no no jasne, co do tego pierwszego to na pewno sądzisz, że kłamie, tylko o to byś nie pytała ;P
a ten drugi to powiem tyle - ja też staram się mu wierzyć :)
Cześć,
no ja dzisiaj do dentysty śmigam. Pytam mojego syna wczoraj: A ty wiesz co robi dentysta? a on:hmmmm, gotuje? oczywiscie zaczął sie śmiać, bo doskonale wie kto to dentysta. I za chwile mówi: no wiesz, ze ja lubie tak pożartowac. I wtedy zrozumiałam, jak duze jest juz moje dziecko!
oj niedługo to i ja dołączę do zapracowanych, za niespełna dwa tygodnie juz wracam do pracy z macierzyńskiego. aj zleciał szybko ten czas :((
helołłł :) no i mamy juz piateczek :D :D a jutro spie do 10:00 :D :D
he he zazdroszcze, ja przy dwójce maluchów juz nie pamiętam kiedy spałam do 8 rano a do 10 to juz w ogóle abstrakcja :)
aleksandra27 wierze, ze majac 2 brzdacow to masz pelne rece roboty :) ja korzystam poki moge bo za pol roku to ja dostane ostra szkole zycia kiedy maluch sie wykluje :)
Dzień dobry!

Kaś, ogromny, urodzinowy buziak Twojemu synkowi :) Adaś, to już prawie dorosły facet :)

Wczoraj byłam u kardiologa, szczerze mówiąc, to zmartwiłam się, i to nawet bardzo... :( 7000 pobudzeń dodatkowych to jednak dużo... :((
Hej dziewczyny ;)))
jeszcze kilka godzin pracy i mamy week ;)))))

no i zamówiłam na chrzest srebrną łyżeczkę z turkusami, pojemniczkiem na pierwszy ząbek i ladnym grawerkiem .. dzisiaj odbieram ;)
Dziekuje za życzenia w imieniu Adama, Silje duuużo zdrówka :))
Dzięki Kaś... :)

Asiiek, myśle, ze to super prezent - pamiątka na całe życie.
były jeszcze śliczne smoczki i grzechotki ale to podobno bardziej pasują dla dziewczynki ;)
Asiiek a kto ma chrzest?
Maksymilian Karoli ;) teraz w niedziele
powaznie? dobrze, ze mowisz musze zyczonka i kawiatki podac :) :)
hihi tez dzisiaj wybieram się do Twojej mamusi kwiatki zamówić ;D
to imprezzzzzka sie szykuje :D :D
no..:) u teściów robią, więc mamy blisko hihi
no to fajnie :) :) cala rodzinka sie zjedzie :)
ma być przeszło 20 osób..wiec troche nas będzie :)
fajniusio :) a ja wlasnie siedze i jak zawsze nudze sie w pracy :( szukam jakiegos plaszczyka 'grzybka' na wiosne na ten brzuchooolll :) bo watpie ze wejde w ten moj bezowy :( :(
a nie masz szkolenia????
ja mam sporo papierków i kilka spraw do załatwienia na mieście ale poki co mam lenia...jade chyba dzisiaj do lekarza-chirurga żuchwowo-szczękowego i jakoś nie moge przestać o tym myśleć wrrr
mam szkolonko ale dopiero od 12;00 :) :) wiec moge troche na allegro poszperac :) to nasza kawke przekladamy na poniedzialek albo wtorek?
nie, może byc dzisiaj :) ja jade po pracy do lekarza :)
aha...ok...w takim razie podrzuce Ci od razu ten plan szkolenia...nie wiesz czy to jest juz pewne , ze od 7 kwietnia?
cześć dziewczyny :) ja już 2 godz. w pracy ale od rana na plotkach z koleżankami z pracy, więc zostało tylko 5,5 godz. :)
potwierdzenie terminu bede miała dzisiaj, bo bede u Pani Dyr :)
to u mnie czy u Ciebie?? ;)
jak woooolisz... ja jestem sama w domku bo Karol bedzie na wyplatach :) Mloda chyba tylko wpadnie z wieczora :) wiec mozemy u mnie sie spotkac :) tak o 18:30?
aha..no to oki, wpadne do Ciebie :)
Cześć!
Co tu taka cisza?
Ania bo wszyscy pracują ostro :) a ja cały dzień dziś ściema hi hi myślę tylko o końcu pracy bo jadę do swojego domku na weekend! :) a może któraś z was miałaby ochotę mnie odwiedzić w sobotę, jak coś zapraszam tak bez wcześniejszego organizowania "wielkiego" spotkania :)
Ja jutro mam impreze urodzinowa syna. Ale na razie jeszcze bez dzieci - jak juz pójdzie do przedszkola to wtedy będe robić "dzieciowe" urodziny.
A ja dalej sie dołuję...

W niedzielę jadę do B-stoku, do siostry, ponieważ ma urodziny... Obiecałam, ale jakoś nie cieszy mnie perspektywa spędzenia w pociagu 7h... ;)
oj główka do góry Sijle :))

uuu współczuje tyle godzin w pociągu :(
Hehe, będę musiała dzisiaj jakąś książkę sobie kupić :D
papapa miłego weekendu :)
hello :)

Silje, głowa do góry! nie zamartwiaj się za mocno, bo to Twojemu sercu nie pomoże. bądź dobrej myśli, jesteś pod opieką i na pewno wszystko będzie dobrze :*

Kaś, wszystkiego najlepszego dla Adasia, mnóstwa uśmiechów, zdrówka i udanej imprezy :)

a jak tam reszta Zołzek? co tak milczycie przy piątku? :)
Silije, tak przeczytałam, to co napisałam i wyszło trochę, jakbym się mądrzyła. więc na wszelki wypadek dodam, że nie chciałam, żeby tak wyszło, chciałam Cię tylko pocieszyć :)
bądź dobrej myśli :*
Jadwisu, nie wyszło, tak jakbyś się mądrzyła :D
Dziękuję Ci za miłe słowa...
Ja powoli sie zbieram, musze jeszcze podjechac do klienta przed dentystą. Kurde mój syn ma dzis urodziny, a ja go odbiore od babci dopiero gdzies o 18.00. Troche mi przykro, ale lepsza mam nieco później niz udreczna bolącym zębem. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
Jadwisia, dziekuje za życzenia w imieniu Adasia.
Kaś, myślę, że dobrze Ci się wydaje :) Buziaki urodzinowe dla Adasia :)

1h i kwadrans i wreszcie weekend :)

ja też myślę, że dobrze Ci się wydaje :)
kurcze, dłuży mi się ta ostatnia godzina grrr

A ja czekam już na męża...
Dzisiaj odbirał naszą Niunię od mechanika, trochę się za nią steskniłam ;)) nienarzekam na komunikcje miejską, ale dwie przesiadki w dojeździe do Gdańska Głównego potrafią wymęczyć - szczególnie to czekanie na przystanku :))
Ja weekend mam zaplanowany ;-). Lekarz, imieniny mamci i lenistwo w niedzielę.

my w sobotę idziemy do pubu na piwko i bilard ze znajomymi :) dawno nie grałam :)

ale fajnie Caes. Też dawno nie grałam. Muszę jakoś skrzyknąć ekipę i też się wybrać.
ooo ja też lubię bilard.
a my jutro na brydża idziemy :)
czesc,

wszytkiego naj dla twojego synka Kas...

ja dosc pracowuty tydzien mialam, do tego nerwy mam zszarpane, bo moj prog tolerancji na placz Blanki juz sie skonczyl i jakiekolwiek jekniecie, to juz sie boje .

wczoraj bylam w pracy, tzn.w kafejce i niestety wszystko bylo ok, jak bylam sama, nakarmilam i ona w ryk, wydaje mi sie, ze przestraszyla sie czegos...i tak 20 minut, znajmomi przyszli to wyszlismy na zewnatrz i po 20 minutach zasnela...ach tak to jest, choc troszke pozniej pogadalam...
Cześć :)

Wszystkiego najlepszego, jak najwięcej uśmiechu i zdrówka dla Adasia :*
Jak miło, że już piątkowy wieczór, jutro pośpie chociaż do 8, już nie moge sie doczekać :D
Dzień Dobry sobotnio :)
Świeci piękne słoneczko, gdyby nie było tego śniegu :/ to byłoby całkiem przyjemnie.
Ja się zabieram teraz za sprzatanie, tak zawsze się dzieliliśmy obowiązkami, a teraz od tygodnia wszystko na mojej głowie, no ale trudno jak trzeba to trzeba, dziś i jutro mamy sporo gości zapowiedzianych, bo wszyscy chcą odwiedzić mojego M. :)
Miłego weekendu życzę :*
mojemu mężowi tez się cosik przypałętało - zapalenie spojówek :)

Uuu nie dobrze... Zakraplaj mężowi świetlik w kroplach i przemywj często oczy rumiankiem - powinno pomóc :)
Dzień Dobry niedzielnie :)
Ładnie dziś słoneczko świeci, mogłoby tak juz zostać.
Dzisiaj rano naszemu pieskowi znowu sie pogorszyło i nie chciała wogóle chodzić :/ Byłam z nia u weterynarza i dostała zastrzyk i tabletki, ale powiem Wam szczerze, że mam już dosyć, bo średnio 2-3 razy w tygodniu jesteśmy u weterynarza i naprawde zaczęłam się poważnie zastanawiać nad uspaniem. Nie chodzi tu o pieniążki, które wydajemy(ale swoja drogą nie jest to mało), tylko chodzi o to, że tak naprawdę tylko na chwile jej się poprawia i nie wiem czy jest sens przedłużać jej życie na siłe. Ona biedna się męczy, a my przy niej. Sama nie wiem co robić, bardzo trudna decyzja :(
mamy leki na zapalenie spojówek, 2 rodzaje kropelek, także już jest lepiej :) dobrze, że chociaż z tym jest lepiiej, bo dzisiaj po 7.00 rano z innego znowuż powodu wylądowałam z mężem w szpitalu... :( co to się ostatnio dzieje, co chwilę komuś zdrówko się psuje...

Caes zdrówka dla męża życzę
ojoj stale ktoś choruje ostatnio... Caes, dużo zdrowia dla Męża!

Niezapominajko, rozumiem Twoje dylematy... tzn. ja nigdy nie miałam zwierzątka, ale pamiętam, jak mój Mąż podejmował taką decyzję... sam weterynarz był w pewnym momencie już zdania, że uśpienie będzie skróceniem bólu dla zwierzątka, bo terapia nic już dobrego nie przyniesie... trzymaj się ciepło :*
Niezapominajka nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem, też stałam przed taką decyzją i modliłam się abym nie musiała jej podejmować i dzięki Bogu Kama umarła sama, ale było to jedno z najtragiczniejszych wydarzeń mojego życia, ja wciąż płaczę jak to i ją wspominam także bardzo bardzo Ci współczuje. Mój mąż pocieszał mnie mówiąc, że mogę być dumna z takiego psa i że miała ze mną cudowne życie, a ja sobie powiedziałam, że jest niebo dla psów i ona stamtąd na pewno na mnie patrzy... cholera znów mi łzy płyną. Także jestem z Tobą myślami bo wiem co przeżywasz.

Kaś spóźnione życzenia dla synka!

Ja właśnie wróciłam, spędziłam piekny słoneczny weekend w swoim domku, mam w ogródku już pierwsze oznaki wiosny: kwiatki się przebijąją z cebulek zasadzonych jesienią, dostałam takiej energi, że prałam, sprzątałam na maksa :)
Cześć, Wszystkim dziękuje za życzenia dla Adasia.
Niezapominajka, wiem jak ci przykro z powodu pieska, ale takie niestety jest życie. ja kilka razy ratowałam małe koty. Jedną kotkę miałam niecały miesiąc - była bardzo chora, juz wygladało, ze wszytsko bedzie z nią ok i nagle nastąpił nawrót choroby i niestety umarła. oczywiscie strasznei płakałam, ale moja siostra mi powiedziała: chociaz ostatni miesiąc swojego życia miała szczęśliwy. I tak właśnie trzeba myśleć, dajemy zwierzakom najszczęśliwsze życie jakie dać mozemy. Trzymaj się.
Dzień Dobry koleżanki :)
Cześć!

Niezapominajko, bardzo mi przykro z powodu Twojego pieska... Rozumiem co czujesz...

Dziewczyny pozdrawiam z Białegostoku :)
Hej :)
oj niezapominajko bardzo mi przykro, ale czasami to jest najlepsze rozwiązanie dla naszego pupilka...

a u nas znowu śnieg ..... i poranne odsnieżanie samochodu ;//
czesc dziewczynnny :) ale ten weekend szybko minał... i znow poniedzialek i caly tydzien w pracy... ahh... no i pogoda, ktora ostatnio jest bezlitosna :( :(
Snieg był, ale się zmył:) Teraz jest ładne słoneczko :)
Cześć dziewczyny!
Kiedy ta zima się skończy!?

Autko mi padło i musiałam dziś autobusem jechać do pracy. Odzwyczaiłam się zupełnie. Nie fajnie idzie się na przystanek w taki ziąb. Oczy łzawią, fryzurę niszcze wiatr...brrr
Mam nadzieje, że uda się dziś naprawić samochód i jutro już nim pojadę.

Niezapominajka - współczuję. Niestety tak czasami się dzieje, że trzeba samemu podjąć decyzję o dalszym życiu pupila.
Niezapominajka, Jadwisia, dziękuję w imieniu męża ;) dziś już nieco lepiej, ale pozdrowienia przesyłam z domu, bo wzięłam wolne żeby zostać z mężem. mamy mały maraton po lekarzach dzisiaj.

miłego dnia!

u mnie niestety cały czas biało..co mnie strasznie wkurza brrrr...ja chce wiosne!!!
tu w Rumi też słońce, ale u mnie na wsi to jeszcze wczoraj zima była na polach, no w moim ogrodzie już są miejsca gdzie śniegu nie ma, ale na tej dużej części ogrodu za domem jest jeszcze po kostki wszędzie dużo bo tam jest północ i mało słońca... ale rano było zimno dobrze że wzięłam berecik :)
W Gdańsku i Gdyni tylko resztki sniegu -ale słońce jest iście wiosenne!
Mój syn jeżdzi nawet w okularach przeciwsłonecznych, bo go słońce razi, hihi
u nas wiosna :)

wczoraj to sie momentalnie zrobilo biało,a dzis lod przykryty topniejacym sniegiem...ortopedzi i chirurdzy beda mieli pewnie rece pelne robotki :( :( niestety....
u mnie także wiosna pełną gębą:D
ja jechałam dzisiaj z mężem do pracy, bo moje autko było tak zasypane, że nie chciało mi się go skrobać i odśnieżać ;)
.. teraz przebija się słonko ;)
czesc dziewczyny. rozchorowalam sie i to na calego. chcialam oszukac organizm i mi nie wyszlo. smutny mam dzisiaj dzien. na dzis mialam termin porodu i tak leze w lozku i sobie mysle co by bylo gdyby...
sorry ze wam smuce ale nie mam komu.
ja tez dzis zostalam zawieziona do pracy przez mezusia :) :) fakt, ze sie spoznilam 15 min ale checi mial dobre :D
walerka pocieszam Cię :)
walerka glowa do gory...ktos kiedys powiedzial, ze dzieciaczki nie odchodza tylko zmieniają date swoich narodzin :) :) wszystko bedzie dobrze... :)
oj przykro mi walerka ;(
kobiety pamiętają do końca życia takie przeżycia..
walerka - też się boję jak mój dzień nadejdzie - mam tylko nadzieję, że do tego czasu będę znowu w ciąży... trzymaj się...

ja się muszę zbierać bo za chwilę mamy inspekcję...
Cześć :)
Caes. zdrówka dla męża :)
Niezapominajka trzymaj się:*
Walerka bardzo mi przykro...
dzieki dziewczyny. ja tez myslalam ze bede juz w ciazy ale dobrze ze nie jestem bo bym pewnie znowu stracila.
tak probuje sobie myslec o wesolych rzeczach i w sobote jedziemy na urlop na 2 tygodnie do tajlandii - bedzie cieplo i slonecznie i tyle mi potrzeba
no właśnie ;)
a co z tym szczepieniem? zrobiłaś je w końcu?
ach, jak zazdroszczę wakacji:) ja za dwa tygodnie też urlopik - ale jak zwykle do Polski jedziemy...
ja od 7 ide na urlop tygodniowy :) ale z pracy do pracy hihihih :)
a co Ty myśałaś Karollla?? Nie ma tak lekko :) potem będziesz odpoczywać i się obijać :))
szczepienia to ja mialam bo my dosc czesto jezdzimy w takie kraje a ze nie mozemy sie teraz starac to i nie ma problemu z tabletkami na malarie. a wogle to ja bylam tK dumna ze nicn ie chorowalam cala zime a teraz ciagle cos.
hihih...no wlasnie...jeszcze bedzie czas by odpoczywac... :):)
Jak ja marzę o urlopie... ale jeszcze troche - oby do czerwca i wtedy na urlop.
cześć Dziewczyny wpadam tylko na moment, bo strasznie dziś zapracowany dzień mam.
w Gdańsku wiosna, no i podobno do środy maksymalnie ma ta zima nas straszyć, a potem już będzie coraz cieplej. i co, nie mówiłam, żeby wierzyć mojemu suwaczkowi? ;)
tyle że na północy podobno będzie deszczowo.

