Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 588

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hellooooo :)
Dziewczyny lato sie skończyło to wracać mi na forum ale już hihi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
melduje sie w nowym...
melduje się w nowym :)
co ja popsułam - nic, samo się zepsuło... drzwi od strony pasażera zatrzasnęły się na wieki wieków... a, że samochód trzydrzwiowy to bardzo mi to życie utrudniało ;P ale naprawili i już działa:)
no i wszytsko jasne Mar-chew ;) a jak sie czujesz?
Cześć Wam!
no ja wypoczywam sobie. Właśnie siedzę sobie przed tv ;-). Ale jest tak pięknie, że zaraz się zbieram i wychodzę na spacerek.

A czuję się dobrze, dziękuję! ;-))
ja też dobrze, dziękuję... :) ja niedługo już będę się rozkoszować słodkim lenistwem... ;) póki co jeszcze muszę tyrać...
ja tez w pracy po urlopie i nawet sie ciesze bo mnie ominie noszenie kartonow i stres (i tak bym nie nosila). mam kontrakt hurra, juz sie martwilam ze mnie zwolnia.
od jutra rozpakowywanie pudelek.
No to Walerka gratulacje! ;-)))
Moje gratki Walerka :)
czyli najlepsza zabawa przed Tobą ;P
Walerko Gratulacje, na jak dlugo czy bezterminowo...i ty wynosisz sie z Londynu, tylko ja zostalam uhhh i nie zanosi sie, ze wyprowadze sie wkrotce

Michalowo relaksiu sie, u was to za 2.5 miesiaca dzidzia bedzie z wami, patrzcie jak ten czas szybko leci hih
Mar-chew, zapomnialam dac znac, ze wszystko doszlo, a i ty tez juz niedlugo na urlopie, ach czas leci zdecydowanie za szybko...

a jezeli chodzi o wozki, bo cos pisalyscie to ja jestem wielka fanka Maclarena quest sport, przez to, ze jest lekki i malo miejsca zajmuje w domu , i latwo sklada sie, a dlatego, ze podrozujemy dosc czesto, to jedyny wozek, z ktorym uporalam sie zlozyc jedna reka, a w drugiej trzymalam wozek...

a ja juz wszystko zrobilam na dzisiaj, wiec posiedze wypelnie sobie CV, poszukam ogloszen o prace itp...
ja kupiłam maci cosi mura 4:) ja lubię takie ciężary... lekkie wózki mam wrażenie, że nie są stabilne ;P
niby czas leci - ale jakoś się ciągnie...
zaczynam się zastanawiać, jakie ciasto zrobić na mój ostatni dzień w pracy... myślałam nad kefirowym AgusiGda - ale musiałabym pojechać do polskiego sklepu i też nie mam gwarancji, że dostanę...
Mar-chew, ja zamowilam i przyszedl do pracy, troszke polski, ala cytrynowo ananasowy...

a z wozkami chodzilo mi, ze w 1 rece 3mam Blanke, a w drugiej skladam wozek,
nie sa niestabilne, po prostu jak mala wyrosla mi z gondoli, zaczelam uzywac juz spacerowki i mloda byla megazadowolona, bo swiat ogladala, ale oczywiscie to dla mnie byla wygoda hihi...
Melduję się w nowym ( w końcu! ;P) wątku... ale też tylko na chwilkę... ;)
ja tam bym kupila ciasto. jestem anty gotowaniu i takie tam.
super marchew ze dostalas ten wozek co chcialas
kontrakt do 31.10.2011 do bezterminowego mam jeszcze 2 lata po tym ale obiecuja przedluzyc wiec jestem pozytywnie nastawiona.

jakos rozpakowywanie mnie nie rusza, bo nie mam terminu i stresu. kuchnia i ubrania pojda szybko, duzo jest w pudelkach i ma isc na poddasze bedzie dobrze
eee Walerko, to gratulacje,

ja nie cierpie rozpakowywac sie itp, nawet nie potrafie udekorowac chalupy, sama bylas i widzialas, zero obrazow itp, biale sciany, bo najlatwiej , najszybciej przemalowac...
ja zaczynam odlicznie czyli 1.40 minut
Walerka moge wpasc i Ci pomóc ;) ja uwielbiam wszystko układac i wogóle zmieniac wystroje ;) te wszystkie pierdołki, dekoracje ...to cos co lubie ;)
No tak..a tutaj pusto...myslałam ze sobie z Wami popisze a tak musze wracac do sprzatania chatki...miłego weekendu :)
ja w pracy, ale za 20 minut koniec, plus z fura znow mam problemy....nie chce mi juz sie pisac co z nia nie tak...
ja sie zabieram za lekcje jezdzenia bo zaraz mi brzuch za bardzo urosnie a chce byc mobilna jak sie maluszek urodzi zwlaszcza ze my na wsi teraz mieszkamy. mieszkanie spakowane takie puste i dziwne w koncu 6 lat tu mieszkalismy.
Asiiek - trochę późno napisałaś... bo ja miałam nie mały problem po swojej przeprowadzce... chyba żeśmy 2 miesiące układali...
ułłłłła dwa miesiace???? No to musieliscie miec duzo ciuszków hihi
raczej dużego lenia :P
hehehe ;) dobre
a my rozpakowalismy kuchnie i ciuchy. duzo idzie na poddasze bo nie uzywamy - wszystko ladnie zapakowane w plastikowe pudelka takze mam nadzieje w 2 tygodnie bedzie po sprawie. jedynie musimy kupic szafke na ksiazki i dvd i jedna szafe bo sie nie do konca miescimy. ja juz tez kombinuje jak tu ustawic sypialnie jak junior sie zjawi itd.
Hellllooooo :) Poniedziałkowo :)
witajcie kobitki :) ja miałam super weekend, wyrwałam się z tej wsi i oderwałam się na chwilkę od tego co tutaj: odwiedziłam koleżanką która też mieszka w nowym domku na "wsi" (w Mostach), połaziłam po Gdyni, byłam u lekarza i dostałam kilka skierowań na badania, nagadałam się z mamusią za wszystkie czasy, w sobotę byłam u żony kuzyna i ich malutkiego synka, a wieczorem na imprezie - wróciłam w niedzielę o 5 rano skuta jak św.... i jeszcze dziś troszkę cierpię hi hi ale było tak fajnie i tak miło, że nie żałuję :) :) :)
hehe oj karolina to miałaś fajny weekend ;))
witam... ja za chwilę do pracy... ale dzisiaj będę miała fajny dzień bo w pracy będę 45 minut - a później szkolenie :) więc luz:)
no to super! oby tylko szkolenie było ciekawe ;)
ja mam dwa szkolenia 3 dniowe w tym miesiacu ;) ciesze sie bo to są szkolenia wyjazdowe, fajny hotel, 3 dni odpoczynku od pracy ;)
witam, a ja zapracowana jak to w poniedzialki....
ja mam lenia i jeden wniosek robie pół godziny hehe
jeszcze pogoda taka dołująca wrrr....pada deszcz
no mi za bardzo też się nic nie chce tym bardziej, że nie czuję się zbyt dobrze... ale muszę się na siłę ruszyć, pogoda koszmarna brrr
Jakie zapracowane wszystkie dzisiaj hihi
No ja napewno! ;)

Witajcie Koleżanki! :D
hop hop!!
Hej Daria!
co tam u Ciebie?? Pracujesz??
No pracuję, pracuję :)
a ja chce, aby ten dzien skonczyly sie, bo w pracy mam problemy i mam dosc
czyli zostajecie w Polsce? ;))

Oj Izunia współczuje Ci...ale jeszcze troszke wytrzymaj i koniec pracy na dzisiaj ;)
No zostajemy... :)

Izuś, współczuję...
A gdzie pracujesz? Jesli to nie tajemnica? ;)
Ja coraz czesciej mysle, zeby cos swojego rozkrecie ;) Teraz zamrazają nam pensje na 4 lata wiec tym bardziej o tym mysle
Wolałabym nie mówić o tym, gdzie pracuję tak na forum publicznym... :)

Wiesz, że ja też zastanawiam się czy oby coś własnego nie otworzyć...
Z jednej strony fajnie jest byc swoim szefem..ale z drugiej...to masa na głowie ;/ no ale warto jest przemyslec wszystkie za i przeciw ;)
Dokładnie. Wiadomo, zawsze jest jakieś ryzyko, ale jak nie sprawdzimy, to się nie dowiemy... ;))
oj tak..tak ;)
A co u Ciebie? Opowiadaj!
Iza mam nadzieje ze nie az tak powaznie. Rozwazalabys przeprowadzke z Londynu w moje okolice, bedzie u nas pozycja za miesiac
U mnie??? W sumie to bez zmian ;) poza tym, ze urlop sie skończył i trzeba było wrócić do pracy ;/ ale juz myslimy o kolejnym zimowym wyjezdzie w góry ;)
Poza tym właśnie kombinuje czym by sie tu dorywczo a pożniej moze docelowo zająć no i mam jakis tam pomysł...właśnie jestem na etapie sprawdzania co ile kosztuje i takie tam...moze juz jakiś kursik przez zime zrobie ;)

No i wogóle plauje zacząc jezdzic na fitness bo tyje niemiłosiernie hehe
hej,

przez to ze u nas management jest kiepski itp, to ciezko wytrzymac...
ja jestem w trakcie szukania nowej pracy itp,

Walerko, nie za bardzo moge w te okolice, wszytko powyzej Tamizy - maz ma prace najczesciej powyzej Tamizy, a jezdzi samochodem, wiec wiesz jakie sa korki na mostach przebiegajacych nad Tamiza..., jesli wiesz o co mi chodzi, za kilka lat mysle, ze do Essex wyprowadzilabym sie...ale dzieki za propozycje, ja troszke szukam zmiany rowniez w karierze, cos innego, bo po styczniu juz w weekend nie za bardzo bede mogla pracowac i nie wiem, jak oni to widza, tzn.niedziele ok, ale soboty juz nie...

Fajne weekendy mialyscie i Silje w takim razie gratuluje i super, ze w PL zostajecie, a w Gda czy gdzies indziej...

wracam bo szefunio idzie i znow bedzie mnie sledzil co robie...;-))
Asiiek a właśnie jak po urlopie? ja troszku w domku ogarnęłam, ale tylko troszku i leżę przed tv, chyba dziś mam total lenia :) jutro zaczynają ronić mi gabinecik to przynajmniej i ja będę miała zajęcie, a przy okazji dziewczyny która wam się bardziej podoba:

1. image

2. image

koncepcja jest taka: ściana od góry do połowa malowana na biało, potem listwa styropianowa i poniżej listwy tapeta i w sumie chciałam na trzech ścianach (czwarta jest skosem) ale chyba dam tylko na dwóch - tych na przeciwko siebie, bo na tej trzeciej i tak będzie na całości stał segment więc chyba pomaluję ją cało na biało
a mi sie nie wyswietla zdjecia, ale w domku zobacze Karolina
A dziekuje Karolina urlop super ;) najpierw tydzień zwiedzania potem tydzien odpoczynku ;) oj wybyczyłam sie na maxa hihi ale potrezbowalismy tego ;)

Jesli chodzi o sciany to mi osobiscie nie podoba sie tapeta do połowy sciany. Jestem razczej zwolenniczką jednej całej w tapecie jako głównego punktu a pozostałe całe malowane.
No to dziewczyny ja kończe prace wiec lece zaraz na szybkie zakupy i gotowac obiadek dla mezusia a potem do babci bo obiecałam, ze wpadne na ploteczki ;)

....do później ;))
Karolinka mi ta pierwsza sie podoba paski sa dla mnie psychodeliczne i kreci mi sie w glowie jak na nie patrze.
Mi też podoba się ta pierwsza...

Izulucha, jesteśmy w Gdańsku...
mi również podoba się ta pierwsza:)
szkolenie było nawet fajne - tylko mi był ciężko wysiedzieć... najchętniej bym postała ;P coś mnie brzuch zaczął boleć... wzięłam na to najlepsze lekarstwo na świecie czyli paracetamol i mi przeszło...
hejka! a tu jeszcze nikogo nie ma??? oj zapracowane, zapracowane ;))
jestem jestem, u mnie od rana znów leje i wieje na dodatek, ale ja o 13 jadę do Gdyni i potem znów na noc do mamy bo badania muszę porobić na ten reumatyzm mój... szkoda, że jak zwykle mi pogoda nie dopisała bo chciałam po sklepach połazić i chyba kupię sobie takie śliczne kaloszki ze wzorkami :) no i zaczynam się pakować powoli bo za tydzień lecę do Norwegii :)
u mnie niestety też leje ;/
te kozaczki to bardzo fajna sprawa tez szukam dla siebie takich ;)
oj Ty stara babko masz reumatyzm?? to współczuje ;(
noo mam szok, co?
nooo .... taka młoda ..no ale takie czasy
Karolinka zobacz czy to jest cos autoimmunologicznego plus czesto jest tylko wynikiem jakiegos innego schorzenia w tak mlodym wieku. wspolczuje.
ja sie dalej delektuje poznym wstawaniem ,dzis przyczlapalam do pracy w ramach cwiczenia kondycji - 25min dziarskiego marszu pod gore.

dzis tak na pol gwizdka mam nadzieje sie poobijac w ramach pracy
Witam Zapracowane!

Karolina, nie choruj! No jak to tak? :) Zdrówka życzę i dobrego samopoczucia! Doszłaś już do siebie po weekendzie? ;P
Tobie Walerko należy się obijanie :) Jak się czujesz?
Tak zaniedbałam ostatnio wątek, że naet nie wiem co u Mar-chew i u Michałowej...
tak kochana doszłam :) dziś idę na prześwietlenie, a jutro rana różne badania z krwi i moczu, mam też skierowanie do poradni reumatologicznej - tylko pewnie troszkę poczekam na wizytę...
No to super! :)

A co do specjalistów, to rzeczywiście na wizytę trzeba troszkę poczekać...
czuje sie bardzo dobrze, w sobote usg moze poznamy kto tam siedzi, przeczucie mamy ze chlopak - zobaczymy.
Imię dla dzidziusia macie wybrane już?

Też obstawiam chłopaka dla Ciebie :)
dziewczynka definitywnie Julia a chlopak jeszcze rozwazamy ale chyba Jakub
Piękne imiona! :))
Uciekam, miłego dnia! :)
hehe Sijle Ty tylko wpadniesz i wypadniesz ;P

a imiona śłiczne ;)
czesc,

ja mialam jeszcze gorszy poczatek dnia niz poprzednio, juz bylam na rozmowie z szefowa itp...ach szkoda gadac, ale zasugerowano mi pewne problemy zw.z mojA OSOBA I NORMALNIE BUZUJE SIE WE MNIE...ach caps lockc wlaczyl sie...najgorsze jest to, ze nic nie zmieni sie

Walerko, ladne imionka , mam nadzieje, ze dowiesz sie kto tam siedzi hihi...
uuuu Izulucha to nie zazdroszcze...ale chcą Cie zwolnic?
no ja spadam, także do jutra :)
zwolnic nie moga w ogole , bo mnie chroni prawo, bo jestem mloda mama i do 2 lat po macierzynskim nie moga mnie zwolnic, po prostu mam pracowac w zespole z osoba, ktora ma innyy punkt widzenia na moja prace itp i zachowal sie bardzo nieprofesjonalnie i stala sie z tego wielka draka,

teraz jest potulny jak baranek, ale juz czyha na mnie gdzie popelnie blad....a przez to, ze w ostatnim czasie 3 osoby odeszly, nie chca stracic innych...

a tak mam jeszcze 12.30 minut do konca
najgorsza jest zła atmosfera w zespole..dlatego ci wspólczuje izulucha
a i dowiedzialam sie, ze nie dostane wyplaty na 80%, bo dzial finansowy nie zniosl zmian w moim zatrudnieniu hihi, ale moga przyslac mi czek , buuuu

zapomnialam, jak moja praca juest stresujaca i nudna.....

Karolina, fajnie, ze jedziesz do N., my tez wybieramy sie, ale meza przyjaciel przeprowadza sie poza Oslo, i nie wiem czy uda mi sie, bo maz jedzie na pewno, ja zobaze, bo na narty chcialabym, a Blanki nie chcialam brac, i nie wiem czy mama zaopiekuje sie nia na weekend znow....
iza wyslij mi swoje cv jak chcesz jest jeszcze icr na chelsea mialabys ok dojazd zobacze moze cos bedzie ale nie wiem dokladnie co robisz. nie ma nic gorszego niz zla atmosfera w pracy, ja tak mialam w zeszlej pracy i wspominam to jako najgorszy koszmar
podbijam na rano... ja dokładnie za tydzień, będę miała już wolne! doczekać się nie mogę... jest mi na prawdę ciężko... ruchy mam jak stara babcia ;P
hejka!

Mar-chew zazdroszcze tego wolnego ;)))
ja dzisiaj do 17 w pracy wrrrr i jeszcze ciągle pada
wow ale to zlecialo chociaz pewnie nie tobie. ciekawe czy mi sie uda dotrzymac do polowy lutego jak planuje
ja juz widze ze bede miala problemy z przychodzeniem na czas do pracy nic mnie nie goni to tak sobie pozwalam w domu i nie jestem zorganizowana. ja to musze miec bat nad soba zeby sie spiac.
witajcie, wróciłam :) badanka porobione, zakupy też hi hi i biorę się za sprzątanie bo zostawiłam ojców samych na noc i mała podłogowa masakra jest w domku...
jenki Karolina to co oni robili hihihi
witam sie,

wowMarchew, to juz tuz tuz,

a u mnie w pracy 2 szefow nie pokazalo sie jako protest, i to wlasnie ten, z ktorym mialam dyskusje...a zaraz na zebranie ide, chociaz lunch bedzie , wiec sie najem, bo gladna jestem...
Witam się i ja! :) No ja dzisiaj w pracy do 19, także Asiiek 17 - to pikuś :)
Mar-chew, kurcze, ale czas pędzi! Hania niedługo będzie z Tobą!
jejku ale miałam syf! zostaw facetów samych, cały obrus na stole jadalnianym w plamach - bo po co używać podkładek, cała podłoga zasyfiona dosłownie wszędzie, blat w kuchni w plamach - ajj...
no tak my kobiety to pedantki ;)) ja tez lubie miec porządeczek ;)

no niby pikuś ale jak wytrzymac ;( ale juz widac koniec na dzisiaj ;) a po pracy ploteczki u Karolli ;)
ja pedantka nie jestem i nigdy nie bede. mam to po mamusi. nie zebym miala syf.
ale mam lenia tak na maxa nic mi sie nie chce i malo robie
mi sie zawsze wydawało, ze nigdy nie bede taką perfekcyjną Panią domu jak moja mama, wszystko poukładane, czysciutkie, obiad punktualnie itd ...a tu patrz przeprowadzilismy sie na swoje i jestem czysta mamusia hehehe
widać wyssałam to z mlekiem od matki ;D
ja właśnie mam tak jak Asiiek, kiedyś nie byłam taka, teraz na swoim jestem straszna pedantka - po mamusi właśnie :)
bo to prawda ze po mamie nam zostaje. u mnie zawsze byla czysta lazienka i kuchnia tak na blysk reszta ok, nigdy nie byly za czesto myte okna czy prane firanki no i mama miala pania do sprzatania. ja mam identyczne priorytety no i sklonnosci do zatrudniania kogos do sprzatania :-), plus moj maz nauczony ze bierze czynnie udzial we wszystkich domowych obowiazkach bo oboje pracujemy na pelen etat i dlaczego ja mam robic na 2.
nienawidze prac sprzatac gotowac czy prasowac jedyne co lubie to zmywac naczynia wogle to jestem jakas taka anty domowa i chyba dobrze ze mam Anglika za meza bo Polak przyzwyczajony u mamusi do innego traktowania mial by z tym problem
A ja od zawsze byłam pedantką! Uwielbiam mieć wszystko poukładane (idealnie wręcz), czyste i w ogóle naj! :)

Masakra, co to się dzisiaj u mnie w pracy dzieje... Ale jeszcze 2h i do domku! :D
podbijam na rano:) ja dzisiaj wolne... mam jeszcze 4 zmiany do przepracowania :) i fajrant!
cześć wszystkim! a mi wpadło na szybko zleconko na zaproszenia na chrzest więc pracuję, rano byłam w Biedronce i oczywiście nie umiałam się powstrzymać od zakupu nowej roślinki - tym razem paprotki do domu - a konkretnie do gabineciku bo żółta doniczka już kupiona :)
czesc,

ja dzis tylko pol dnia itp...a pozniej na ceremonie hihi,

ja tez pedantka nie jestem, ale u Blanki w pokoju musi byc czysto itp...

u mnie tez ww pracy sajgon...
hej laski ;)
izka a jakie uroczystosci?? ;)
no to Karolinka masz co robic :) i którą tapetke wybrałaś??

Ja mam dzisiaj jakis pechowy dzien..co klient to coraz gorszy..tzn bardziej zagmatwany przypadek..ehh rece opadają
ma zaprzysiezenie na obywatelstwo,
Asiiek a ty nie jestes moze po psychologi czy cus podobnego, tak ciekawia mnie twoi klienci i coraz gorsze przypadki ;-))
jeszcze nie wybrałam bo podjęliśmy pewną życiową decyzję z mężem i na razie kaskę trzeba odkładać bo mało czasu... jak wrócimy z Norwegii to może mąż mi zasponsoruje, ale chyba tą w kwiaty, a nie w paski :)
u wow :) Izuluchna no to moje gartulacje..to wazny dzionek :)

psychologie miałam na studiach :) pracuje w MOPSie a tu przypadki są przeróżne..
Karolinka tylko moge sie domyslac na co zbieracie :)

a tak wogóle to gdzie reszta zołz??
ja podejrzewa, że założyły zamknięte forum i nas obgadują... jak to zołzy... a tak na serio, to sama nie wiem co się stało?
czesc

Iza bede w Londynie w piatek, gdzie ty dopkladnie pracujesz moze sie umowimy na kawe po pracy?

jak to dobrze ze to czwartek strasznie mi sie ten tydzien ciagnie
Walerka, a w której części Londynu Ty teraz mieszkasz? spadam do sklepów, skompletować wyprawkę...
ohh to same przyjemnosci przed Tobą mar-chew ;)
czesc,

ja zaraz koncze jupii,

Asiiek, ja jestem po psychologii, ale nie pracuje bardzo w zawodze, w sumie w neurologii, ale bardziej naukowo hihi, moi znajomi , ktorzy od razu po studiach dostali prace wlasnie w MOPSie, juz tam nie pracuja, bo wytrzymali 3 lata maks, takie mieli wypalenie itp, wiec podziwiam ciebie...

Marchew, tez mi wydaje sie, ze cos zalozyly zamknie forum: Dawno nie bylo ja-dwisi, zakochanej, floraski ???

Walerko, ja pracuje w centrum, wiesz okolice miedzy Kings Cross a Russell Square, ale moge wszedzie do centrum dojechac, a o ktorej mniej wiecej, bo ja juz koncze o 15.30 w piatki....mam nadzieje, ze uda sie wykombinowac hihi

mi szefowa oznajmila, ze rzad pozwolil nam zatrudnic 1 osobe, moze nawet przed swietami, a dowiedzialam sie, ze w weekend mozliwe, ze bede musiala isc w niedziele do pracy, ale jeszcze tydzien i urlopik...
Ja skonczyłam pedagogike, 2 rozne specjalnosci. Ogólnie w tej "branzy" pracuje 3 rok ..ale chyba tez długo nie wytrzymam :( jest cięzko..ja jestem bardzo uczuciowa..a coraz czesciej mamy doczynienia z zabieraniem dzieci itd

Juz pomalutku mysle o czyms innym..no ale zobaczymy jak sie wszystko ułozy :)
oj Asiiek, faktycznie to ciezko jest...ale w takim razie 3mam kciuki za nowe pomysly
Asieek podziwiam, że dajesz radę, ja miałam okazję na studiach wybrać specjalizację właśnie pracę socjalną, ale wybrałam socjologię pracy w której i tak nigdy nie pracowałam :) też jestem b. uczuciowa hi hi

moja dzisiejsza paproć jest za duża do mojej żółtej doniczki do gabineciku, fuck! :)
wybrałam sobie cięzką prace ;( no ale coż..młody człowiek ma mase planów jak zmienic rzeczywistosc a tu dupa blada...jestem młoda wiec moge sie przekwalifikowac :)
ja bede w okolicy South kensington ale kings cross mi pasuje bo mam stamtad pociag do domu. tylko ta godzina nie wiem czy sie wyrobie ale moze dam znac jutro jezeli nie jest za pozno, jak nie to w inny dzien bo przynajmniej raz w tygodniu jestem w pracy w londynie

Marchew wlasciwie nie mieszkam juz w Londynie - mieszkam w Surrey, Sutton ale to jest 5 strefa, chyba sie zaliczam do greater londyn.

Milych zakupow,
Cześć babeczki!
Melduję, że o Was nie zapomniałam ;-). Tylko jakoś czas ucieka i nie siedzę w dzień za dużo przed kompem.
Niby na zwolnieniu powinnam mieć więcej czasu, ale tyle do zrobienia ;-). No i jak sie śpi do 9-10 to już mało czasu zostaje. A tu trzeba pospacerować, obiad zrobić itd. ;-).

Iza - gratuluję obywatelstwa!

Buziaki!

Ps. ciekawe co u Ja-dwisi.
hejka ;)
to kto zakłada nowy wąteczek??

jak ja sie cieszę ze dzisiaj piąteczek :)))
tylko cos mnie grypa kreci ;/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry