Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 552

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego, słonecznego, skoro świeci nam słonko.

wypowiedź zmoderowana (Admin46, 2010-03-11 13:39:19)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja juz nie bylam prawie 1,5 miesiaca! nigdy jescze tyle nie zwlekalam..a moj odrost jest ogromny... nic tylko wielka czarna plama jak patrze w lustro... :) :) oby troszku nastroj mi to poprawilo... jakos tak sie szaro buro ostatnio czuje :/ :/ :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oooo też bym sie poszła zrelaksowac do fryzjera..ale juz nie mam co obcinać hihi...a farbowałam ostatnio wiec..eh...tylko pozazdrościc ;)
JESZCZE 30 MIN SZKOLENIA A POTEM 30 MIN I DO DOMKU TO ZNACZY NIE DO DOMKU TYLKO DO FRYZJERA JUPIIIIIIIII :)
godzinka i 7minut :)
oj teraz Karolina zacznie się gorący okres ślubny :0 będziesz miała ręce pełne robotki :)
a ja jeszcze niecałe 2 godz. a na 17:45 jadę do Gdyni do swojego lekarza na konrole po laparoskopii i potem mam spotkanko z klientami w sprawie ślubnych zaproszeń :)
Ja po pracy zakupki, szybki obiadek i będe miała gości. Babska inwazja hihi :)
Ja mam sporo pracy dzisiaj, jeszcze 2,15 i do domu.
ale dzisiaj nuuuuuudy :(
czesc
juz mi lepiej przezylam, dzieki za wsparcie, bardzo pomoglo. czuje sie do niczego ale musze byc dzis w pracy, podobno jestem niezastapiona. mam zamiar o tym z szefem porozmawiac bo ja wcale niezastapiona nie chce byc. zmykam na gore zobaczyc co sie stalo jak mnie nie bylo 3 dni
czesc dziewczynnny :) moja dieta hmmm....jakby to powiedziec...dziala w druga strone mam juz 6 kg na plusie :( :( niestety...a dopiero polowa ciazy...
Cześć dziewczyny, a moja waga też ani drgnie - od 2 tyg. waże tyle samo,tylko, że u mnie miała iść do przodu :)
Hej dziewczyny ;)
ja stanęłam na 3,5kg bo potem nie przestrzegałam diety..ale od poniedziałku znowu zaczełam i teraz razem z mężam..razem raźniej ;) i tym razem mocno przestrzegamy diety ;)
Cześć. Melpomena, i tak super schudłas. Ja jestem od 2 tygodni na diecie i schudłam 3 kg. Moja siostra tez na niej jest tyle samo czasu, a ma duzo do zrzucenia i tez zeszło jej tylko 3,5kg - moze mamy cos nie tak z genetyką ??? Zaznaczam, ze diety przestrzegamy bardzo ściśle.
Cześc dziewczynki wpadłam zajrzec pod koniec dnia,mam dzis taki kiepski humor,ze aż mi sie wyć chce,nienawidze poniedziałków,gdzie ta diabelna wiosna no!!!
Czy ktos gdzieś widział jakieś przebiśniegi?krokusy?bo ja tylko na swojej tapetce.....dajcie dobre wieści moze gdzieś są:)

Asiiek jak idzie Dukan? ja stanełam na minus 10 i mam zastój od 5 dni,ale to pewnie wina warzyw.
Walerka ściskam Cię mocno:)))))
Niezapominajka trzymam kciuki za psiaka,czeka Cię trudna decyzja.

miłego popołudnia i wieczorku dziewczęta:)
a ja jeszcze 1,5 godz. - masakryczne są te 9,5 godzinne poniedziałki... na dodatek od soboty paskudnie mnie boli brzuch, chyba na @ i chyba kolejny po tej operacji znów taki bolesny pewnie będzie skoro już mnie tak mocno boli - ach jak nie urok to s****zka :)
14 minut
u mnie jeszcze 43 min.
1godz i 13 minutek ;)
bardzo sie ciesze na jedzenie bo uwielbiam tajskie. potrzebuje slonca bo zmieniam sie w okropna zolze ja za dlugo sie nie dogrzeje. a do tego poprzedni rok byl stresowy. no i moj organizm tez mi przypomina ze czas zastopowac i troche odpoczac. pewnie stad te choroby

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry