Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć dziewczyny :)
hejka!
no tak ciepło sie zrobiło to zoły powyłaziły na lezaczki i maja nas zapracowanych gdzies haha

Oj tak Daeria z dentystami to zazwyczaj sa jaja...ja chodze do mojej kolezanki wiec sie o nic nie martwie i nie skasuje mnie tak duzo...ostatnio pokazała mi zdj zeba chłopaka mojej kuzynki, po leczeniu kanałowym lekarz zostawił narzedzie i co dupa trzeba było zab zab usunac bo ono zblokowalo sie w kanale..normalnie masakra wrr
ej no chyba sobie jaja robicie!! zadnych wpisów od rana????
Sijle jak Twoja dieta? ja od poniedziałku sie warzywkuje i 1 kg na boku ;)
ja cały dzień na dworze, popieliłam truskawki i mega się opaliłam i właśnie przyszły fotki, które 40 szt. było gratis - jedna forumka wysyłała link, super w takim fajnym pudełeczku, warto było :)
o kurcze to fajnie,,ja tez mam mase zdj do wywołania ale zawsze zabraknie czasu ;/
mogę ci wysłać linka do tej firmy jak chcesz :)
chce chce ;)
Cześć wieczornie :)

Bardzo proszę Marchew, Ize, Michałową, Walerke, Kasie o podpisanie listy obecności, bo tak jak za dawnych czasów za karę ciacho będziecie stawiać jak się spotkamy :P
Oczywiście Jadwisiu, Caes, Kropusiu, Kaś, Floraska, Zakochana na Was tez czekamy i nie myślcie, że forumowe zołzy dadza Wam spokój :)
Och tak mi się na wspominki zebrało i mam nadzieję, że mam dobrą pamięć i nikogo nie pominęłam.

Karolnika zazdroszczę opalania, ech ja taka blada jestem :(, a jak świeci słoneczko to ja akurat w pracy siedzę, kurcze, a w niedziele na komunie ide to troche koloru, by się przydało.

Michałowa podejrzałam zdjęcie Lenki, słodko bawi się girkami, nic tylko całować taką fajną panienkę. Kurcze niedawno się widziałyśmy, a na zdjęciu widać, że urosła i troche chyba przybrała na wadze.
Cześć Wam!
Oj postraszyłaś tym ciastem, to stwierdziłam że się odezwę ;-).
Ja jestem, czasem wpadam żeby przeczytać co u Was, ale często czasu mam mało. Teraz tak pięknie, że jestem non stop z Lenką na dworze. A wieczorem to tyle do zrobienia. Doba jest za krótka.

Niezapominajko - no Lenka zdecydowanie masy nabrała ;-). Zgodnie z poleceniem pediatry dawałam jej kaszkę, którą mała wprost wciągała - no i są efekty. Poza tym ostatnio Lenka ma duży apetyt i non stop chce jjeść.

Ja jestem ciekawa co z Marchew. Dawno sie nie odzywała, również w grudniowych. Mam nadzieję, że wszystko ok.

Karolka - zdrowia! Trzymam kciuki, żeby pomogło. I wyślij mi też maila.

Trzymajcie się baby! Ja zbieram się do spania, bo zmęczonam strasznie. A jutro rano teściowa nawiedza nas do niedzideli ;-/, trzeba będzie być na baczność. No cóż muszę przeżyć.
No też się zastanawiam gdzie nasza Marchew się podziała, troche juz się nieodzywała, a to do niej niepodobne, no nic musimy czekać.

No tak na spotkaniu mówiłaś też, że musisz podtuczyć małą i widać, że Lenka prawdziwych fałdek nabrała :) Super, że mała ma apetyt.
Michałowa no to życze, aby pobyt teściowej przebiegł bezproblemowo i w miare przyjemnie :)
dziewczyny tym co chciały linka wysyłam, ja wczoraj tak opaliłam ręce i dłonie, że jestem zachwycona he he, ale dziś już chyba takiej pogody nie będzie :)
dzieki Karolina ;)
oo i pomału sie zołzy odzywaja ;) to czekamy na reszte
Witam,

Jak niezapominajka wzywa to sie odzywam ;-)

ja przyjezdzam 28 maja na 2 tyg. do Gda, wiem, ze Marchew, tez i mam nadzieje, ze u niej ok.oczywiscie jestem na tak na spotkanie, ale ustalcie gdzie i kiedy, to sie dostosuje...w sumie powinnama byc bardziej mobilna w pierwszym tyg. niz w drugim...

u mnie po staremu , sporo pracy, do tego niestety w tej ciazy mam cukrzyce i jestem na diecie itp i b.duzej kontroli, raczej na porod SN nie mam szans, do tego moj glowny szef przestraszyl sie,a sadze, ze cukrzyca rozwinela sie przez stres w pracy. bo schudlam juz 7kg...

napisze pozniej, bo zaraz wychodze bo mam spotkanie z polozna...
i zapaomnialam, Karolina , zdrowka zycze itp,

Michalowa, mozesz sprobowac tez Sinlac podawac aby podtuczyc...Lenke, ale jak je zwykle kaszki to ok...a je juz sloiczki i czy to zastepuje jej juz posilek jeden ....
Iza dbaj o siebie!

Ja też jestem chętna na meeting.

Iza - Lenka już ponad miesiać wciana słoiczkowe jedzonko. Bardzo jej smakuje. Ale cycem nadal nie wzgardzi. Ogólnie dużo je te moje dziecię, ale jakoś nie widać po niej ;-).
dzięki dziewczyny ja już dobrze się czuję :) Asia dzięki za fotki, ja właśnie wróciłam od znajomej ze wsi i robię babci zaproszenia na "80" urodzinki :)
karola nie ma za co ..fajna sprawa z ta stronka....dzisiaj zamowie sobie fotoksiazki, bede je robiła z kazdej naszej podrozy bedziemy mieli fajna pamiatke na stare lata haha
Cześć Dziewczynki :-) Chwila moment i juz nowy wątek...

Karola ja też proszę o link do tej stronki ze zdjęciami mail w profilu-z góry dzięki :-)

Mam nadzieję,że Mi też uda się z Wami spotkać i poznać,bo czuje się jakbym weszła w grupę, która bardzo dobrze się zna,a Ja odludek :-(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry