Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 565

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego - tamten juz długi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
słodka Pusia :) Napewno wszystko się dobrze skończy i jeszcze długo będziecie się sobą nawzajem cieszyć :)
dzięki za wsparcie, w sumie to ja jestem wyrodna pani bo sprawe bagatelizowałam, to Mariusz mnie naciskał na wizytę u weterynarza, on strasznie jest za Pusią... fajna fotka co?

p.t. "lubię oglądać TV"

image
Karola, pies mojej siostry też miał raka piersi. Miała 2 operacje i żyła po nich jeszcze dłuuugo ;-). Także głowa do góry.
Dobrze, że to zauwazylaś i że działasz w tym kierunku!
Witam się z Wami,

Karolinko, kurczkę przykro mi strasznie.

Pamiętam jak Pusia do Was trafiła i jak się cieszyłaś, że jest.
Trzymam kciuki za Twojego pieska!
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Witam
Ale dziś ciepło fajnie, szkoda, że zapowiadają deszcze na weekend :/, oby prognozy się nie sprawdziły.
Karolinka mój piesek też miał raka sutków i miała operacje we wrześniu zeszłego roku (usunięcie całej listwy mlecznej), niestety miesiąc temu nastąpiły przerzuty na płuca i kręgosłup, jak to się zakończyło wiecie ;(. A piesek mojego kolegi miał to samo i po operacji żył jeszcze bardzo długo. W wielu przypadkach to rak niezłośliwy, niestety u mojej księżniczki tak nie było :(
dziewczyny byłam dziś z moją Pusią u lekarza bo coś jej narosło i mąż mnie molestował już od dawna żeby to sprawdzić... okazało się że to gruczolak, rak piersi - musimy usunąć jak najszybciej, rokowania podobno dobre, operacja za tydzień...
Chyba sie na jedno przedszkole zdecyduje, ale mama mi podpowiedziała żeby jeszcze sie przejśc i na spokojnie obejrzeć i wtedy zdecydować. Ale teraz juz mi sie szala przechyla w kierunku jednego.
i ja..
:)

Ciśnienie chyba spada, jestem mega śpiąca, poza tym boli mnie głowa...
jestem :)
jak przedszkole wybrane?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry