Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 565

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego - tamten juz długi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak przedszkole wybrane?
jestem :)
:)

Ciśnienie chyba spada, jestem mega śpiąca, poza tym boli mnie głowa...
i ja..
Chyba sie na jedno przedszkole zdecyduje, ale mama mi podpowiedziała żeby jeszcze sie przejśc i na spokojnie obejrzeć i wtedy zdecydować. Ale teraz juz mi sie szala przechyla w kierunku jednego.
dziewczyny byłam dziś z moją Pusią u lekarza bo coś jej narosło i mąż mnie molestował już od dawna żeby to sprawdzić... okazało się że to gruczolak, rak piersi - musimy usunąć jak najszybciej, rokowania podobno dobre, operacja za tydzień...
Witam
Ale dziś ciepło fajnie, szkoda, że zapowiadają deszcze na weekend :/, oby prognozy się nie sprawdziły.
Karolinka mój piesek też miał raka sutków i miała operacje we wrześniu zeszłego roku (usunięcie całej listwy mlecznej), niestety miesiąc temu nastąpiły przerzuty na płuca i kręgosłup, jak to się zakończyło wiecie ;(. A piesek mojego kolegi miał to samo i po operacji żył jeszcze bardzo długo. W wielu przypadkach to rak niezłośliwy, niestety u mojej księżniczki tak nie było :(
Witam się z Wami,

Karolinko, kurczkę przykro mi strasznie.

Pamiętam jak Pusia do Was trafiła i jak się cieszyłaś, że jest.
Trzymam kciuki za Twojego pieska!
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Karola, pies mojej siostry też miał raka piersi. Miała 2 operacje i żyła po nich jeszcze dłuuugo ;-). Także głowa do góry.
Dobrze, że to zauwazylaś i że działasz w tym kierunku!
dzięki za wsparcie, w sumie to ja jestem wyrodna pani bo sprawe bagatelizowałam, to Mariusz mnie naciskał na wizytę u weterynarza, on strasznie jest za Pusią... fajna fotka co?

p.t. "lubię oglądać TV"

image
słodka Pusia :) Napewno wszystko się dobrze skończy i jeszcze długo będziecie się sobą nawzajem cieszyć :)
heloł :)

Kaś, super, że udało się z tymi miejscami w przedszkolach! a jak z lokalizacją w tych alternatywnych miejscach?

Karolcia, trzymam kciuki za Pusię, fotka boska, na pewno zabieg się uda i Pusia będzie zdrowa jak ryba :)
Witam piątkowo :)
Zajrzałam do Was przed praca jeszcze, bo chciałam Wam życzyć pogodnego i udanego weekendu majowego :*
Oby dzisiejszy dzień w pracy minął szybko i bezproblemowo :), pa.
niezapominajko i Tobie też udanego weekendziku :) w Rumi super ciepło, po raz pierszy ubrałam w tym roku jasny garniturek do pracy i jasne szpilki hi hi wczoraj byłam taka przybita, Mariusz także bardzo, ale musi być dobrze przecież, prawda?

dziś jedziemy do siebie na wieś, Pusia będzie do woli biegać przez cztery dni, a ja będę sadzić i grzebać w ziemi :)
Cześć, ale wczoraj ciepło było- lato normalnie. Dzisiaj troche hmury - mam nadzieje, że sie rozpogodzi.
Jadwisia, jesli chodzi o lokalizację przedszkoli to są w miare blisko. Codziennie jeżdżę do pracy do Gdańska wiec będe go podwozić. Gdybym miała jechac komunikacja to troche gorzej, no ale jakos muszę sobie radzic.
oczywiście chodzilo mi o *chmury
witam koleżanki:)
Jutro jeszcze do pracy i mam tydzień laby:) I planuje się obijać przez cały tydzień!
hejjka :) fajna fotka piesiulkka :) :) no to jeszcze tylko pare godzin w pracy i mamy weekend :) huraaaa
Cześć!

Karolina, trzymam kciuki za Pusię! Będzie dobrze! :))
Hej hej!
Dzis o 18 jadę sobie nad jeziorko ;-)). Tylko słyszałam, że pogoda ma być nie tego...kurcze!

Miłego i SZYBKIEGO dnia!
ja trzymam kciuki aby z pieskiem było wszystko dobrze... U nas miało padać dzisiaj - a tymczasem jest śliczne słoneczko:)
Mi tutaj lekarz zalecił wcinanie witaminy d w ciąży... bo jest mało słońca - a ja myślę, że tu więcej słońca niż w Polsce... więc mnie jakoś nie przekonał;P
Mar-chew zazdroszczę dłuższego wolnego, ale przynajmniej odpoczniesz :) ja mam nadzieję, że cały weekend będzie w miarę ciepły i słoneczny bo jak pisałam chce grzebać w ziemi, wczoraj w Lidlu była wyprzedaż nasion i jak głupia ich sobie znów nakupowałam :)

a rodzice przyjadą dopiero w niedziele do mnie więc mam dwa dni w "samotności" i spokoju, choć pewnie z sąsiadami jakiegoś grilka zrobimy no i w sumie wzięłam sobie robótkę zaproszeń ślubnych - dwa zleconka żeby nadgonić robotę, ale jeśli będzie ałdnie na dworze to szkoda siedzieć w domu no chyba że wyniosę na dwór stół i popracuje na dworze :)
heja
My weekend majowy w domu. Będziemy spacerowac bulwarem :)
przyda mi się ten urlop bo ostatnio ciężko w pracy było... staram się nie przemęczać - ale są takie dni, że się nie da... i jeszcze tak łatwo mnie teraz wytrącić z równowagi i taka wrażliwa jestem;P
PS. Co się stało z Caes i Kasią?
Chyba zaginęły w akcji ;P

A my jutro jedziemy do teściów, mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo według prognoz ma padać i być zimno :/
właśnie przeczytałam wątek dla starających się (trochę mi to zajęło)... a tam takie lukrowanie w kierunku ja-dwisi - no nie mogę;P przecież wszyscy wiemy, że jest wredną zołzą;P
hahaha :) oj mar-chew, mar-chew :) :)
Ale macie fajnie, a ja pozbyłam się dziecka na weekend a sama będę pracować:( buuuuu:)
Jadwisia udaje tylko miłą ;)
Ja też właśnie przebrnęłam przez "starające się" ufff!
Mar-chew, to prawda, dorzuciłam tam też swoje trzy grosze na temat Ja-dwisi ;-). Ale to z pełną premedytacją, żeby ją zemdliło od tego słodzenia! ;-))))
Znacie http://www.demotywatory.pl ??:>
ja już dzisiaj przejrzałam:)
Właśnie jestem na etapie oglądania :) Uwielbiam tą stronę www ;D

Mąż mi nie wybaczy... że bez nigo! :)
W starej pracy jak byłam na wypowiedzeniu to z nudów w tydzień przejrzałam dużą część galerii....tak mnie to wtedy wciągnęło.
Dzień dobry
A mi siostra kiedyś pokazałą tą stronę :) Od tamtego momentu jestem wierną fanką demotywatorów... Świetne zdjęcia, prawdziwe przede wszystkim! ;D
Cześć Kropusiu!
mój dawno się z tym pogodził, że oglądam bez niego - poza tym często oglądam drugi raz z nim:)
A mój jeszcze ni emoże :P
nie pracujcie aż tak ciężko;P
eeee, pewnie udają! ;D
ale nudno w domu:(
To chodź do mnie, pomożesz mi przy prasowaniu ;)

Ehh, wszyłam na chwilę na balkon, jest tak ciepło że już czuję na sobie opaleniznę "na mahoń":D

Takiego korku u siebie co teraz to jeszcze nie widziałam, mimo iż jest tutaj zawsze tłocznie na drodze... Samochody, spaliny i ten jod!! :D
czyli masz wszystko co człowiekowi niezbędne do funkcjonowania - na balkonie:) eh, takie ciekawe zajęcia to ja mam u siebie w domu;P
Nie to nie :P

