Widok
cześć Dziewczyny wpadam tylko na moment, bo strasznie dziś zapracowany dzień mam.
w Gdańsku wiosna, no i podobno do środy maksymalnie ma ta zima nas straszyć, a potem już będzie coraz cieplej. i co, nie mówiłam, żeby wierzyć mojemu suwaczkowi? ;)
tyle że na północy podobno będzie deszczowo.
Walerko, trzymaj się ciepło. czasem trzeba się też posmucić, nie trzeba zawsze udawać, że się jest takim mocnym, smutek też ma swoje prawa... ściskam Cię :*
w Gdańsku wiosna, no i podobno do środy maksymalnie ma ta zima nas straszyć, a potem już będzie coraz cieplej. i co, nie mówiłam, żeby wierzyć mojemu suwaczkowi? ;)
tyle że na północy podobno będzie deszczowo.
Walerko, trzymaj się ciepło. czasem trzeba się też posmucić, nie trzeba zawsze udawać, że się jest takim mocnym, smutek też ma swoje prawa... ściskam Cię :*
walerka na pewno podróż będzie b. udana - zadzroszczę takiej egoztyki :) ja na urlop zgodnie z grafikiem tegorocznym idę już od 29 marca do 7 kwietnia - bo ja wszystko ustawiam do przyjazdów męża :) ale mój urlop oznacza bycie z mężem w domku, sprzątanie, pranie, gotowanie i może coś robienie przy domku, zero wypoczynku hi hi a teraz jeszcze dojdzie "zabawa" z limuzynką