Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY 2008, (8) :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no ja już mam dość przewijania tamtego wątku :)

zapraszam Was do nowego wąteczku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O nowy wątek :) nawet mi się już dłużyło to przewijanie :P a w domu to już nawet nie wchodziłam do naszego wątku, bo za wolny internet.
Tripgirl teraz nie narzekam na brak pracy ;)
to ja sie pojawiam i przyznaje ci racje, tez mi sie juz nie chcialo pokretlem od myszki tyle obracac do dolu ;)
i na dobry początek Wam opowiem moją przygodę ze zdjęciami - zmaówiłam je w serwisie internetowym foteria, zamówiłam sporo - powielone od fotografa, z aparatów znajomych i rodziny, a te najładniejsze powiększone do ramek i takiego albumu do wklejania.

no i zamówiłam 13.12, dziś minął miesiąc, a zdjęć ani widu ani słychu :( paczka zaginęła na poczcie, wczoraj ci z foterii złożyli reklamację, poczta ma na to 14 dni, albo znajdą paczkę albo zapłacą odszkodowanie i wtedy foteria zrobi mi zdjęcia jeszcze raz...

więc muszę czekać, a z tych zdjęć miał być m.in. najpierw album w prezencie świątecznym dla mojej Mamy, ale za długo realizowali zgłoszenie, potem w prezencie urodzinowym dla niej, no ale paczka zaginęła, teraz może jest szansa że będzie na imieniny 02.02...

mam nadzieję, że w końcu je dostanę :(
fajnie nowy watek :D
uuu nieciekawie z tymi zdjeciami, ja nie lubie nic przez poczte wysylac, bo nie wiadomo kiedy i czy w ogole dojdzie :|
Ajeczka powiedz myślisz o powrocie do pracy na stałe?
jeśli mogę spytać :)
no wiesz to co to za serwis beznadziejny! ja to jak juz to wysylam do empiku i odbieram w salonie bo teraz z tymi przesylkami pocztowymi to jest normalnie droga krzyzowa...

mam nadzieje ze sie wyrobia do tego 2ego;)
no pewnie!
znudzilo mi sie siedzenie w domu, wręcz gnicie ;)
niedlugo zacznę się porządnie rozglądać, no i mam nadzieję, że będę wreszcie miała prawko, to nie będę musiała autobusami z mojego zdupia jezdzić.

A słyszałyscie o tym, że jak w google wpiszecie: czy_ (czy i spacja), to na pierwszym miejscu w podpowiedziach wyskakuje pewne hm... zabawne hasło ;)
no właśnie nie będę ich polecać, choć może zdjęcia będą ładne - mam nadzieję...
teraz to już wina poczta, ale oni sami też dosyć długo realizowali zlecenie...

byli reklamowani na stronie mBanku i jakoś tak mnie to zachęciło. ceny były konkurencyjne, poza tym można było wykupić fajne pakiety ze zdjęciami w większych formatach, no i tak się dałam w to wciągnąć...

Ajeczka to powodzenia - a jak Ci idzie z prawkiem? mój Mąż się wreszcie zapisał, chyba jego egzamin będę przeżywać tak samo jak mój ;)
o matko, niezłe to hasło Ajeczka ;)
ja-dwisia: no u mnie to jest problem, z zapisaniem sie na egzamin... a mialam juz 3 egzaminy i choc jezdze dobrze, nie zdalam, miałam pecha za kazdym razem. Przenioslam nawet papiery do suwałk, bo tam sie krócej czeka, no ale jak juz pisalam nie dojechalismy, bo nam sie samochod rozkraczyl.
A na prawko zapisalam sie ponad 2 lata temu. No i najgorsze dla mnie jest zaklepywanie kolejnego terminu. A moja biedna czerwona włoska dwudrzwiowa bryka rdzewieje na parkingu :(
oj kiepsko faktycznie z tym egzaminem, pamiętam jak nie dojechałaś do Suwałk - a teraz co, masz kolejny termin, czy jeszcze nie?
melduję się w nowym wątku :)

właśnie naprawili mi internet w pracy, bo ostro szwankował od zeszłego tygodnia,

spędziłam cudowny weekend z mężem, co prawda w domu ale wziął specjalnie urlop więc dodało to sporo romantyczności ;)

ja się cieszę, że mam prawko już dawno za sobą, teraz mogę spokojnie piratować :D
cześć Salambo, brakowało Ciebie ostatnio :)

ja też się cieszę, że jestem już po, zawsze mówiłam, że nigdy nie chciałabym zdawać drugi raz egzaminu na prawko, ale teraz będę przeżywać egzamin męża ;)
ja-dwisia: no wlasnie nie mam nowego, bo nie mogę się organizacyjnie zebrac w sobie, żeby się za to zabrac
ciekawe kiedy mój mężuś prawko zrobi :( najbliższa kasa jaka będzie, to idzie na piankę, a nie na prawko (pomijając już braki w wyposażeniu mieszkania:/)... a potem będzie trzeba płacić za szkołę, potem na wakacje zbierać... cóż mu to nawet motywacji brak, szczególnie, że zaraz ma sesję :]
na szzcescie moj ma prawko, on to jest taki maniak samochodowy ze to by nie do pomyslenia bylo gdyby nie mial:)

ja tez mam ale jakos nie bardzo uzywam:P nosze w portfelu juz 9 rok :D
odswiezam bo jestem taka fajna, ze tu zagladam!!:)

a Wy to nie wiem gdzie lazicie...
pracujemy ciężko :P A w ogóle nie pytałyście jak stół się prezentuje:P więc sama Wam powiem, że bardzo ładnie wygląda, jest solidny i bardzo ciężki ;) krzesła zamówiliśmy w BRW- chcieliśmy te takie co teraz są modne, całe obite materiałem, ale doszliśmy do wniosku, że to niepraktyczne, bo się szybko pobrudzą i zniszczą brzegi :] i zamówiliśmy takie całkiem ładne i bardzo wygodne, mają tak fajnie plecki wygięte :)
PS. a te krzesła co najbardziej podobały się Wam i mojemu mężowi,to okazało się, że kosztują OD 490zł :]
do góry