Już jest cały zestaw "wypoczynkowy". Nawet bratki pięknie rosną i maciejki wypuściły już ( mój pseudoogródek dający niezwykły efekt kolorystyczny mojemu balkonowi ;))
Mój mąż mówi, że jeszcze beczka z piwem by się przydała :D ... schłodzonym odrazu :))
Silje, i kelner do tego wszystkiego:)
ja proponuję jeszcze jacuzzi na tym balkonie:)
Taaaa, i zespół taneczny "HULA" :D
no mi się też chce piwka i to bardzo - do grilka :)
No ja jutro będę miała grilla i zawsze te nasze rodzinne długie weekendy były z piwkiem. Teraz zresztą też będą. Ja kupiłam sobie substytut w postaci bezalkoholowego. Jedno wypiję tak do grilla, bo lubię smak chmielu ;-).
Jutro na weekend jade od siostry, w niedziele chce kupic farby i malowac przedpokój i duży pokój - wykorzystać wolny od pracy tydzień.
Uuu Kaś, to poważne plany masz i pracowity czas przed sobą!
cześć Zołzy :)

no wiedziałam, że mnie sprowadzicie na ziemię, na szczęście się na Was nie zawiodłam :))

ufff, jaki mam ciężki dzień dzisiaj, od rana szkoła, potem załatwianie różnych spraw w związków z wystawą fotograficzną w szkole, teraz kończyłam tłumaczenie i mam jeszcze pracę licencjacką do sprawdzenia.

ale teraz muszę wyjść choć na chwilę skorzystać z pięknej pogody, wieczorem jeszcze popracuję.

słuchajcie, mojej kochanej Trójeczki nie da się słuchać po prostu chwilami od tej zmiany dyrektora, teraz właśnie wymądrza się tam i narzuca swoje zdanie Pospieszalski, masakra.
tfu, Wildstein :(
a ja miałam tyle rzeczy dzisiaj załatwić... ale jak skoro oczka same się kleją... wolny dzień to chociaż można pospać... właśnie mnie małżon obudził i tak sobie myślę, że czas najwyższy się ruszyć...
Korzystając z okazji, życzę Wam udanego weekendu majowego! :D
Paaa...
wzajemnie :)

ja będę w weekend trochę pracować, ale też planujemy wyskoczyć na jeden dzień do znajomych do domku na sport narodowy Polaków, czyli "gryla" ;))
;-)))

Dziewczynki! Miłego weekendu! I mam nadzieje, że prognozy się mylą i że weekend będzie cieplutki i słoneczny!

Buziaki!
dziewczyny, bawcie się dobrze:)
wzajemnie, Babeczki, odpoczywajcie :)
podbijam już weekendowo :)
czesc,

ta zolza ja-dwisa, hihi...

czytam was i troszke tesknie hihi

u mnie oki, ciezkie czsy nastaly, bo w sumie caly czas sama jestem i moj maz Blanki w ogole nie widzi, do tego moja mama naskypie szybciej zobaczyla jak Blanka obkreca sie hihi,niz jej wlasny tatus...ale jak to mowia bez pracy nie ma kolaczy....nawet nie mam kiedy wyjsc na wieczor np.z walerka, teraz w pon.wpadnie do mnie kolezanka wlasnie z pracy hihi

my tez na picnic mielismy sie wybrac do Dover, ale ma byc brzydki i zimny dlugi weekend jak zwykle w UK, a ja zawitam w Gda znow w czerwcu, wiec wtedy spotkanie, ja moge opijac nowe zaciazone, a za nast.3mac kciuki...

Mar-chew, Michalowa, czytam watek wasz , ale nie pisze tylko mysle, i przezywam,

Michalowo, paczka szykuje sie i juz prawie dokonczona...wiec jeszcze troszke cieprliwosci...

Marchew, ja na opieke nad dzidzia w UK nie narzekam, mala zostala spr. na serce w szpitalu w londynie, tym znanym dzieciecym w centrum, i wyszlo ok, choc pierwsze usg nie bylo perfekcyjne i od razu na konsultacje do prof i tam znow badania i juz wszystko wyszlo ok, wiec jak cos jest nie tak to zajma sie, ale ja wiem, ze wszystko bedzie oki...

moze wkleje fote mlodej z basenu....

http://img13.imageshack.us/img13/7021/dsc03221j.jpg
image
Izulucha Blaneczka do schrupania :)
wetnę się na moment. no tak, trójka... przykre to, bardzo. poza tym powiem szczerze, że dla mnie pan W. i pan P. to takie jakby mentalno-poglądowe bliźniaki, porównanie jest celowe ;)))
moja siostra też ma problem z przedszkolem. to też jakaś straszna organizacja.
już zmykam, udanego łikendu.
image
a ja was wyjatkowo pozdrawiam z Gdanska. chyba jestem jedyna osoba ktora sie cieszy ze sie pogoda psuje bo sprawdziam pogode przed wyjazdem mowilo z bedzie zimno to wzielam cieple rzeczy i teraz sie gotuj w tym upale.
niezapominajka zaitrygowalas mnie wypowiedzia z tego ferelnego watku czy my sie znamy?
a jeszcze dodajac ja wyznaje zasade na tym forum, pisze tylko to co bym sie nie wstydzila powiedziec osobie w twarz i nie ujawniam faktow ktorych nie chce aczkolwiek musze przyznac ze moje poronienie wyrwalo mi sie troche spod kontroli i zaluje ze jest tu powszchnie wiadomo bo ogolnie wie o tym bardzo malo osob. rowniez to forum uzmyslowilo mi ze trzeba byc bardzo ostroznym bo potem nieznane ci osoby wyrzucaja ci to bo dana informacja jest wlasnoscia publiczna na forum.
no nic to moje wywody na piatkowy wieczor, pewnie kompletnie zagmatwalam. zycze wszystkim milego weekendu i wincie mnie za zla pogode
Niezapominajko, oj tak, i juz przutula sie, po to aby cie gryzc hihi i glosno smieje sie , a to rozbawi cie na maxa, nawet jak masz dola....

Jadwisiu, zgadzam sie , ze 3jak zos upadla, i ci ludzie, ble ble ble, chyba przedwczoraj widzialam program Warto Rozmawiac, po prostu propaganda i interpretacja faktow, po prostu zenujaca....
Walerko, zazdroszcze oj bardzo....kochana, baw sie dobrze i nie przejmuj sie, oprocz ciebie jest tutaj jeszcze jedna os., kt. mocno kibicuje....buziaki, z pochmurnego i juz zimnego Londynu,
Walerko Tobie kibicuje równie mocno jak Jadwisi, ze względu na to, że zaglądasz do naszego wątku. Wiadomo Tobie, Jadwisi, Karolince Michałowej i Marchew zawsze wyjątkowo kibicowałam i będę kibicować :) Oczywiście za inne dziewczyny również mocno trzymam kciuki i życzę im jak najszybszego zafasolkowania.

Izulucha jakbym dostała Blanke w swoje ręce to tak bym ją wycałowała, że chyba by już zawsze krzyczała i płakała na mój widok :P
Pozatym chciałam jeszcze wywołać dziewczyny: Floraska, Caes, Kasia, Kropusia halo? Lista obecności już dawno nie podpisywana :(
Niezapominajko, ale to ze szczescia Blanka robilaby, wiec najwazniejsze hihi
Tak, tak ze szczęścia to ona by pewnie piszczała jakbym sobie szła :), a tak poważnie to dzieci takie malutkie są milusie można je wyściskać, wycałować, bo później z wiekiem to już coraz gorzej z pieszczotami :)
witam:)
Ja jeszcze dzisiaj do pracy i mogę się cieszyć urlopem:)
właśnie sprawdziłam pogodę - ma być dzisiaj burza...
Dzień Dobry :)
Marchew odpoczywaj i ciesz się urlopem, Tobie i maleństwu się należy.
U nas pogoda nie zachwyca :/, ale bynajmiej nie pada. Brakuje słońca, pamiętam zeszłoroczna majówke i byłam ubrana jak na lato, ehh, a teraz słońce jakoś nie ma siły wybić się zza chmur.
idę dzisiaj szybciej do pracy (potrzebują mnie:)) więc szybciej zacznę urlop:)
Dzień Dobry niedzielnie :)
Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem na grillu na działce u rodziców mojego M., pogoda była całkiem znośna chociaż brakowało słońca i momentami wiało, ale dziś to chyba jest zimniej i więcej chmur :(
cześć :)

kilkukrotnie zostałam wywołana do tablicy, więc nie miałam sumienia się nie odezwać ;) żyję i mam się nieźle ;) rzadko niestety tu bywam, jeszcze rzadziej się udzielam - z różnych względów ;) ale nie zapominam o Was "stare" dobre koleżanki :) z którymi tyle godzin przesiedziałam i przeplotkowałam w pracy hihi ;)

Michałowa, Marchew - Wam życzę spokojnej ciąży, lekkich porodów i zdrowiutkich bobasków :) wiedziałam, że się uda ;)

