Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 588

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hellooooo :)
Dziewczyny lato sie skończyło to wracać mi na forum ale już hihi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja od zawsze byłam pedantką! Uwielbiam mieć wszystko poukładane (idealnie wręcz), czyste i w ogóle naj! :)

Masakra, co to się dzisiaj u mnie w pracy dzieje... Ale jeszcze 2h i do domku! :D
bo to prawda ze po mamie nam zostaje. u mnie zawsze byla czysta lazienka i kuchnia tak na blysk reszta ok, nigdy nie byly za czesto myte okna czy prane firanki no i mama miala pania do sprzatania. ja mam identyczne priorytety no i sklonnosci do zatrudniania kogos do sprzatania :-), plus moj maz nauczony ze bierze czynnie udzial we wszystkich domowych obowiazkach bo oboje pracujemy na pelen etat i dlaczego ja mam robic na 2.
nienawidze prac sprzatac gotowac czy prasowac jedyne co lubie to zmywac naczynia wogle to jestem jakas taka anty domowa i chyba dobrze ze mam Anglika za meza bo Polak przyzwyczajony u mamusi do innego traktowania mial by z tym problem
ja właśnie mam tak jak Asiiek, kiedyś nie byłam taka, teraz na swoim jestem straszna pedantka - po mamusi właśnie :)
mi sie zawsze wydawało, ze nigdy nie bede taką perfekcyjną Panią domu jak moja mama, wszystko poukładane, czysciutkie, obiad punktualnie itd ...a tu patrz przeprowadzilismy sie na swoje i jestem czysta mamusia hehehe
widać wyssałam to z mlekiem od matki ;D
ja pedantka nie jestem i nigdy nie bede. mam to po mamusi. nie zebym miala syf.
ale mam lenia tak na maxa nic mi sie nie chce i malo robie
no tak my kobiety to pedantki ;)) ja tez lubie miec porządeczek ;)

no niby pikuś ale jak wytrzymac ;( ale juz widac koniec na dzisiaj ;) a po pracy ploteczki u Karolli ;)
jejku ale miałam syf! zostaw facetów samych, cały obrus na stole jadalnianym w plamach - bo po co używać podkładek, cała podłoga zasyfiona dosłownie wszędzie, blat w kuchni w plamach - ajj...
Mar-chew, kurcze, ale czas pędzi! Hania niedługo będzie z Tobą!
Witam się i ja! :) No ja dzisiaj w pracy do 19, także Asiiek 17 - to pikuś :)
witam sie,

wowMarchew, to juz tuz tuz,

a u mnie w pracy 2 szefow nie pokazalo sie jako protest, i to wlasnie ten, z ktorym mialam dyskusje...a zaraz na zebranie ide, chociaz lunch bedzie , wiec sie najem, bo gladna jestem...
jenki Karolina to co oni robili hihihi
witajcie, wróciłam :) badanka porobione, zakupy też hi hi i biorę się za sprzątanie bo zostawiłam ojców samych na noc i mała podłogowa masakra jest w domku...
wow ale to zlecialo chociaz pewnie nie tobie. ciekawe czy mi sie uda dotrzymac do polowy lutego jak planuje
ja juz widze ze bede miala problemy z przychodzeniem na czas do pracy nic mnie nie goni to tak sobie pozwalam w domu i nie jestem zorganizowana. ja to musze miec bat nad soba zeby sie spiac.
hejka!

Mar-chew zazdroszcze tego wolnego ;)))
ja dzisiaj do 17 w pracy wrrrr i jeszcze ciągle pada
podbijam na rano... ja dokładnie za tydzień, będę miała już wolne! doczekać się nie mogę... jest mi na prawdę ciężko... ruchy mam jak stara babcia ;P
iza wyslij mi swoje cv jak chcesz jest jeszcze icr na chelsea mialabys ok dojazd zobacze moze cos bedzie ale nie wiem dokladnie co robisz. nie ma nic gorszego niz zla atmosfera w pracy, ja tak mialam w zeszlej pracy i wspominam to jako najgorszy koszmar
a i dowiedzialam sie, ze nie dostane wyplaty na 80%, bo dzial finansowy nie zniosl zmian w moim zatrudnieniu hihi, ale moga przyslac mi czek , buuuu

zapomnialam, jak moja praca juest stresujaca i nudna.....

Karolina, fajnie, ze jedziesz do N., my tez wybieramy sie, ale meza przyjaciel przeprowadza sie poza Oslo, i nie wiem czy uda mi sie, bo maz jedzie na pewno, ja zobaze, bo na narty chcialabym, a Blanki nie chcialam brac, i nie wiem czy mama zaopiekuje sie nia na weekend znow....
najgorsza jest zła atmosfera w zespole..dlatego ci wspólczuje izulucha
zwolnic nie moga w ogole , bo mnie chroni prawo, bo jestem mloda mama i do 2 lat po macierzynskim nie moga mnie zwolnic, po prostu mam pracowac w zespole z osoba, ktora ma innyy punkt widzenia na moja prace itp i zachowal sie bardzo nieprofesjonalnie i stala sie z tego wielka draka,

teraz jest potulny jak baranek, ale juz czyha na mnie gdzie popelnie blad....a przez to, ze w ostatnim czasie 3 osoby odeszly, nie chca stracic innych...

a tak mam jeszcze 12.30 minut do konca
no ja spadam, także do jutra :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry