Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY 2008, (8) :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no ja już mam dość przewijania tamtego wątku :)

zapraszam Was do nowego wąteczku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my też mamy 140, ale zawsze spimy prawie jedno na drugim, więc spokojnie zmieścilibyśmy się na 90 ;)
no niestety,mój Mąż potrzebuje dużo miejsca do spania, bo się rozkłada i do tego nie zaśnie przytulony :( może się poprzytulać, a potem idzie na swoją połowę i zasypia sam - na początku to w ogóle chciał dwie kołdry, ale się zbuntowałam i mamy jedną, tyle że dużą.
na początku mi się to nie podobało, ale ja już się przyzwyczaiłam do takiego spania i nawet polubiłam moją wielką połowę łóżka ;)
Mysiorka dacie radę kupić tę piankę, my teraz musimy mieć 1400 zeta na kurs prawa jazdy i potem na egzaminy...
(no ale to też korzyść dla mnie to prawko Męża hihihih)
u nas jest wlasnie na odwrot - to moj maz lubi sie bardzo przytulac przed spaniem a najlepiej zebysmy tak zasneli a ja wlasnie nie, ja lubie spac nieprzytulona bo nigdy tak zasnac nie moge:)

ale jesli chodzi o samo spanie to moj M. tez sie bardzo lubi rozkladac ale twierdzi ze to ja jestem taka i on bidulek ma malo miejsca - wiec chyba potrzebujemy takie 160 dla kompromisu :P
ja w sumie też się rozkładam :)
No tak, tylko że mój mąż właśnie musi skończyć kurs na prawko- musi dopłacić 700zł, do tego kolejna rata 950zł za szkołę, a on sobie piankę wymyśla :] mógłby to prawko skończyć, a pewnie się obudzi w lato jak będę chciała na jakiś wyjazd uzbierać :/

aaaa tylko, że do tej pianki to trzeba dokupić super extra kaptur, rękawice i skarpety :]

właśnie wymyśliłam sobie, że może na rocznicę ślubu zorganizuję mu kurs nurkowania :] napisałam już maila w tej sprawie ;)
fajna żona z Ciebie Mysiorka :)

no ale fakt, wydatków sporo...
za dobra jestem :P ciekawe ile taki kurs kosztuje...
dobrze chociaż,że to ja trzymam kasę, więc jestem w stanie jakoś to wszystko zaplanować... i mam ogólny obraz na co może starczyć a na co nie ;)
u nas ja też trzymam kasę, choć nie do końca lubię ten obowiązek...
ale mój Mąż się uparł, więc trudno ;)
Ajeczka wreszcie obejrzałam Twoją kuchnię :)
bardzo ładne meble, podziwiam Cię że taki mały zlewik Ci wystarcza ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Hejka ;)
A ja cały tydzień chora, więc nawet nie chciało mi się odzywać... ale czytałam co piszecie ;)
Ajeczka - bardzo ładna, nowoczesna kuchnia ;)
witam dziewczyny!!

już odliczam godziny do weekendu. szkoda, że nie mogę pstryknąć palcami, by była już 16.

niestety nie wypowiem się w kwesti kuchni, szkoda.

w każdym razie życzę miłego dnia.
czemu moka ?
nie mamy Cię na naszej klasie ?
ja już się pogubiłam, a w pracy mam nk zablokowaną :/

ja też jestem chora ale chodzę do pracy bo nie mam innego wyjścia,
a jutro mam jeszcze szkolenie, a po szkoleniu niestety też nie wskoczę do ciepłego łóżeczka, bo M. umówił nas do ciotki, strasznie się ponoć awanturowała że ją olewamy ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Salambo - ja też chodzę do pracy, bo szkoda mi urlopu na leżenie w łóżku... No a jutro też wcale nie odpocznę, bo wieczorkiem wpadają do nas znajomi oglądać film i fotki z wesela, więc rano będę musiała coś do jedzenia przygotować, potem posprzątać... no, ale może w niedzielę trochę odsapniemy :)
no niestety.... nie zostałam zaproszona, hihi. tzn mówię o NK. albo z drugiej strony, nie zaprosiłam.

my też jutro mamy odwiedziny znajomych. w sumie nazywam to poprawinami wesela. oczywiście będzie tylko z 8 osób. nistetey weselna się już skończyła ostatnio.
moze dacie jakis pomysł na jedzenie. w sumie chodzi mi o coś takiego co się łatwo zjada, czyli takie jakieś jedno-kęsowe danka. do ręki i prosto do buzi.
ale jestem złaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wrrrrrrrrrrrr!
Kupiłam mężowi bilet 4 kolejnych weekendów- pisze w regulaminie, że ważny od piątek 15.00 do niedziela 24.00. Jak kupowałam dodatkowo się zapytałam czemuod 15, a pani do mnie, że od piątku ważny... no a dziś dałam mu bilet i zobaczył ze ten bilet weekendowy jest od 15 ale w sobotę, bo od 17stycznia!
babka sie walnęła z datą i dzwonie do informacji skm i mowie, w regulaminie jest, bilet wazny od piatku 15 do niedz 24
a ona ze widocznie ja tak chcialam i tego sie da zmienić, to mówię jej dokładnie jak przebiegła rozmowa, a ona, że moim zdaniem tak nie było i mi sugeruje, że ja kłamię! Ze sama taki bilet chciałam! no ale jak ja tak chcialam, siebie okradac?
pisze na bilecie bilet 4 kolejnych weekendów jak byk to jak może zaczynas sie w sobote o 15!
Jestem taka zła wrrrrrrrrrrrrr, że aż łzy miałam w oczach!
o mamo, no rzeczywiście niefajnie. mam podobnie... tzn czasmi w takich sytuacjach..... zamiast sie "spokojnie" złościć, to zaczynam sie kurde wzruszać. normalnie sobie to uświadamiam nawet, ale nie moge się powstrzymać.
ja dzwonię do rzecznika praw klienta, nikt mi nie będzie kłamstwa zarzucać!!
zloz reklamacje! z nimi tak trzeba, zeby chociaz troche klopotu im narobic...skm to jest przyklad jednej z najwiekszych niekompetencji w naszym kraju, a panie np na dworcu w gdyni to juz jest szczyt wszystkiego, jeszcze nigdy nie dostalam tam PRAWIDLOWEJ i MILEJ informacji !
tylko ze ten bilet ma mój mąż... a zadna inna kasa skm mi nie zmieni go... a wystarczy pieczatka... dodzwonilam sie teaz do biura obslugi klienta i wisze na sluchawce...
do góry