Jadwisia - pozostaje mi tylko podpisać się pod słowami dziewczyn z wątku dla starających się, który przeglądam równolegle z wątkiem dla zapracowanych i trzymam za Ciebie kciuki z całej siły jaką tylko mam w palcach :) zresztą wiesz o tym, co nie? ;) - jesteś świetną babką :) i zasługujesz na te słowa :) i na szczęście, na które tyle już czekasz :) ale ono w końcu się do Ciebie uśmiechnie, bo nie omija dobrych ludzi :) zobaczysz :)

Kasia - a do Ciebie to napiszę maila :) dopiero wróciliśmy z weekendu majowego, więc byłam odcięta od neta, ale jak tylko się ogarnę to się odezwę :) ucieszyłam się, że napisałaś :) bo się stęskniłam :) tylko ta pogoda sobie normalnie w kulki leci :) szkoda :)

Izulucha - rośnie Wam śliczna maleńka, rośnie :)

łoł, ale się rozpisałam :) niemal jak za starych, dobrych czasów hihi :) może jeszcze kiedyś wrócą? ;))

buziaki dziewczyny :)

Niezapominajka - miałam Tobie jeszcze napisać, że po pierwsze to dziękuję za pamięć hihi ;) a po drugie - nie jestem na bieżąco i nie wiem jak sytuacja z pracą, ale jeśli bez zmian to zaciskam kciukasy, by znalazło się to, czego szukasz :)

Witajcie dziewczyny ja właśnie zjechałam do rodziców bo leje jak scebra... dobrze że choć trzy dni były w miarę ładne, nasadziłam i napieliłam się jak dzika, wszystko u mnie pięknie kwitnie, nawet czereśnia ma już mnóstwo biełego kwiecia - bajka :) pierwszy grilek zaliczony wczoraj popołudniu z rodzinką

Pusia wariowała na dworze cały czas, hasała jak dzika więc dziś padnięta jak mops, na dodatek wytarzała mi się wczoraj gdzieś i cuchnie gównem, wyprałam ją ale nic to nie dało, gdzie ona była to ja nie wiem!? :)

Blaneczka śliczna!
cześć Caes! :)
bardzo Ci dziękuję za miłe słowa :) że trzymasz kciuki, wiem :) i też dziękuję.
fajnie, że zajrzałaś - oj mogłyby te stare dobre czasy wrócić, ja nie miałabym nic przeciwko.

a tak w ogóle, jak już wywołałyśmy z kolei Niezapominajkę do tablicy, to praca pracą, ale ja się od jakiegoś czasu chcę zapytać, i stale zapominam, jak przygotowania do ślubu??? :))

a Blaneczka jest słodka, a na żywo jeszcze słodsza, wiem, co mówię ;))
Witam wieczornie :)
No i jak zwykle wolne za szybko minęło :(
Caes jak miło, że w końcu do nas zajrzałaś, aj tęskno mi za starymi czasami...i też bardzo liczę na to, że jeszcze powrócą...
Jeśli chodzi o moja pracę to już nie opiekuje się dzieckiem, znalazłam inne zajęcie, ale traktuje je przejściowo, ciągle szukam czegoś konkretnego...
Ślub...jaki ślub? :P Nie wyobrażam sobie być żoną, hehe...a tak poważnie to narazie jeszcze nie wiemy, mamy pewne plany dotyczące założenia rodziny i wtedy tez pomyślimy o ślubie, ale zobaczymy co przyniesie przyszłość.
Jadwisiu, a ja Tobie dziękuje za miły opis pod zdjęciem na nk :*
pfff kłamałam ;)))))
"pewne plany", to brzmi frapująco ;)
Jadwisia nawet nie przypuszczałam, że ten opis mógł byc szczery :), ale z grzeczności wypadało podziękować, a jak mój M. się zapytał od kogo ten opis, to nawet mu powiedziałam, że to od takiej jednej zołzy..kochanej :P
no... dla takiej innej zołzy - też kochanej :)
Zmykam już z kompa, idę pod prysznic i do łóżeczka, bo jutro trzeba wcześnie wstać do pracy :/
Ale pocieszające jest to, że niedługo weekend hehe :P
Dobranoc :*
noooo o jeden dzień bliżej :)

dobranoc!
podbijam Wam dziewczyny :) ja już za 30 minut wyruszam na SKM :D pogoda do d.... niestety

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Cześć koleżanki

Ostatnio moja aktywność ograniczała się do "dzień dobry". Tak to jest z tą moją pracą, że jak nawet uda mi się wejść na stronkę to i tak zaraz muszę ją zamykać i nawet nie dam rady niczego przeczytać. Nie zauważyłam nawet zniknięcia Caes. ...
Dopiero dziś rano...
Caes. nie wiem co się stało, ale obawiam się, że bez Ciebie ten wątek upadnie.
Hej dziewczyny ;)

no widze, ze stara kadra sie odezwała ;) Pozdrowienia dla Was dziewczyny i wpadajcie częściej :D
Miłego dzionka zołzy :P
czesc dziewuchy....ale mi sie nic nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....tragedia............. :( dobrze, ze jutro sroda, potem czwartek i piatek i znowu wolne :D
cześć; ale kijowa pogoda, a ja dziś sama w pracy :)
Cześć!

Karollla, rozbrajasz mnie! ;D

Caes, nie znam powodów Twojego odjścia od wątku, ale bardzo miło, że zajrzałaś do nas! Mimo wszystko zaglądaj CZĘŚCIEJ, bo jak widzisz wszystkie tutaj za Tobą tęsknimy (za Kasią też, oczywiście!)! :)) Pozdrawiam Cię/ Was i buźka! :*
No to przywitam się i ja :), ta ze starej ekipy ;)
U mnie wszystko ok, miałam co prawda trochę gorszy czas ale jest już lepiej.
Cieszę się, że nasz wątek nie zginął. Ja postaram się do Was zaglądać częściej :)
Izulucha Blanka jest śliczna, rośnie jak na drożdżach:), dobrze że badania wyszły super.
Silje dzięki za miłe słowa :)
Piszę trochę bez ładu i składu bo praca już czeka.
Pozdrawiam Was serdecznie:)
no to dzisiaj też się witam ;)

Kropusia, no ładnie, MOJEGO zniknięcia nie zauważyć??? wstyd! ;)))

zniknęłam, bo się pozmieniało bardzo mocno. ale kiedyś już tak było, Kropusia, na pewno to pamiętasz. a potem wszystko wróciło. więc może i tym razem wróci? ;) a myślę, że beze mnie wątek da sobie jakoś radę ;)) nowe koleżanki dzielnie go podtrzymują ;)) i kilka starych zołz jeszcze od czasu do czasu podpisuje listę obecności ;)

ja dzisiaj jeszcze mam wolne :) więc... idę sprzątać ;) miłego dnia

witam i ja:)
Na dworze jest ślicznie a ja na urlopie:)
oj Mar-chew to tylko pozazdrościc urlopu i pogody z resztą tez..u mnie szaro buro ;/
a urlop dopiero w sierpniu...ehhhh..no ale ktoś musi pracować, żeby inne zołzy mogły odpoczywać :P
Caes. szybko posprzątaj i jeszcze korzystaj z wolnego :), nie powiem zazdroszczę wolnych dni ;))
heja

Ale fatalnie było dzis wstac masakra. ale jutro juz sroda i niedługo weekend hih.
Musze sie wam pochwalic, mojemu dziecku wyszły 2 dolne jedynki :)
w ogóle Stokrota czy Michalinka nie miała być Helenką? Czy ja coś mylę?
Cześć zołzy!
Jaka szkoda, że "długi" weekend tak szybko minął.

Ceas i Kasia się odezwały! ;-)))) Nareszcie!
Mar-chew, chyba córeczka Zory to Helenka. Poprawcie mnie jeśli się mylę!
Michalowa nie mylisz się :) Zora ma Helenkę :)
ja zwykle wszystko mi się w głowie miesza...
mar-chew spoko :)
Mar-chew starość nie radość hihi ;P
Ojejku, jejku ale ponury dzien!
ja bym tam powiedziala o merchewce ze ma umysl ciazowy.
witam juz z londynu jak uslyszalam ze wulkan znowu dziala to odetchnelam jak wyladowalam w londynie. dobrze ze tylko 4 dni do weekendu ale za to bardzo pracowite.
Hop hop, zapraszam do nowego wątku :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry