Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 565

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego - tamten juz długi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie pracujcie aż tak ciężko;P
eeee, pewnie udają! ;D
ale nudno w domu:(
To chodź do mnie, pomożesz mi przy prasowaniu ;)

Ehh, wszyłam na chwilę na balkon, jest tak ciepło że już czuję na sobie opaleniznę "na mahoń":D

Takiego korku u siebie co teraz to jeszcze nie widziałam, mimo iż jest tutaj zawsze tłocznie na drodze... Samochody, spaliny i ten jod!! :D
czyli masz wszystko co człowiekowi niezbędne do funkcjonowania - na balkonie:) eh, takie ciekawe zajęcia to ja mam u siebie w domu;P
Nie to nie :P

Już jest cały zestaw "wypoczynkowy". Nawet bratki pięknie rosną i maciejki wypuściły już ( mój pseudoogródek dający niezwykły efekt kolorystyczny mojemu balkonowi ;))
Mój mąż mówi, że jeszcze beczka z piwem by się przydała :D ... schłodzonym odrazu :))
Silje, i kelner do tego wszystkiego:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
ja proponuję jeszcze jacuzzi na tym balkonie:)
Taaaa, i zespół taneczny "HULA" :D
no mi się też chce piwka i to bardzo - do grilka :)
No ja jutro będę miała grilla i zawsze te nasze rodzinne długie weekendy były z piwkiem. Teraz zresztą też będą. Ja kupiłam sobie substytut w postaci bezalkoholowego. Jedno wypiję tak do grilla, bo lubię smak chmielu ;-).
Jutro na weekend jade od siostry, w niedziele chce kupic farby i malowac przedpokój i duży pokój - wykorzystać wolny od pracy tydzień.
Uuu Kaś, to poważne plany masz i pracowity czas przed sobą!
cześć Zołzy :)

no wiedziałam, że mnie sprowadzicie na ziemię, na szczęście się na Was nie zawiodłam :))

ufff, jaki mam ciężki dzień dzisiaj, od rana szkoła, potem załatwianie różnych spraw w związków z wystawą fotograficzną w szkole, teraz kończyłam tłumaczenie i mam jeszcze pracę licencjacką do sprawdzenia.

ale teraz muszę wyjść choć na chwilę skorzystać z pięknej pogody, wieczorem jeszcze popracuję.

słuchajcie, mojej kochanej Trójeczki nie da się słuchać po prostu chwilami od tej zmiany dyrektora, teraz właśnie wymądrza się tam i narzuca swoje zdanie Pospieszalski, masakra.
tfu, Wildstein :(
a ja miałam tyle rzeczy dzisiaj załatwić... ale jak skoro oczka same się kleją... wolny dzień to chociaż można pospać... właśnie mnie małżon obudził i tak sobie myślę, że czas najwyższy się ruszyć...
Korzystając z okazji, życzę Wam udanego weekendu majowego! :D
Paaa...
wzajemnie :)

ja będę w weekend trochę pracować, ale też planujemy wyskoczyć na jeden dzień do znajomych do domku na sport narodowy Polaków, czyli "gryla" ;))
;-)))

Dziewczynki! Miłego weekendu! I mam nadzieje, że prognozy się mylą i że weekend będzie cieplutki i słoneczny!

Buziaki!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry