Widok
Spokojnie, załatwiłam tak troszkę- w końcu ktoś normalny ze mną rozmawiał i dałam dokładne namiary na osobę, która mnie wcześniej tak potraktowała. To był ewidentny błąd kasjerki, więc w Gdyni głównej tam anulują ten bilet i wydadzą nowy... szkoda, że nie w Rumi, ale przynajmniej to mi pani załatwiła, powiadomiła nawet kasy w Gdyni.
no a teraz mam straszny nawał pracy, bo pierwszych klientów w sprawie rozliczeń podatkowych mam ;) do tego stopnia się zakręciłam, że przedstawiłam się jakiegoś panu przez telefon jako MAGDALENA NUMER :D
no a teraz mam straszny nawał pracy, bo pierwszych klientów w sprawie rozliczeń podatkowych mam ;) do tego stopnia się zakręciłam, że przedstawiłam się jakiegoś panu przez telefon jako MAGDALENA NUMER :D
o mamo... ja mam znowu nudy w pracy
może jednak podpowiecie coś na przekąski na małe party.
mój kolega z pracy powiedzial dziś... bo kobieta nie powinna pracować, tylko być w domu i pachnieć. to słowo pachnieć tak faaaajnie brzmi.
oczywiście nie chodziło mu o to by kobieta była pachnącą kurą domowa, jedynie, że jego zdaniem to facet powinien zarabiać tyle by na wszystkich starczyło.
kurcze, nie miałabym chyba nic przeciwko temu
może jednak podpowiecie coś na przekąski na małe party.
mój kolega z pracy powiedzial dziś... bo kobieta nie powinna pracować, tylko być w domu i pachnieć. to słowo pachnieć tak faaaajnie brzmi.
oczywiście nie chodziło mu o to by kobieta była pachnącą kurą domowa, jedynie, że jego zdaniem to facet powinien zarabiać tyle by na wszystkich starczyło.
kurcze, nie miałabym chyba nic przeciwko temu
moka ja Ci moge podpowiedziec przepis ktory podala wczesniej sunny na salatke z makaronem, ktora robilam na wigilie i ostatnio na posiadowe i wszystkim bardzo smakuje :)
napisze z glowy skladniki, troche zmienilam proporcje ale mysle ze nie wyszlo na gorsze ;)
2 pomidory
makaron kokardki :)
2 ogorki swieze srednie
pol puszki czerwonej fasoli
puszka kukurydzy - nie musi byc calutka, 2/3 wystarcza
szynka - np tej konserwowej w wiekszych plastrach to tak z 8 plastrow, mozna wecej lub mnie - zalezy czy cchesz ja bardzo czuc w salatce i tyle:)
zolty ser w kawalku- 40 dag
sol, pieprz do smaku
majonez
makaron gotujesz, kroisz pomidora, ogorek i ser w mala kostke, szynke w cienkie paseczki,dodajesz kukurydze i fasole, solisz i pieprzysz do smaku i na koniec mieszasz z majonezem i konsumujesz :D
POLECAM!
napisze z glowy skladniki, troche zmienilam proporcje ale mysle ze nie wyszlo na gorsze ;)
2 pomidory
makaron kokardki :)
2 ogorki swieze srednie
pol puszki czerwonej fasoli
puszka kukurydzy - nie musi byc calutka, 2/3 wystarcza
szynka - np tej konserwowej w wiekszych plastrach to tak z 8 plastrow, mozna wecej lub mnie - zalezy czy cchesz ja bardzo czuc w salatce i tyle:)
zolty ser w kawalku- 40 dag
sol, pieprz do smaku
majonez
makaron gotujesz, kroisz pomidora, ogorek i ser w mala kostke, szynke w cienkie paseczki,dodajesz kukurydze i fasole, solisz i pieprzysz do smaku i na koniec mieszasz z majonezem i konsumujesz :D
POLECAM!