Walerko, trzymaj się ciepło. czasem trzeba się też posmucić, nie trzeba zawsze udawać, że się jest takim mocnym, smutek też ma swoje prawa... ściskam Cię :*
walerka na pewno podróż będzie b. udana - zadzroszczę takiej egoztyki :) ja na urlop zgodnie z grafikiem tegorocznym idę już od 29 marca do 7 kwietnia - bo ja wszystko ustawiam do przyjazdów męża :) ale mój urlop oznacza bycie z mężem w domku, sprzątanie, pranie, gotowanie i może coś robienie przy domku, zero wypoczynku hi hi a teraz jeszcze dojdzie "zabawa" z limuzynką
To ja sobie odlicze, bo dawno nikt nie odliczał. Niecałe 2h do końca zapracowanego poniedziałku.
bardzo sie ciesze na jedzenie bo uwielbiam tajskie. potrzebuje slonca bo zmieniam sie w okropna zolze ja za dlugo sie nie dogrzeje. a do tego poprzedni rok byl stresowy. no i moj organizm tez mi przypomina ze czas zastopowac i troche odpoczac. pewnie stad te choroby
1godz i 13 minutek ;)
u mnie jeszcze 43 min.
14 minut
a ja jeszcze 1,5 godz. - masakryczne są te 9,5 godzinne poniedziałki... na dodatek od soboty paskudnie mnie boli brzuch, chyba na @ i chyba kolejny po tej operacji znów taki bolesny pewnie będzie skoro już mnie tak mocno boli - ach jak nie urok to s****zka :)
Cześc dziewczynki wpadłam zajrzec pod koniec dnia,mam dzis taki kiepski humor,ze aż mi sie wyć chce,nienawidze poniedziałków,gdzie ta diabelna wiosna no!!!
Czy ktos gdzieś widział jakieś przebiśniegi?krokusy?bo ja tylko na swojej tapetce.....dajcie dobre wieści moze gdzieś są:)

Asiiek jak idzie Dukan? ja stanełam na minus 10 i mam zastój od 5 dni,ale to pewnie wina warzyw.
Walerka ściskam Cię mocno:)))))
Niezapominajka trzymam kciuki za psiaka,czeka Cię trudna decyzja.

miłego popołudnia i wieczorku dziewczęta:)
Cześć. Melpomena, i tak super schudłas. Ja jestem od 2 tygodni na diecie i schudłam 3 kg. Moja siostra tez na niej jest tyle samo czasu, a ma duzo do zrzucenia i tez zeszło jej tylko 3,5kg - moze mamy cos nie tak z genetyką ??? Zaznaczam, ze diety przestrzegamy bardzo ściśle.
Hej dziewczyny ;)
ja stanęłam na 3,5kg bo potem nie przestrzegałam diety..ale od poniedziałku znowu zaczełam i teraz razem z mężam..razem raźniej ;) i tym razem mocno przestrzegamy diety ;)
Cześć dziewczyny, a moja waga też ani drgnie - od 2 tyg. waże tyle samo,tylko, że u mnie miała iść do przodu :)
czesc dziewczynnny :) moja dieta hmmm....jakby to powiedziec...dziala w druga strone mam juz 6 kg na plusie :( :( niestety...a dopiero polowa ciazy...
czesc
juz mi lepiej przezylam, dzieki za wsparcie, bardzo pomoglo. czuje sie do niczego ale musze byc dzis w pracy, podobno jestem niezastapiona. mam zamiar o tym z szefem porozmawiac bo ja wcale niezastapiona nie chce byc. zmykam na gore zobaczyc co sie stalo jak mnie nie bylo 3 dni
ale dzisiaj nuuuuuudy :(
Ja mam sporo pracy dzisiaj, jeszcze 2,15 i do domu.
Ja po pracy zakupki, szybki obiadek i będe miała gości. Babska inwazja hihi :)
a ja jeszcze niecałe 2 godz. a na 17:45 jadę do Gdyni do swojego lekarza na konrole po laparoskopii i potem mam spotkanko z klientami w sprawie ślubnych zaproszeń :)
oj teraz Karolina zacznie się gorący okres ślubny :0 będziesz miała ręce pełne robotki :)
godzinka i 7minut :)
JESZCZE 30 MIN SZKOLENIA A POTEM 30 MIN I DO DOMKU TO ZNACZY NIE DO DOMKU TYLKO DO FRYZJERA JUPIIIIIIIII :)
oooo też bym sie poszła zrelaksowac do fryzjera..ale juz nie mam co obcinać hihi...a farbowałam ostatnio wiec..eh...tylko pozazdrościc ;)
ja juz nie bylam prawie 1,5 miesiaca! nigdy jescze tyle nie zwlekalam..a moj odrost jest ogromny... nic tylko wielka czarna plama jak patrze w lustro... :) :) oby troszku nastroj mi to poprawilo... jakos tak sie szaro buro ostatnio czuje :/ :/ :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry