Widok
bo to prawda ze po mamie nam zostaje. u mnie zawsze byla czysta lazienka i kuchnia tak na blysk reszta ok, nigdy nie byly za czesto myte okna czy prane firanki no i mama miala pania do sprzatania. ja mam identyczne priorytety no i sklonnosci do zatrudniania kogos do sprzatania :-), plus moj maz nauczony ze bierze czynnie udzial we wszystkich domowych obowiazkach bo oboje pracujemy na pelen etat i dlaczego ja mam robic na 2.
nienawidze prac sprzatac gotowac czy prasowac jedyne co lubie to zmywac naczynia wogle to jestem jakas taka anty domowa i chyba dobrze ze mam Anglika za meza bo Polak przyzwyczajony u mamusi do innego traktowania mial by z tym problem
nienawidze prac sprzatac gotowac czy prasowac jedyne co lubie to zmywac naczynia wogle to jestem jakas taka anty domowa i chyba dobrze ze mam Anglika za meza bo Polak przyzwyczajony u mamusi do innego traktowania mial by z tym problem
a i dowiedzialam sie, ze nie dostane wyplaty na 80%, bo dzial finansowy nie zniosl zmian w moim zatrudnieniu hihi, ale moga przyslac mi czek , buuuu
zapomnialam, jak moja praca juest stresujaca i nudna.....
Karolina, fajnie, ze jedziesz do N., my tez wybieramy sie, ale meza przyjaciel przeprowadza sie poza Oslo, i nie wiem czy uda mi sie, bo maz jedzie na pewno, ja zobaze, bo na narty chcialabym, a Blanki nie chcialam brac, i nie wiem czy mama zaopiekuje sie nia na weekend znow....
zapomnialam, jak moja praca juest stresujaca i nudna.....
Karolina, fajnie, ze jedziesz do N., my tez wybieramy sie, ale meza przyjaciel przeprowadza sie poza Oslo, i nie wiem czy uda mi sie, bo maz jedzie na pewno, ja zobaze, bo na narty chcialabym, a Blanki nie chcialam brac, i nie wiem czy mama zaopiekuje sie nia na weekend znow....
zwolnic nie moga w ogole , bo mnie chroni prawo, bo jestem mloda mama i do 2 lat po macierzynskim nie moga mnie zwolnic, po prostu mam pracowac w zespole z osoba, ktora ma innyy punkt widzenia na moja prace itp i zachowal sie bardzo nieprofesjonalnie i stala sie z tego wielka draka,
teraz jest potulny jak baranek, ale juz czyha na mnie gdzie popelnie blad....a przez to, ze w ostatnim czasie 3 osoby odeszly, nie chca stracic innych...
a tak mam jeszcze 12.30 minut do konca
teraz jest potulny jak baranek, ale juz czyha na mnie gdzie popelnie blad....a przez to, ze w ostatnim czasie 3 osoby odeszly, nie chca stracic innych...
a tak mam jeszcze 12.30 minut do konca