Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 552

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego, słonecznego, skoro świeci nam słonko.

wypowiedź zmoderowana (Admin46, 2010-03-11 13:39:19)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
u mnie także wiosna pełną gębą:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jechałam dzisiaj z mężem do pracy, bo moje autko było tak zasypane, że nie chciało mi się go skrobać i odśnieżać ;)
.. teraz przebija się słonko ;)
czesc dziewczyny. rozchorowalam sie i to na calego. chcialam oszukac organizm i mi nie wyszlo. smutny mam dzisiaj dzien. na dzis mialam termin porodu i tak leze w lozku i sobie mysle co by bylo gdyby...
sorry ze wam smuce ale nie mam komu.
ja tez dzis zostalam zawieziona do pracy przez mezusia :) :) fakt, ze sie spoznilam 15 min ale checi mial dobre :D
walerka pocieszam Cię :)
walerka glowa do gory...ktos kiedys powiedzial, ze dzieciaczki nie odchodza tylko zmieniają date swoich narodzin :) :) wszystko bedzie dobrze... :)
oj przykro mi walerka ;(
kobiety pamiętają do końca życia takie przeżycia..
walerka - też się boję jak mój dzień nadejdzie - mam tylko nadzieję, że do tego czasu będę znowu w ciąży... trzymaj się...

ja się muszę zbierać bo za chwilę mamy inspekcję...
Cześć :)
Caes. zdrówka dla męża :)
Niezapominajka trzymaj się:*
Walerka bardzo mi przykro...
dzieki dziewczyny. ja tez myslalam ze bede juz w ciazy ale dobrze ze nie jestem bo bym pewnie znowu stracila.
tak probuje sobie myslec o wesolych rzeczach i w sobote jedziemy na urlop na 2 tygodnie do tajlandii - bedzie cieplo i slonecznie i tyle mi potrzeba
no właśnie ;)
a co z tym szczepieniem? zrobiłaś je w końcu?
ach, jak zazdroszczę wakacji:) ja za dwa tygodnie też urlopik - ale jak zwykle do Polski jedziemy...
ja od 7 ide na urlop tygodniowy :) ale z pracy do pracy hihihih :)
a co Ty myśałaś Karollla?? Nie ma tak lekko :) potem będziesz odpoczywać i się obijać :))
szczepienia to ja mialam bo my dosc czesto jezdzimy w takie kraje a ze nie mozemy sie teraz starac to i nie ma problemu z tabletkami na malarie. a wogle to ja bylam tK dumna ze nicn ie chorowalam cala zime a teraz ciagle cos.
hihih...no wlasnie...jeszcze bedzie czas by odpoczywac... :):)
Jak ja marzę o urlopie... ale jeszcze troche - oby do czerwca i wtedy na urlop.
cześć Dziewczyny wpadam tylko na moment, bo strasznie dziś zapracowany dzień mam.
w Gdańsku wiosna, no i podobno do środy maksymalnie ma ta zima nas straszyć, a potem już będzie coraz cieplej. i co, nie mówiłam, żeby wierzyć mojemu suwaczkowi? ;)
tyle że na północy podobno będzie deszczowo.

Walerko, trzymaj się ciepło. czasem trzeba się też posmucić, nie trzeba zawsze udawać, że się jest takim mocnym, smutek też ma swoje prawa... ściskam Cię :*
walerka na pewno podróż będzie b. udana - zadzroszczę takiej egoztyki :) ja na urlop zgodnie z grafikiem tegorocznym idę już od 29 marca do 7 kwietnia - bo ja wszystko ustawiam do przyjazdów męża :) ale mój urlop oznacza bycie z mężem w domku, sprzątanie, pranie, gotowanie i może coś robienie przy domku, zero wypoczynku hi hi a teraz jeszcze dojdzie "zabawa" z limuzynką
To ja sobie odlicze, bo dawno nikt nie odliczał. Niecałe 2h do końca zapracowanego poniedziałku.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry