Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 565

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego - tamten juz długi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie pracujcie aż tak ciężko;P
eeee, pewnie udają! ;D
ale nudno w domu:(
To chodź do mnie, pomożesz mi przy prasowaniu ;)

Ehh, wszyłam na chwilę na balkon, jest tak ciepło że już czuję na sobie opaleniznę "na mahoń":D

Takiego korku u siebie co teraz to jeszcze nie widziałam, mimo iż jest tutaj zawsze tłocznie na drodze... Samochody, spaliny i ten jod!! :D
czyli masz wszystko co człowiekowi niezbędne do funkcjonowania - na balkonie:) eh, takie ciekawe zajęcia to ja mam u siebie w domu;P
Nie to nie :P

Już jest cały zestaw "wypoczynkowy". Nawet bratki pięknie rosną i maciejki wypuściły już ( mój pseudoogródek dający niezwykły efekt kolorystyczny mojemu balkonowi ;))
Mój mąż mówi, że jeszcze beczka z piwem by się przydała :D ... schłodzonym odrazu :))
Silje, i kelner do tego wszystkiego:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
ja proponuję jeszcze jacuzzi na tym balkonie:)
Taaaa, i zespół taneczny "HULA" :D
no mi się też chce piwka i to bardzo - do grilka :)
No ja jutro będę miała grilla i zawsze te nasze rodzinne długie weekendy były z piwkiem. Teraz zresztą też będą. Ja kupiłam sobie substytut w postaci bezalkoholowego. Jedno wypiję tak do grilla, bo lubię smak chmielu ;-).
Jutro na weekend jade od siostry, w niedziele chce kupic farby i malowac przedpokój i duży pokój - wykorzystać wolny od pracy tydzień.
Uuu Kaś, to poważne plany masz i pracowity czas przed sobą!
cześć Zołzy :)

no wiedziałam, że mnie sprowadzicie na ziemię, na szczęście się na Was nie zawiodłam :))

ufff, jaki mam ciężki dzień dzisiaj, od rana szkoła, potem załatwianie różnych spraw w związków z wystawą fotograficzną w szkole, teraz kończyłam tłumaczenie i mam jeszcze pracę licencjacką do sprawdzenia.

ale teraz muszę wyjść choć na chwilę skorzystać z pięknej pogody, wieczorem jeszcze popracuję.

słuchajcie, mojej kochanej Trójeczki nie da się słuchać po prostu chwilami od tej zmiany dyrektora, teraz właśnie wymądrza się tam i narzuca swoje zdanie Pospieszalski, masakra.
tfu, Wildstein :(
a ja miałam tyle rzeczy dzisiaj załatwić... ale jak skoro oczka same się kleją... wolny dzień to chociaż można pospać... właśnie mnie małżon obudził i tak sobie myślę, że czas najwyższy się ruszyć...
Korzystając z okazji, życzę Wam udanego weekendu majowego! :D
Paaa...
wzajemnie :)

ja będę w weekend trochę pracować, ale też planujemy wyskoczyć na jeden dzień do znajomych do domku na sport narodowy Polaków, czyli "gryla" ;))
;-)))

Dziewczynki! Miłego weekendu! I mam nadzieje, że prognozy się mylą i że weekend będzie cieplutki i słoneczny!

Buziaki!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry