Widok
Mysiorka jak widać są ważniejsze rzeczy od firanek :))
dziewczyny nie mogę się przyzwyczaić do nowego nazwiska, w pracy jak odbieram telefony przedstawiam się za każym razem inaczej. ludzie pogłupieli bo myśleli że jest nas dwie :D
i jak się podpisuję to też odruchowo panieńskim,
ciekawe kiedy się przestawię :)
dziewczyny nie mogę się przyzwyczaić do nowego nazwiska, w pracy jak odbieram telefony przedstawiam się za każym razem inaczej. ludzie pogłupieli bo myśleli że jest nas dwie :D
i jak się podpisuję to też odruchowo panieńskim,
ciekawe kiedy się przestawię :)
jak to mowi moj maz "widzialy galy co braly" :D
ja sobie wlasnie zjadlam cieplutkie tosciki i teraz bardzo mi przyjemnie:))
krzeslo bardzo mi sie podoba ale moj tak jak Mysiorki na bank by stroil fochy na jego temat ;)
ostatnio zmierzylam lozko na ktorym spimy, ono nie jest nowe, taka rozkladana kanapa przykryta po prostu poki co ladna nowa narzuta i wiecie co?! ono ma tylko 110 cm szerokosci, gdzie najwezsze lozko w ramie drewnianiej jest do kupienia w szer 140 :)
to jak sie juz zdecydujemy na kupienie nowego to normalnie raj bede miala:) teraz sie wkurzam ze moj mi laduje lokiec w plecy albo cos w tym stylu :D
ja sobie wlasnie zjadlam cieplutkie tosciki i teraz bardzo mi przyjemnie:))
krzeslo bardzo mi sie podoba ale moj tak jak Mysiorki na bank by stroil fochy na jego temat ;)
ostatnio zmierzylam lozko na ktorym spimy, ono nie jest nowe, taka rozkladana kanapa przykryta po prostu poki co ladna nowa narzuta i wiecie co?! ono ma tylko 110 cm szerokosci, gdzie najwezsze lozko w ramie drewnianiej jest do kupienia w szer 140 :)
to jak sie juz zdecydujemy na kupienie nowego to normalnie raj bede miala:) teraz sie wkurzam ze moj mi laduje lokiec w plecy albo cos w tym stylu :D
ja sie bede potem przypasowywac, najpierw zobaczymy 140 a potem 160 ;)
dla mnie moze byc nawet to 160 ale jeszcze bedzie kwestia tego czy gabaryty malego pokoju sie dobiora z gabarytami lozka :D
Mysiorkamusze Ci powiedziec ze Twoje ostatnie z mata i pianka tak mnie rozbawilo, ze az na glos sie rozesmialam :))
dla mnie moze byc nawet to 160 ale jeszcze bedzie kwestia tego czy gabaryty malego pokoju sie dobiora z gabarytami lozka :D
Mysiorkamusze Ci powiedziec ze Twoje ostatnie z mata i pianka tak mnie rozbawilo, ze az na glos sie rozesmialam :))
temat pianek jest bardzo szeroki :D słucham o tym codziennie, ale podaruję Wam wykład :) Piankę można kupić i za 200 i 2000zł :] Mój męzuś potrzebuje taką bardziej do pływania, bo sobie wymyślił, że będzie w jeziorkach śmigać już na wiosnę i jesień :] więc musi mieć max 3mm (im grubsza tym droższa)- to jest jedyny plus:P Ta którą najbardziej chce- tzn szytą na miarę to kosztuje 750zł, cena nie byłaby najtragiczniejsza, gdyby nie fakt, że musiałby dwa razy wyskoczyć do Łodzi, a sam dojazd to 200zł by wyszedł :/ więc liczę, że skusi się na taką za 600zł ;)