Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 588

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hellooooo :)
Dziewczyny lato sie skończyło to wracać mi na forum ale już hihi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli zostajecie w Polsce? ;))

Oj Izunia współczuje Ci...ale jeszcze troszke wytrzymaj i koniec pracy na dzisiaj ;)
No zostajemy... :)

Izuś, współczuję...
A gdzie pracujesz? Jesli to nie tajemnica? ;)
Ja coraz czesciej mysle, zeby cos swojego rozkrecie ;) Teraz zamrazają nam pensje na 4 lata wiec tym bardziej o tym mysle
Wolałabym nie mówić o tym, gdzie pracuję tak na forum publicznym... :)

Wiesz, że ja też zastanawiam się czy oby coś własnego nie otworzyć...
Z jednej strony fajnie jest byc swoim szefem..ale z drugiej...to masa na głowie ;/ no ale warto jest przemyslec wszystkie za i przeciw ;)
Dokładnie. Wiadomo, zawsze jest jakieś ryzyko, ale jak nie sprawdzimy, to się nie dowiemy... ;))
oj tak..tak ;)
A co u Ciebie? Opowiadaj!
Iza mam nadzieje ze nie az tak powaznie. Rozwazalabys przeprowadzke z Londynu w moje okolice, bedzie u nas pozycja za miesiac
U mnie??? W sumie to bez zmian ;) poza tym, ze urlop sie skończył i trzeba było wrócić do pracy ;/ ale juz myslimy o kolejnym zimowym wyjezdzie w góry ;)
Poza tym właśnie kombinuje czym by sie tu dorywczo a pożniej moze docelowo zająć no i mam jakis tam pomysł...właśnie jestem na etapie sprawdzania co ile kosztuje i takie tam...moze juz jakiś kursik przez zime zrobie ;)

No i wogóle plauje zacząc jezdzic na fitness bo tyje niemiłosiernie hehe
hej,

przez to ze u nas management jest kiepski itp, to ciezko wytrzymac...
ja jestem w trakcie szukania nowej pracy itp,

Walerko, nie za bardzo moge w te okolice, wszytko powyzej Tamizy - maz ma prace najczesciej powyzej Tamizy, a jezdzi samochodem, wiec wiesz jakie sa korki na mostach przebiegajacych nad Tamiza..., jesli wiesz o co mi chodzi, za kilka lat mysle, ze do Essex wyprowadzilabym sie...ale dzieki za propozycje, ja troszke szukam zmiany rowniez w karierze, cos innego, bo po styczniu juz w weekend nie za bardzo bede mogla pracowac i nie wiem, jak oni to widza, tzn.niedziele ok, ale soboty juz nie...

Fajne weekendy mialyscie i Silje w takim razie gratuluje i super, ze w PL zostajecie, a w Gda czy gdzies indziej...

wracam bo szefunio idzie i znow bedzie mnie sledzil co robie...;-))
Asiiek a właśnie jak po urlopie? ja troszku w domku ogarnęłam, ale tylko troszku i leżę przed tv, chyba dziś mam total lenia :) jutro zaczynają ronić mi gabinecik to przynajmniej i ja będę miała zajęcie, a przy okazji dziewczyny która wam się bardziej podoba:

1. image

2. image

koncepcja jest taka: ściana od góry do połowa malowana na biało, potem listwa styropianowa i poniżej listwy tapeta i w sumie chciałam na trzech ścianach (czwarta jest skosem) ale chyba dam tylko na dwóch - tych na przeciwko siebie, bo na tej trzeciej i tak będzie na całości stał segment więc chyba pomaluję ją cało na biało
a mi sie nie wyswietla zdjecia, ale w domku zobacze Karolina
A dziekuje Karolina urlop super ;) najpierw tydzień zwiedzania potem tydzien odpoczynku ;) oj wybyczyłam sie na maxa hihi ale potrezbowalismy tego ;)

Jesli chodzi o sciany to mi osobiscie nie podoba sie tapeta do połowy sciany. Jestem razczej zwolenniczką jednej całej w tapecie jako głównego punktu a pozostałe całe malowane.
No to dziewczyny ja kończe prace wiec lece zaraz na szybkie zakupy i gotowac obiadek dla mezusia a potem do babci bo obiecałam, ze wpadne na ploteczki ;)

....do później ;))
Karolinka mi ta pierwsza sie podoba paski sa dla mnie psychodeliczne i kreci mi sie w glowie jak na nie patrze.
Mi też podoba się ta pierwsza...

Izulucha, jesteśmy w Gdańsku...
mi również podoba się ta pierwsza:)
szkolenie było nawet fajne - tylko mi był ciężko wysiedzieć... najchętniej bym postała ;P coś mnie brzuch zaczął boleć... wzięłam na to najlepsze lekarstwo na świecie czyli paracetamol i mi przeszło...
hejka! a tu jeszcze nikogo nie ma??? oj zapracowane, zapracowane ;))
jestem jestem, u mnie od rana znów leje i wieje na dodatek, ale ja o 13 jadę do Gdyni i potem znów na noc do mamy bo badania muszę porobić na ten reumatyzm mój... szkoda, że jak zwykle mi pogoda nie dopisała bo chciałam po sklepach połazić i chyba kupię sobie takie śliczne kaloszki ze wzorkami :) no i zaczynam się pakować powoli bo za tydzień lecę do Norwegii :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry