Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 565

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego - tamten juz długi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej hej!
Dzis o 18 jadę sobie nad jeziorko ;-)). Tylko słyszałam, że pogoda ma być nie tego...kurcze!

Miłego i SZYBKIEGO dnia!
ja trzymam kciuki aby z pieskiem było wszystko dobrze... U nas miało padać dzisiaj - a tymczasem jest śliczne słoneczko:)
Mi tutaj lekarz zalecił wcinanie witaminy d w ciąży... bo jest mało słońca - a ja myślę, że tu więcej słońca niż w Polsce... więc mnie jakoś nie przekonał;P
Mar-chew zazdroszczę dłuższego wolnego, ale przynajmniej odpoczniesz :) ja mam nadzieję, że cały weekend będzie w miarę ciepły i słoneczny bo jak pisałam chce grzebać w ziemi, wczoraj w Lidlu była wyprzedaż nasion i jak głupia ich sobie znów nakupowałam :)

a rodzice przyjadą dopiero w niedziele do mnie więc mam dwa dni w "samotności" i spokoju, choć pewnie z sąsiadami jakiegoś grilka zrobimy no i w sumie wzięłam sobie robótkę zaproszeń ślubnych - dwa zleconka żeby nadgonić robotę, ale jeśli będzie ałdnie na dworze to szkoda siedzieć w domu no chyba że wyniosę na dwór stół i popracuje na dworze :)
heja
My weekend majowy w domu. Będziemy spacerowac bulwarem :)
przyda mi się ten urlop bo ostatnio ciężko w pracy było... staram się nie przemęczać - ale są takie dni, że się nie da... i jeszcze tak łatwo mnie teraz wytrącić z równowagi i taka wrażliwa jestem;P
PS. Co się stało z Caes i Kasią?
Chyba zaginęły w akcji ;P

A my jutro jedziemy do teściów, mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo według prognoz ma padać i być zimno :/
właśnie przeczytałam wątek dla starających się (trochę mi to zajęło)... a tam takie lukrowanie w kierunku ja-dwisi - no nie mogę;P przecież wszyscy wiemy, że jest wredną zołzą;P
hahaha :) oj mar-chew, mar-chew :) :)
Ale macie fajnie, a ja pozbyłam się dziecka na weekend a sama będę pracować:( buuuuu:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Jadwisia udaje tylko miłą ;)
Ja też właśnie przebrnęłam przez "starające się" ufff!
Mar-chew, to prawda, dorzuciłam tam też swoje trzy grosze na temat Ja-dwisi ;-). Ale to z pełną premedytacją, żeby ją zemdliło od tego słodzenia! ;-))))
Znacie http://www.demotywatory.pl ??:>
ja już dzisiaj przejrzałam:)
Właśnie jestem na etapie oglądania :) Uwielbiam tą stronę www ;D

Mąż mi nie wybaczy... że bez nigo! :)
W starej pracy jak byłam na wypowiedzeniu to z nudów w tydzień przejrzałam dużą część galerii....tak mnie to wtedy wciągnęło.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Dzień dobry
A mi siostra kiedyś pokazałą tą stronę :) Od tamtego momentu jestem wierną fanką demotywatorów... Świetne zdjęcia, prawdziwe przede wszystkim! ;D
Cześć Kropusiu!
mój dawno się z tym pogodził, że oglądam bez niego - poza tym często oglądam drugi raz z nim:)
A mój jeszcze ni emoże :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry