Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawe czy uda mi się dolecieć do Polski w sobotę? Rok temu wulkan, pokrzyżował mi plany ;/
u mnie poki co pogoda super..ale to co sie działo w nocy to normalnie masakra..burza, ze hoho ;/

no i poniedziałek mamy prawie z głowy ;) zawsze to blizej do weekendu haha ;)
a bo pewnie wszystkie sie rozkrecaja po weekendzie.

u nas wiatr ze glowe urywa
hejka! a tu dalej cisza???
wchodzę sobie zerknąć co u Izy a tu spotkała mnie nie miła niespodzianka
Karolinko, żalisz się że idzie Ci kiepsko z firmą ale na życzliwe zwrócenie uwagi strzelasz focha jak nastolatka, kobieto w interesach liczy się profesjonalizm, jeżeli ktoś Ci podpowiada co mu się nie podoba to analizujesz to na zimno i wprowadzasz poprawki albo i nie wg uznania, tym jak się zachowałaś niszczysz sobie wizerunek czytający to potencjalny klient od razu kombinuje - aha jak ja powiem że chcę inaczej to też mi strzeli focha, rezygnuję
nie traktuj takich słów w tym i moich jako ataku, spróbuj wyciągnąć jakąś naukę z tego dla siebie, może jakieś wskazówki, nie wszyscy ludzie to hieny które chcą Cię pożreć a zawsze warto wysłuchać i przeanalizować krytykę bo ta bywa konstruktywna, nie zawsze w trakcie jej odbioru ale po przemyśleniach
uważam że powyższe słowa o limuzynie nie były dość trafione, moim zdaniem każdy jeździ tym co lubi, wydaje mi się że chodziło raczej o dobór dekoracji, ten jest zły ale moim zdaniem raczej przaśny, może spróbuj wykonać coś eleganckiego - skromnego, minimalistycznego, z klasą, żeby każdy rodzaj klienta znalazł coś dla siebie
i zdecydowanie powinnaś zainwestować w stronę internetową, profesjonalną, przejrzystą, czytelną (bez wycieczek osobistych), z profesjonalnymi zdjęciami które pozwolą wydobyć piękno Twoich dekoracji
w dobie internetu i braku czasu strona internetowa to podstawa, a w tym biznesie nie może być jakaś tam strona tylko musi być bardzo dobra, bardzo, bardzo dobra
ja już to kiedyś Tobie pisałam w wątku o zaproszeniach Gabrysiowych, i pisałam to tak jak teraz z życzliwością, nie ze złością, nie po to żeby Cię wyśmiewać i ośmieszać, tylko żeby pomóc
przemyśl to na zimno, nie w emocjach, może zobaczysz że jednak warto by coś zmienić :)

Iza gratuluję drugiej córci, Nell to piękne imię :) Blanka będzie miała z kim lale przebierać, a i Tobie lepiej bo wykorzystasz ciuszki po Blance, ja dla swojego budrysa muszę wszystko nowe kupować, ale nie zamieniałbym go na babeczkę ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc dziewczyny

tak przegladalam ostatnio forum i fajny watek zalozylyscie taki normalny:) wiec jakbyscie nie mialy nic przeciwko to chcialabym sie dolaczyc:)
w marcu poronilam nasze pierwsze dziecko w 9 tygodniu i tak naprawde dopiero doszlam do rownowagi psychicznej i widze swiatelko takze olenko czas leczy rany...
pozdrawiam serdecznie
Co za dzień, chciałabym już iść do domu... :(
Heej!

Podbijam na dzisiaj, może któraś z Was, zechce mi potwarzyszyć? Dzisiaj też pracuję, blleeeee ;P
Jeszcze 1,5h w pracy...
a u nas upal. tesciowie przyjechali, wzielam ich na ladny spacer.
jutro leniwy dzien mam nadzieje i moze uda mi sie troche podespac
Co tutaj tak cichooooo??
A mi tam pogoda odpowiada... Pracuję w weekend, także nie będę za mocno przeżywała ładnej pogody :P
Dzień Dobry sobotnio :)

Ja właśnie piję kawkę i zastanawiam się co zrobić z tak "pięknym" weekendem ehhh, a były takie fajne plany, grill nad jeziorkiem, a pogoda jak zwykle dopisała na weekend :/
Ale ta nasza Mar-chew tajemnicza... ;PP

Dzień dobry! :))
bo miała być w marcu - ale nie wypaliło...
czesc,

A ja myslalam, ze ta Grecja byla w marcu, a nie w maju....

ja w pracy, ale i pracuje w weekend...
przyzywczajam sie z dieta i kluciem, ale jest ok...

chcialam cos napisac, ale zapomnialam...

milego dnia , ja za 1h mam lunch
uff jak dobrze, ze nie wdała sie w matke haha ;P
Hania zniosła to super :) Miała kilka gorszych chwil, ale generalnie była złotym dzieckiem :)
hejka!
oj tak dziewczyny maja racje..taka zołza i sie nie pochwaliła phi ;)

Olenka tule mocnoooo...
Hej!

Oleńko! Trzymaj się! Strasznie mi przykro i współczuję! ;-*

Marchew - ale ty jesteś okropna! Tak nas stresować! Chciałaś być w centrum zainteresowania, co? I żeby się nie pochwalić? Szok! To teraz się chwal...gdzie byliście i jak zniosła to Hania? I jak Ty odpoczęłaś z dzieckiem?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry