Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 565

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego - tamten juz długi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Walerko Tobie kibicuje równie mocno jak Jadwisi, ze względu na to, że zaglądasz do naszego wątku. Wiadomo Tobie, Jadwisi, Karolince Michałowej i Marchew zawsze wyjątkowo kibicowałam i będę kibicować :) Oczywiście za inne dziewczyny również mocno trzymam kciuki i życzę im jak najszybszego zafasolkowania.

Izulucha jakbym dostała Blanke w swoje ręce to tak bym ją wycałowała, że chyba by już zawsze krzyczała i płakała na mój widok :P
Walerko, zazdroszcze oj bardzo....kochana, baw sie dobrze i nie przejmuj sie, oprocz ciebie jest tutaj jeszcze jedna os., kt. mocno kibicuje....buziaki, z pochmurnego i juz zimnego Londynu,
Niezapominajko, oj tak, i juz przutula sie, po to aby cie gryzc hihi i glosno smieje sie , a to rozbawi cie na maxa, nawet jak masz dola....

Jadwisiu, zgadzam sie , ze 3jak zos upadla, i ci ludzie, ble ble ble, chyba przedwczoraj widzialam program Warto Rozmawiac, po prostu propaganda i interpretacja faktow, po prostu zenujaca....
a ja was wyjatkowo pozdrawiam z Gdanska. chyba jestem jedyna osoba ktora sie cieszy ze sie pogoda psuje bo sprawdziam pogode przed wyjazdem mowilo z bedzie zimno to wzielam cieple rzeczy i teraz sie gotuj w tym upale.
niezapominajka zaitrygowalas mnie wypowiedzia z tego ferelnego watku czy my sie znamy?
a jeszcze dodajac ja wyznaje zasade na tym forum, pisze tylko to co bym sie nie wstydzila powiedziec osobie w twarz i nie ujawniam faktow ktorych nie chce aczkolwiek musze przyznac ze moje poronienie wyrwalo mi sie troche spod kontroli i zaluje ze jest tu powszchnie wiadomo bo ogolnie wie o tym bardzo malo osob. rowniez to forum uzmyslowilo mi ze trzeba byc bardzo ostroznym bo potem nieznane ci osoby wyrzucaja ci to bo dana informacja jest wlasnoscia publiczna na forum.
no nic to moje wywody na piatkowy wieczor, pewnie kompletnie zagmatwalam. zycze wszystkim milego weekendu i wincie mnie za zla pogode
image
wetnę się na moment. no tak, trójka... przykre to, bardzo. poza tym powiem szczerze, że dla mnie pan W. i pan P. to takie jakby mentalno-poglądowe bliźniaki, porównanie jest celowe ;)))
moja siostra też ma problem z przedszkolem. to też jakaś straszna organizacja.
już zmykam, udanego łikendu.
Izulucha Blaneczka do schrupania :)
image
czesc,

ta zolza ja-dwisa, hihi...

czytam was i troszke tesknie hihi

u mnie oki, ciezkie czsy nastaly, bo w sumie caly czas sama jestem i moj maz Blanki w ogole nie widzi, do tego moja mama naskypie szybciej zobaczyla jak Blanka obkreca sie hihi,niz jej wlasny tatus...ale jak to mowia bez pracy nie ma kolaczy....nawet nie mam kiedy wyjsc na wieczor np.z walerka, teraz w pon.wpadnie do mnie kolezanka wlasnie z pracy hihi

my tez na picnic mielismy sie wybrac do Dover, ale ma byc brzydki i zimny dlugi weekend jak zwykle w UK, a ja zawitam w Gda znow w czerwcu, wiec wtedy spotkanie, ja moge opijac nowe zaciazone, a za nast.3mac kciuki...

Mar-chew, Michalowa, czytam watek wasz , ale nie pisze tylko mysle, i przezywam,

Michalowo, paczka szykuje sie i juz prawie dokonczona...wiec jeszcze troszke cieprliwosci...

Marchew, ja na opieke nad dzidzia w UK nie narzekam, mala zostala spr. na serce w szpitalu w londynie, tym znanym dzieciecym w centrum, i wyszlo ok, choc pierwsze usg nie bylo perfekcyjne i od razu na konsultacje do prof i tam znow badania i juz wszystko wyszlo ok, wiec jak cos jest nie tak to zajma sie, ale ja wiem, ze wszystko bedzie oki...

moze wkleje fote mlodej z basenu....

http://img13.imageshack.us/img13/7021/dsc03221j.jpg
podbijam już weekendowo :)
wzajemnie, Babeczki, odpoczywajcie :)
dziewczyny, bawcie się dobrze:)
;-)))

Dziewczynki! Miłego weekendu! I mam nadzieje, że prognozy się mylą i że weekend będzie cieplutki i słoneczny!

Buziaki!
wzajemnie :)

ja będę w weekend trochę pracować, ale też planujemy wyskoczyć na jeden dzień do znajomych do domku na sport narodowy Polaków, czyli "gryla" ;))
Korzystając z okazji, życzę Wam udanego weekendu majowego! :D
Paaa...
a ja miałam tyle rzeczy dzisiaj załatwić... ale jak skoro oczka same się kleją... wolny dzień to chociaż można pospać... właśnie mnie małżon obudził i tak sobie myślę, że czas najwyższy się ruszyć...
tfu, Wildstein :(
cześć Zołzy :)

no wiedziałam, że mnie sprowadzicie na ziemię, na szczęście się na Was nie zawiodłam :))

ufff, jaki mam ciężki dzień dzisiaj, od rana szkoła, potem załatwianie różnych spraw w związków z wystawą fotograficzną w szkole, teraz kończyłam tłumaczenie i mam jeszcze pracę licencjacką do sprawdzenia.

ale teraz muszę wyjść choć na chwilę skorzystać z pięknej pogody, wieczorem jeszcze popracuję.

słuchajcie, mojej kochanej Trójeczki nie da się słuchać po prostu chwilami od tej zmiany dyrektora, teraz właśnie wymądrza się tam i narzuca swoje zdanie Pospieszalski, masakra.
Uuu Kaś, to poważne plany masz i pracowity czas przed sobą!
Jutro na weekend jade od siostry, w niedziele chce kupic farby i malowac przedpokój i duży pokój - wykorzystać wolny od pracy tydzień.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry