Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 565

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego - tamten juz długi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znacie http://www.demotywatory.pl ??:>
Ja też właśnie przebrnęłam przez "starające się" ufff!
Mar-chew, to prawda, dorzuciłam tam też swoje trzy grosze na temat Ja-dwisi ;-). Ale to z pełną premedytacją, żeby ją zemdliło od tego słodzenia! ;-))))
Jadwisia udaje tylko miłą ;)
Ale macie fajnie, a ja pozbyłam się dziecka na weekend a sama będę pracować:( buuuuu:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
hahaha :) oj mar-chew, mar-chew :) :)
właśnie przeczytałam wątek dla starających się (trochę mi to zajęło)... a tam takie lukrowanie w kierunku ja-dwisi - no nie mogę;P przecież wszyscy wiemy, że jest wredną zołzą;P
Chyba zaginęły w akcji ;P

A my jutro jedziemy do teściów, mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo według prognoz ma padać i być zimno :/
przyda mi się ten urlop bo ostatnio ciężko w pracy było... staram się nie przemęczać - ale są takie dni, że się nie da... i jeszcze tak łatwo mnie teraz wytrącić z równowagi i taka wrażliwa jestem;P
PS. Co się stało z Caes i Kasią?
heja
My weekend majowy w domu. Będziemy spacerowac bulwarem :)
Mar-chew zazdroszczę dłuższego wolnego, ale przynajmniej odpoczniesz :) ja mam nadzieję, że cały weekend będzie w miarę ciepły i słoneczny bo jak pisałam chce grzebać w ziemi, wczoraj w Lidlu była wyprzedaż nasion i jak głupia ich sobie znów nakupowałam :)

a rodzice przyjadą dopiero w niedziele do mnie więc mam dwa dni w "samotności" i spokoju, choć pewnie z sąsiadami jakiegoś grilka zrobimy no i w sumie wzięłam sobie robótkę zaproszeń ślubnych - dwa zleconka żeby nadgonić robotę, ale jeśli będzie ałdnie na dworze to szkoda siedzieć w domu no chyba że wyniosę na dwór stół i popracuje na dworze :)
ja trzymam kciuki aby z pieskiem było wszystko dobrze... U nas miało padać dzisiaj - a tymczasem jest śliczne słoneczko:)
Mi tutaj lekarz zalecił wcinanie witaminy d w ciąży... bo jest mało słońca - a ja myślę, że tu więcej słońca niż w Polsce... więc mnie jakoś nie przekonał;P
Hej hej!
Dzis o 18 jadę sobie nad jeziorko ;-)). Tylko słyszałam, że pogoda ma być nie tego...kurcze!

Miłego i SZYBKIEGO dnia!
Cześć!

Karolina, trzymam kciuki za Pusię! Będzie dobrze! :))
hejjka :) fajna fotka piesiulkka :) :) no to jeszcze tylko pare godzin w pracy i mamy weekend :) huraaaa
witam koleżanki:)
Jutro jeszcze do pracy i mam tydzień laby:) I planuje się obijać przez cały tydzień!
oczywiście chodzilo mi o *chmury
Cześć, ale wczoraj ciepło było- lato normalnie. Dzisiaj troche hmury - mam nadzieje, że sie rozpogodzi.
Jadwisia, jesli chodzi o lokalizację przedszkoli to są w miare blisko. Codziennie jeżdżę do pracy do Gdańska wiec będe go podwozić. Gdybym miała jechac komunikacja to troche gorzej, no ale jakos muszę sobie radzic.
niezapominajko i Tobie też udanego weekendziku :) w Rumi super ciepło, po raz pierszy ubrałam w tym roku jasny garniturek do pracy i jasne szpilki hi hi wczoraj byłam taka przybita, Mariusz także bardzo, ale musi być dobrze przecież, prawda?

dziś jedziemy do siebie na wieś, Pusia będzie do woli biegać przez cztery dni, a ja będę sadzić i grzebać w ziemi :)
Witam piątkowo :)
Zajrzałam do Was przed praca jeszcze, bo chciałam Wam życzyć pogodnego i udanego weekendu majowego :*
Oby dzisiejszy dzień w pracy minął szybko i bezproblemowo :), pa.
heloł :)

Kaś, super, że udało się z tymi miejscami w przedszkolach! a jak z lokalizacją w tych alternatywnych miejscach?

Karolcia, trzymam kciuki za Pusię, fotka boska, na pewno zabieg się uda i Pusia będzie zdrowa jak ryba :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry