Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY 2008, (8) :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no ja już mam dość przewijania tamtego wątku :)

zapraszam Was do nowego wąteczku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to jak masz Mysiorkę to ja jestem w jej znajomych, mam podwójne nazwisko (M-H) a na imię jak połowa wrześniówek, czyli Agnieszka ;)
ja-dwisu staram sie Cie rozpoznac na nk ale kurde belek nie wiem ktora to Ty:-) tylko mysiorka jest do rozpoznania hihiih
taaak mialam w 6 tygodniu
bylo widac mala fasoleczke:-)))
teraz usg bedzie dopiero 20 lutego ale bedzie juz wiadac cos wiecej
co do mdlosci... masakra, nie spodziewalam sie ze ta tak mnie wezmie
niedobrze mi 24 h na dobe
w nocy, nad ranem, wieczorami.... czy cos zjem, czy nie obojeeetnie, masakrrra:-)
mezus pojechał szukac herbaty imbirowej...podobno pomaga...sprawdzimy
hihi cześć teraz tutaj :)
dzięki za 3manie kciuków :)

Dziewczyny są kurcze mało aktywne wieczorami ;)

a powiedz jak tam Maleństwo, miałaś już pierwsze USG?
halooo:-)
hej Dziewczyny ja tylko na chwilę się przywitać bo zaraz mam zajęcia popołudniowe
Ajeczka dzięki za lionka potem sobie pooglądam zdjęcia :)
no jasne ze super byc zonka:) a najbardziej super jest jak u mnie osttanio jak przyszlam do domku a maz juz mial zrobiony pyszny wymyslony dla mnie obiadek :)

i fajnie jest tak polezec sobie poogladac jakies komedie i to ze moge mu pomarudzic ze jestem grubaaaa :D
hehe no pewnie ze fajnie ;)
Mi cały czas marzy się drzewko na tą ściankę przy stole, ale wszystko niestety kręci się wokół kasy- zawsze są ważniejsze wydatki- jak to w życiu. Ale bardzo się cieszę z naszego mieszkanka, mamy naprawdę dobrze we dwoje, nie musimy się zamartwiać o nic, a nawet jak mam jakieś urojenia problemów, to mężuś przytuli i zajmie główkę czym innym:) fajnie być żonką, co nie? :)
no pewnie ze wywale, jak ja kupowalam to po prostu byla tania, pasowala do posiadanych juz doniczek, do tego kupilam zielony obrusik, zeby jakos ocieplic to cos co nazywalismy kuchnią ;)
w jej miejsce mam juz srebrny karnisz zakonczony takimi jakby beczułkami. Podobał mi się drewniany ciemny karnisz, z metalowymi uchwytami, ale mężu stwierdził, że wygląda jak drązek do podciągania i on czegos takiego nie chce :D
WIDZIALYSMY ZDJECIE KANAPY PODUSZEL I FIRANKI W DUZYM;)

W KUCHNI BEDZIESZ TEZ MUSIALA WYOUTOWAC ZALUZJE BO KOLOR CHYBA NIE PODPASUJE:) MOZE SOBIE POWIES TAKIE DREWNIANE, W IKEI WIDZIALAM JE I BARDZO MI SIE PODOBAJA:)

I SORRY ZA CAPSLOCK :P
dziękuję :)
blat jest lekko nakrapiany, taki jak skorupka jajka przepiorczego.

ten piekarnik to okazało się, jest cały wygięty. Wybrałam go ze zdjęcia, wyglądał na czarny, okazał się lustrzany. Ale ogólnie jestem nim zachwycona.
Zmieniła mi sie tez trochę koncepcja urządzenia kuchni. Nie będę robić już tej latarenki. Mam plan położyć błękitną "niezapominajkową" tapetę tak +/- do wysokości parapetu, tam w kąciku jadalnianym. Do tego kupiłam już długą firankę na troczkach, taki tiul z beżowymi, brązowymi i niebieskimi paseczkami. Doniczki na kwiaty niebieskie i jakies niebieskie dodatki na stolik. Na parapecie pewnie pojawi sie moja stara kolekcja granatowych butelek, trochę ocieplę ten kącik dodatkami. Lubię takie nietypowe zestawienia kolorów :)
W dużym pokoju mam czerwien z zielenią taka pistacjową.
hej hej, ja mam przerwe dzisiaj i w calosci ja poswiece na nicnierobienie :)
o 14 musze wrocic do pracy a tak mi sie nie chce ze ojej....
poprzednia praca mi dawala w kosc, mialam dosc, placze nieprpzespane noce i nerwy na postronku.
tutaj luz ale nuda nieraz ze szok. najgorsze jest to, ze nie moge siedziec w necie bo szpieguja a wsyzstkie fora i tak za zablokowane przez serwer :(
za to wczoraj minely 4 miesiace od slubu i musze przyznac, ze moj chlop mnie czasami zaskakuje :)
poszlismy do fajnej restauracji a pozniej do nocy gadalismy nad lampka wina jak za studenckich czasow.
ja prawie tej 30 na karku nie czuje ;)))
ajeczko wasze szafki maja super kolor i musze Ci powiedziec ze ten piekarnik super sie prezentuje, bardzo fajny efekt wizualny przez wygiety uchwyt :))
Twoje szafki to prawdziwe wenge :) i mam bardzo podobny blat, tylko nie wiem czy Twój też jest okraszony (cudne słowo:P) takimi kropeczkami w różnych odcieniach beżu? :)
poszło do wszystkich wrzesniówek na nk :)
no to na n-k albo na tripgirl@wp.pl poprosze :)
mój mail to: mysiorka@gmail.com ;)
chyba poznikały maile z profili, bo nie ma :(

tripgirl: nie chce podawać tu linka, bo tam jest trochę moich inych zdjęć i wolę, żeby moja galeria nie szalała po necie, a tu moze wejsc kazdy, na nk wam wyślę :)
ajeczka no wiesz co wyslij nam tez tego linka:)

Mysiorka wczoraj wieczorem ogladalam ten sam przepis co podalas, ale w koncu jednak dzis zjemy to http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/miesa/roladki_drobiowe_z_serem :))
do góry