Widok

WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 613

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
JA ZAKLADAM NOWY

jutro lecimy, ja dzis 3h spedzilam w szpitalu, i Nell jednak wrzesniowa bedzie bo mam juz termin CC, na 26 wrzesnia jak donsze do tego momentu, ale wierze ze tak...ps. dieta jest ok, ale najtrudniejsze przede mna ostatnie 2 miesiace...ciekawe co u Kasi i jej cukrzyca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokladnie bebilon...
Bebilon - nawet mają podobne opakowania :)
czesc dziewczyny
rzeczywiscie sie minniemy iza. czy wiesz ty albo marchew co jest odpowiednikiem aptamilu w polsce?
Awaria na szczęście na ziemi była, już wylądował 2 godz.później niż miał,zaraz będzie w domku, a ja już czekam z obiadem, DESERAMI i niespodziankami :)
Karolinko - spokojnie... i tak jak pisze Izolucha - lepiej, że wykryto wczśniej :)
karolina, spokojnie, usterki sie zdarzaja...a jak ja wykryli w czasie lotu czy na ladzie, bo gorzej masz jak lecisz i w czasie lotu wykryja, mi sie zdarzylo niestety, i bylo szczesliwe emergency landing w paryzu....

ps.a to luz, jak mozecie wymieniac sie z mezem na opieke marchew..., ja takiej opcji nie mam....
Jeju a ja w nerwach,samolot miał awarię lot opóźniony o 1,5 godz kurde pierwszy raz taka akcja,siedze cały czas na stronie lotniska,niby ma lądować za 10min.
tatuś :)
aha, a wracasz na caly etat i kto z Hania bedzie...
nocek będę miała od 1 do 2 na tydzeń - a tak będę pracować całą niedziele i poniedziałek... (bo wtedy małżon ma wolne)...
hej,

Karolina , super,ze masz gosci itp, my tez mamy gosci z pl itp

ja jeszczeok 6 tyg.bede pracowac, a pozniej na urlop i macierzynski, ja lece do gda 28 lipca, ale wracam juz 3 sierpnia, wiec walerko raczej nie spotkam sie w gda z toba...

marchew, ty wracasz do pracy na nocki, uhhh podziwiam, ale to tymczasowo tylko czy tak wolisz, bo ciezko pozniej z dzidzia byc w dzien, bo spac raczej nie da sie...

no i ja mam zapie...wpracy, nadal pracuej w weekendy, ale sierpien juz powiedziala, ze to za duzo...
Cześć dziewczyny,ja właśnie zaczynam urlop, dziś przyjeżdża M.i będzie w domku całe lato :) to lato mija mi pod znakiem gości, już miałam mamę na urlopie,potem chrześniaka a za tydzień kuzynkę z warszawy i potem kuzyna z poznania także wesoło będzie. Daria jak zdrówko?
Marchew widzę, że tylko Ty na posterunku :), to miło, że jeszcze Ktoś oprócz mnie został :)
Wydaje mi się, że inne zołzy wykorzystały moją nieobecność i założyły sobie zamknięte forum lub dołączyły do starej gwardii zołz, która już od dawna udziela się na swoim prywatnym forum :P No i dobrze, ja lubię monologi ;)
w końcu ktoś otkopał wątek! bo mi się nie chciało go szukać... ;P witaj Niezapominajko po urlopie... :)
Witam po dłuższej nieobecności :), urlopowałam się przez 2 tygodnie, ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy i w poniedziałek powrót do pracy.
Widzę, że aktywność w wątku zerowa, ehh zołzy stare postarajcie się troche :)
Co powiecie na reaktywację...?
nie udzielił się w wątku***
Od 5 dni nikt nawet nie zajrzał do wątku... Buuuuu! :(
Daria zdróweczka życzę, ja mam tak koszmarną alergię, że w ogóle nie powinnam wychodzić, ale szkoda mi pogody więc jestem na powietrzu i się męczę
I znowu cicho się zrobiło w wątku :(
Dzisiaj już wizyta u lekarza odpada, rejestracja jest tylko do godziny 8 rano...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry