Widok

WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 613

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
JA ZAKLADAM NOWY

jutro lecimy, ja dzis 3h spedzilam w szpitalu, i Nell jednak wrzesniowa bedzie bo mam juz termin CC, na 26 wrzesnia jak donsze do tego momentu, ale wierze ze tak...ps. dieta jest ok, ale najtrudniejsze przede mna ostatnie 2 miesiace...ciekawe co u Kasi i jej cukrzyca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasia! Gratulacje!!! :) Uściski dla Mamy i Synka :)
Dzięki dziewczyny :)) Jak nas wypisywali wczoraj ze szpitala to mały ważył 2490g, więc kruszynka z niego jest, wszystkie ubranka dla niego za duże. Termin miałam na ok. 12 sierpnia ale w sobotę Krzyś chciał już wyjść, miał mało miejsca, ułożenie miednicowe i zero szans na obrócenie, mało wód,itp. dodatkowo moja cukrzyca i nadciśnienie zrobiły swoje. Ja kompletnie nieprzygotowana, torby pakowałam jak mi już wody odeszły a do szpitala pojechałam ze skurczami co 5 minut. Wszystko działo się bardzo szybko, byłam pierwszą do cięcia tego dnia. W domu oczywiście większość rzeczy do załatwienia i kupienia było zostawione na potem więc muszę wszystko jeszcze poogarniać. Mam nauczkę, żeby nie zostawiać na później, bo przecież jeszcze jest czas ;). Teraz Krzyś sobie słodko śpi i daje mamie trochę odpocząć ;) Mam jedynie problem z przystawianiem do piersi, przez cesarkę małego dostałam bardzo późno do siebie, a w między czasie tata dostał butle i go musiał nakarmić (ze względu na cukier). Teraz mały jest na sztucznym a na mnie nagonka czemu nie przystawiam do piersi, itp. ale się nie daję ;) To narazie tyle. Pozdrawiamy wszystkich :***
Kasiu serdeczne gratulacje! Trzymajcie się ciepło :*
ja też gratuluję. i takie miłe, męskie, dobre imię :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry